Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
El akartam küldeni a telót szervízbe, mysamsungon elküldöm az igényt, de azt nem kapják meg. Állítólag. Próbáltam telóról, notebookról, tabletről, de csak nem kapják meg. Felhívom őket, azt mondják próbálkozzak. Hihetetlen komolyan. Prémium szervíz. El lehet vinni személyesen is szervízbe? Mert ha ez így megy tovább lejár a gari.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
Devilstudio #31881 üzenetére
Sima s4 vagy s4 mini?
-
HorviGabi
aktív tag
Az mitől lehet hogy régebben megvolt simán az 5 óra kijelzőidő, most meg a 4 is alig. Gondolom az akksi lehet rossz. Csináltam már gyári beállítás visszaállítását meg minden ilyet de nem segít. Van esetleg valami tuti módszer annak megállapítására hogy milyen állapotban van az akku? Valamint van olyan szervíz ahová beviszem és meg is lehet várni a cserét? Mert ha elküldöm az egy hét.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
enginev3.0 #25163 üzenetére
Egyik ismerősöm tett a home gombra fóliát, aztán mikor kezdett lejönni lehozta magával az arany bevonatot a gombról. Lehet hogy a fólia volt túl erős, de én megfontolnám ezek után.
-
HorviGabi
aktív tag
Nekem a gyári fólia vált be a legjobban, 3 ezer ft 2db, mindenkinek ajánlom.
-
HorviGabi
aktív tag
Ha kb. 2 óránként 1 százalékot merül a telefon úgy hogy nincs hozzányúlva az normális?
-
HorviGabi
aktív tag
Nekem olyan történt hogy a középső gombról lejött egy kis aranyozás, pedig mindig tokban van, úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra. Egyszerüen levált. Nem tudom cserélnék-e a gombot, de engem idegesít, mégis csak egy csúcs telefon, ilyet még olcsóbb samsungoknál se láttam.
-
HorviGabi
aktív tag
A Tmx szervízen kívűl máshol lehet gariban javíttatni a készüléket?
-
HorviGabi
aktív tag
Valahogy meg lehet azt nézni hogy a telefon gyári független vagy utólag függetlenített?
-
HorviGabi
aktív tag
Én nem tudom van-e más lehetőség, de a tmx-hez nem vinném. Mintha olvastam volna visszább valahol hogy máshová is lehet vinni.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
Galahed #7032 üzenetére
A telefont tökéletesen védi, jó hogy a hívást fel lehet rajta venni,az ébresztőt lenyomni, valamint az időt megnézni. Ezen kívűl semmire nem jó, ha nem fogadott hívásod van vagy üzeneted jön akkor mutatja 1-2 másodpercig, aztán soha többet. Ha kinyitod meg becsukod akkor megint mutatja,ha nem olvasod el közben. Én is benéztem,azt hittem néha felvillantja amíg meg nem nézed. Hát nem. Javíthatnák valami update-el.
-
HorviGabi
aktív tag
Most fordult elő velem először hogy az ebay-ről rendelt Zagg invisible shield szerintem hamis volt. Amúgy nagyon jól passzolt, az éleken is megmaradt, de tuti gagyi volt. Most majd jön az eredeti usából.
-
HorviGabi
aktív tag
2 nap alatt kétszer jött elő hogy nem tudtam telefonálni. Repülőmód ki-be, aztán minden rendben. A kérdésem az lenne hogy ez szoftveres probléma? Tudom hogy volt már róla szó. Ha igen azért javíthatnák.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
WinstonWolf #6216 üzenetére
Az tuti hogy jó nagy kamu a ledes tok. Nekem is az van rajta, az biztos hogy mutatós, tökéletesen védi a telefont, de az órán kívül tényleg nem nagy szám. A legnagyobb baja hogy ha üzenet jön vagy nem fogadott hívásod van akkor abban a pillanatban mutatja, aztán soha többet. Én azt hittem bizonyos időközönként kijelzi hogy üzi jött vagy nem fogadott hívásom van. Ráadásul az értesítési ledet is letakarja. Mondjuk mintha pont erről lett volna szó hogy ezeket tudja majd.
-
HorviGabi
aktív tag
Nekem az van, fel lehet venni igen,és el is lehet utasítani a bejövő hívást. Sőt lehet különböző ikonokat rendelni a telefonkönyvben lévő személyekhez így azt teszi ki ha hívnak így tudod hogy ki az. Már akihez beállítod. Én leginkább netezek rajta, így olyan 4 és fél óra kijelzőidő jön össze. Nekem most jött meg a Skinomi fólia az usából,majd kiderül milyen.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
taranis #5346 üzenetére
Én Note 4 -ről váltottam, szerintem sokkal jobban használható, így utólag már rájöttem hogy a note túl nagy. A kijelző is jobb benne, hiába ugyan az a felbontás, nekem mégis jobbam tetszik. Sőt a minősége a telónak ég és föld a note után. Nekem is volt Note 2-m, még az is jobb volt mint a note 4. Ezt csak úgy megjegyzem
Az edge funkciókat én sem használom, egyenlőre, de hogy szinte nincs széle a kijelzőnek nagyon jól néz ki. Viszont a sima s7 szerinte, is kicsi lett volna, így nekem is maradt az edge.
-
HorviGabi
aktív tag
A múltkor nem frissítettem a telót ezzel a 75 megás frissítéssel mivel olvastam hogy többeknek romlott az üzemidő, most hogy jött ez az új rákerestem, de csak egy 26 megást talált. A szolgáltatós telefonokra később jön majd ki? Erre a 156 megásra gondolok.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
csutizs #4666 üzenetére
Majd nézd már meg ha üzeneted jön jelzi-e többször, mert nekem csak egyszer mikor megkapom. Pont az lenne a lényeg hogy ha nem veszem észre csak jeleznie kéne még meg nem nézem. Lehet hogy valamit be kellene állítani hozzá. A neten úgy olvastam hogy nem kell kinyitni a tokot hogy megtudd volt-e nem fogadott hívásod, stb.
-
HorviGabi
aktív tag
Megjött a led view cover tokom,minden szép és jó,kivéve hogy pl. nem fogadott hívást vagy üzenetet egyszer kijelzi, mikor épp megjön,aztán nem mutatja folyamatosan vagy legalább időnként hogy van olvasatlan üzenetem vagy nem fogadott hívásom. Nem tudom mit kellene beállítani vagy csinálni. Gondolom néha csak ki kellene jelezni hogy lássam. Vagy nem vártam vele eleget. Nem tudom egyenlőre mi lehet.
-
HorviGabi
aktív tag
Nekem is megjött ma a teló, még nem üzemeltem be, tudom azt valahogy tiltani hogy ne telepítse azt a 70 valahány megás frissítést amitöl rosszabb lett az akku idö? Bár gondolom ha nem adok meg neki wifi hálózatot meg nem teszek bele sim-et és előtte kikapcsolom a frissítéseket akkor nem is fogja telepíteni.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
WinstonWolf #4146 üzenetére
Ez milyen típusú vagy gyártmányú fólia? Az árából ítélve minőségi darab lehet.
-
HorviGabi
aktív tag
Nekem hétfőn jön meg a telefon, de valószínű fólia hiányában nem fogom még használni. Egyenlöre megrendelem a Zagg HD Dry fóliát ebay-röl, aztán majd meglátjuk. Hihetelen hogy a Samsung nem gyárt rá fóliát, pedig eddig minden telefonomra gyárit vettem, sose volt gondom a minőséggel. Most meg itt bújhatom a kínálatot napok óta, de egyik se győzött meg igazán.
-
HorviGabi
aktív tag
Mèg mindig várom a segítséget a kijelző védő fóliával kapcsolataban, szívesen olvasnám mások mit ajánlanak, kinek mi vált be. Mert azt már tudom hogy a kamera görbe képeket csinál, ennek ellenére én megrendeltem
És szeretném lefóliázni valami minőségi kèpernyővèdővel.
-
HorviGabi
aktív tag
Valaki tudna ajánlani fóliát hátlapra, kijelzőre, lehetőleg amit nem kell külföldről megrendelnem, és jó minőségű. Nem baj ha nem hajlik rá a kijelző szélére. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest