- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
California1 #47576 üzenetére
Volt ez a lejjebb említett frissítés korlátozás, ami után nem talált már nekem sem frissítést.. Ma újra jelzett a telefonom, hogy letölthető az Oreo.. Gondolom javították..
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #47576 üzenetére
Gondolom, azokat a dolgokat (próbálják) javítják, amely(ek) miatt átmenetileg felfüggesztették a többi CSC -re a kiadást...
-
vasi89
őstag
válasz
California1 #47531 üzenetére
én 7 évig használtam ios-t de pont az ios11 miatt lett elegem, hogy fél év kellett egy normális verzióhoz. Inkább a samsung várjon kicsivel többet de normális rendszert adjon ki. Mondjuk azzal én sem értek egyet, hogy a hardverileg erős telefont továbbra is maximum 2 évig támogatnak mert gyanítom oreo után több frissítést nem kap az s7 széria, pedig jelenleg az s8,s9 nem tud többet hardveresen.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #47535 üzenetére
Pedig az Oreo -t, az S8 esetében is visszavonta már az anyacég, miután néhány CSC -re kiadta. Aztán ~3-4 hét után, újraindult a kiadás. Különös "véletlen", hogy ismétlődik... Szerintem ez csak szimpla időnyerés. Ezenkívül, már nem tartozik az élmezőnybe ez a készülék család, ezért hátrébb sorolható. Ez van, nincs mit tenni. Addig pedig, jó a 7.0 is. Igazából, összességében nem lesz jelentős változás az Oreo -val.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #47531 üzenetére
Igen. Hellyel-közzel ilyen volt. Legalább is, én S5 -től követem, és főleg az utolsó főverzió frissítések dátumát tolja ki az anyacég.
-
sniper112
aktív tag
válasz
California1 #47474 üzenetére
nekem is volt egy teló amin sfr rom volt rajta és én sem tapasztaltam semmi nemű hátrányt hogy nem magyar romos volt minden ugyan úgy működik térerő is mint a magyaron szerintem az eu romok egyformák ilyen tekintetben.
-
balintka
addikt
válasz
California1 #47418 üzenetére
Nem tudunk semmit.
Közben az A5 2017 megkapta. Egy kevesebb mint felébe kerülő telefon. Röhej.
-
vohanyi
senior tag
válasz
Hivatalos megjelenés után pár nappal megjelenik itt is [link]
-
kkdesign
senior tag
válasz
valószínű ez most az a fázis, hogy kiadták a régióra, aztán akik engedik a diagnosztikai adatok szipákolását azoktól erős gyűjtés mehet a háttérben, valamint a rendelkezésre álló adatokból készül rá az első peccs, és ha X ideig nem megy be olyan diag adat vagy nem jeleznek olyan adatot ami fail, akkor sztem mostanság lesz a rollout időszak még 2-3 országra, majd 1 hét utána kb és akkor teljes. de ezek csak puszta gondolatok
-
Jack Oneill
veterán
válasz
California1 #47293 üzenetére
Na ezt viszont en nem tudtam, IOS-en is lehet ilyet?
-
g4mer
senior tag
válasz
California1 #47293 üzenetére
Idaig sose csinaltam, es semmi gond nem volt. Kiveve most
-
Bdanyy
addikt
válasz
California1 #46985 üzenetére
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #46718 üzenetére
Nincs pontos infó, ezekről. S7/S7E -nyílt- Oreo béta programról sem tudok, amelyre a 7.0 -áshoz hasonlóan jelentkezni lehetett volna...
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #46715 üzenetére
Az anyacég sorban adja ki a frissítéseket a CSC -kre. Ezzel elkerülendő a kiszolgáló szerverek túlterhelését. Nem mellesleg, darabszámban is több eladott készüléket kell tudni kiszolgálni. Ezenkívül a Note 8 összes CSC -je sem kapta még meg (van még vissza ott is), és amíg azzal nem végeznek, az S7/S7E nem kap.
-
válasz
California1 #46642 üzenetére
Én felraktam egy ősrégi 89 vagy 93-as verziót,kiszedtem a google playban az automata frissítést és azóta is működik a messenger
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #46628 üzenetére
Nem értem a logikát, miért akarod egyáltalán letiltani a frissítéseket? Nem logikus,ha már egyáltalán használod őket... ha kevés az adatforgalmad,akkor ott a beállítási lehetőség,hogy csak wi-fin frissítsen.
Ha nem használod adott alkalmazást, töröld,vagy tiltsd őket. - ennyi -
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #46635 üzenetére
-
Csobotario
csendes tag
válasz
California1 #46635 üzenetére
-
Csobotario
csendes tag
válasz
California1 #46633 üzenetére
Felpattintod a messengert-> Jobb felső sarokban van a saját profilképed, arra rákattintasz-> Majd legalulról az 5.ik opció App udates-> összes csúszkát balra.
-
Csobotario
csendes tag
válasz
Szeva. Szedd ki a messengerből is a frissítések keresését, meg a letöltést is, az összes csúszkát balra! Nekem azóta (10 hete) nem frissítgeti magát szerencsére
-
mateus
senior tag
válasz
Próbáld meg letiltani a Facebook app manager-t (Beállítások - Alkalmazások).
-
badmad
senior tag
válasz
California1 #46557 üzenetére
Hátha mégis
-
badmad
senior tag
válasz
California1 #46555 üzenetére
Én megszokásból bekapcsolom ...
-
badmad
senior tag
válasz
California1 #46547 üzenetére
Hardveres GPU-használatra kényszeríti azokat a 2D-s rendereket használó alkalmazásokat is, amelyek egyébként szoftveres úton abszolválnák a feladatot. Érdekes, hogy ez a mai napig megtalálható itt, miközben az Android 4.0 megérkezése óta az alkalmazások számára gyakorlatilag alapértelmezett a GPU rendering. Korábban azonban volt értelme. Mikor annak idején a GPU render az Android fedélzetére költözött, még elég megbízhatatlan volt, és gyakran lassabban is dolgozott, mint szoftveres társa. Emiatt a fejlesztő eldönthette, hogy az alkalmazásához a GPU-renderelést használja vagy sem. Ekkor készülékszinten a szoftveres render volt az alapértelmezett. Az opció megjelenése a Fejlesztői lehetőségek között a fejlesztő döntési folyamatát volt hivatott segíteni, mert így GPU renderrel is tesztelhette az applikációját.
-
-B-
senior tag
válasz
California1 #46493 üzenetére
A facebook-nál van valami galiba, Androbit-en írták.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #46381 üzenetére
A szokásos havi biztonsági frissítés. Részleteire vonatkozóan sosincs bővebb infó...
-
anzo
senior tag
válasz
California1 #46041 üzenetére
Nem értem miért van minden nap kiakadva valaki azon ha megmondják hol keresse a megoldást a problémára.
Amennyiben semmi reakció nem lenne egy adott kérdésre akkor mit szólnál? -
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #46037 üzenetére
- HOME gomb -hosszan nyomásra funkció- beállítása :
Beállítások ⇒Alkalmazások ⇒jobb felül 3 pötty ⋮ ⇒Alapértelmezett alkalmazások ⇒Eszközasszisztens-alk.
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #46041 üzenetére
Igazad van, ennyi erővel lehet törölni az Összefoglalót, majd mindenkinek egyenként beírjuk a válaszokat.
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #46037 üzenetére
Összefoglaló-Tippek megvolt?
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #45970 üzenetére
Ennek a megoldása, az Összefoglalóban megtalálható...
-
AngelH
aktív tag
válasz
California1 #45850 üzenetére
Nálam változott az óra is S8 stílusúra.
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #45850 üzenetére
Az gondolom a bootloader rev. Nem mehetsz vissza olyan romra, aminek ez a BL rev száma kisebb.
Nálam most kettes. -
Jack Oneill
veterán
válasz
California1 #45832 üzenetére
Ez messze van a combostol. Az oreo minimum 1.2GB lenne.
A chrome drasztikus akksiszivasara valaki? Mas is tapasztalta az uj verzional? Majd cash torlest is csinalok, talan rendbe jon.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #45832 üzenetére
"Havi" biztonsági frissítés . Egy főverzió, OTA -n, legalább ~1,2GB (vagy több) körüli ...
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
California1 #45821 üzenetére
Igen
bár sok mindent nem veszek észra max annyit hogy néha nincs szikronizálás csak ha újra indítom a telót és akkor sorban kapom az üzeneteket.
-
stefi68
addikt
válasz
California1 #45766 üzenetére
Én a Light Flow Legacy-t használom, annak is a 3.65.05 változatát.
Igaz van újabb verziója is, de azok úgy vettem észre nem mindig működnek megfelelően.
Értesítendő alkalmzásonként részletesen lehet konfigurálni, LED szín, villogás sebessége, stb.
Azért szeretem, mert nemcsak a LED-et villogtatja, hanem ismétlődő értesítési hangot is tud, amit éjszakára ki is lehet kapcsolni.ui.: Most egészítettem ki a magyarítást benne kb. 400 sorral. Tesztelés alatt van...
ui2.: Amúgy nem valami jól kezeli az S7E a LED színezést. Elég furcsán néz ki némelyik szín.
-
chubby2o6
senior tag
válasz
California1 #45766 üzenetére
Én a Light Managert használom, nekem bevált. Play-en megtalálod.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #45764 üzenetére
3rd party app segítségével ⇒igen.
-
Alonso69
senior tag
válasz
California1 #45630 üzenetére
A véletlenül kiadott Oreo s7 edge vietnámi verzió hiányosságainak a javításai ,illetve más Rom-okkal való összerakása (Minotarius. Tn-2009)A hivatalos még csak az s8. s8+ készülékeken érhető el bizonyos országokban .
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #45627 üzenetére
De, idővel.
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #45627 üzenetére
"Nem a Samsung optimalizálja / készíti és adja ki erre a telóra hivatalosan a 8.0-ás verziót?"
De !
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #45571 üzenetére
Több oka lehet.. helyileg hol vagy? Mivel vodafone a szolgáltató.. nem értem, ha m.o.-on,akkor ugye felesleges bekapcsolni, ha külföldön,akkor nem voda lenne...
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #45563 üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
California1 #45561 üzenetére
Én a gyári alkalmazást használom portréhoz, szelektiv fokusz beállítással és mint láthatod, gyönyörű elhomályosított a háttér nekem is.
-
OCTAMD
őstag
válasz
California1 #45234 üzenetére
Üdv.
Pl.németen vannak német dolgok pl.pizza.de , ami itt magyarban felesleges vagy hotelkereső stb.
Vagy van funkció ami az egyiken van másikon nincs pl.hívásazonosító spamvédelem
Aztán van olyan is hogy halak úsznak a képernyőn az osztrákoknál(drei),na az full gáz,azt ha rajtahagyod meg nem veszi senki
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #45234 üzenetére
Semmi, max az ország specifikus alkalmazások. / sz.tem
/
De pl., multi csc-nél nincs pl. kamera beállításban zárhang ki/be.
Tehát ha mostani romomnál átirom csc-t progival, ki lehet szűrni változásokat, hiszen reboot után frissíti androidot./rootolt !/ -
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #45028 üzenetére
Ez előtt, nekem is 6s -em volt. De nekem már ahhoz is kellett a gimball ...
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #45012 üzenetére
Én is megnéztem a videókat. Két dolgot szűrtem le. Az egyik, hogy nagyon billeg a kamera mozgatás közben oldalirányban. Bocs a példáért, de mintha egy sánta menet közben kamerázna
A másik, hogy mindhárom videó nagyjából ugyanolyan képkockatartalom mellett röccen meg. Szinte kizártnak tartom, hogy képkocka eldobás lenne a hátterében (míg nem láttam a videókat, arra gyanakodtam).
Egyik ok lehet az, amit a topikgazda írt, hogy ez már gimballal lenne simább. De akár az OIS mozgató szerkezetével is lehet valami. Mintha időnként félrehúzna stabilizálás közben. Ki tudod próbálni másik appal is? Akár a Google Camera vagy az Open Camera is jó lehetne.
Plusz esetleg nappali fényben is. Műfényben (neon, hidegfehér led) nem a legjobb tesztelni.
Egyelőre ezeket tudtam leszűrni a látottakból. -
vohanyi
senior tag
válasz
-
gerner1
nagyúr
válasz
Nálam az első kettő ~rendben. A harmadik röccen egyet-kettőt, annak utolsó ⅓ -adában. Megnéztem 2db notebook -on VLC -vel, és a média lejátszómon is. Mindegyiken ua... Az első kettőn, csak olyan hibákat látok, amelyek csak gimball -lal fognak kisimulni. Tedd fel az UHD -s felvételt is.
Milyen üzemmódban van a készülék? ... - optimalizált, valamelyik energiatakarékos, vagy teljesítmény módban?
-
vohanyi
senior tag
válasz
Megnéztem mindhárom videót letöltés után.
A 30fps fhd még elmegy, többi szaggat vlc-vel nálam is. Csak egyre tudok gondolni. Teló v.mivel le van terhelve, tehát cpu "kiakadt".
Nem adtál rá engedélyt, ezért nem rakom be ide a 3 féle drive linket, de sz.tem nyugodtan rakd be ide, több szem, többet lát, és vannak itt komoly szakemberek.
Én csak telo tulterhelésre tudok gondolni, sok app, sok feladat fut egyszerre...Gondolom közben teló hátulja forrósodott rendesen...
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #45010 üzenetére
Én tudom,megbeszéltük ezt már privin.. sima fhd-val mennie kellene. De amit írtunk, feltöltöd ??
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #45002 üzenetére
Ott volt Keem1 tippje [link], feltöltöd pl. drive-ra eredeti videót telóról, letöltjük,és megnézzük.. mert amit mutattál nekem is privin fészen,az már átkonvertált fész részéről.... Vagy tel/kamera hiba, vagy feltöltési hiba, más nincs sz.tem. Én is sokszor töltök fel fb-re,és semmi gond.
-
Jag
senior tag
válasz
California1 #44986 üzenetére
Mas megnezte mar a feltoltott videot? Neki is szaggat?
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #44988 üzenetére
Fel tudsz valahova tölteni egy samplet ami nem konvertálja át? Olyan kéne amit ha letöltök, az utolsó bitig azonos a telódon lévővel.
Megnézném hol a gond.
A legjobb, ha bezippelnéd. Nem gond, ha nem kisebb, csak a lényeg, hogy semmi ne nyúljon hozzá míg letöltöm. -
xedos
addikt
válasz
California1 #44984 üzenetére
Kapcsold ki a video stabilizálást!
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44988 üzenetére
Tehát : telón visszanézve rendben, de pl. full hd-ben felvéve,nem 60fps-el -> kimásolod videót laptopra, és szaggat - elvben lehetetlen. Tehát másold ki a videót,és ne kábelen keresztül játszd le... valahogy ki kell szűrni a hibát...
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44986 üzenetére
Próbáltad wifi/mobilnettel is a feltöltést ? Mert ahogy olvasom, minden más variáción túl vagy ... viszont asztali , vagy laptopon vlc-vel gond nélkül le kellene játszani a full hd-s verziót kimásolás után...
-
Nagya21
addikt
válasz
California1 #44984 üzenetére
HAli!!
SD karira rögzítesz?
Ha igen, akkor próbáld ki a teló memóriáját, hogy ott is ilyen-e?
Üdv Nagya -
California1
őstag
válasz
California1 #44967 üzenetére
Elnézést ,de találtam egy videót ahol látható amit leírtam.
annyi a különbség ,hogy nálam jobban szaggat és bármire állitom akkor is.https://www.youtube.com/watch?v=Rov0Iauma-4
esetleg észrevétel?
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44923 üzenetére
Az Összefoglalóban megtalálod. Ott van Link is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44916 üzenetére
Nálam az OGYutube, működik kikapcsolt kijelzőnél is. Most próbáltam ki. Biztosan jól telepítetted (a szükséges kiegészítőjét is..) ?
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #44919 üzenetére
De ott írtam a megoldást Chrome-hoz, mindenféle külső app nélkül (amiknek a többsége a fiókodat sem kezeli).
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #44916 üzenetére
A Youtube Red egy előfizetés, amiben benne van a lezárt képernyős megoldás. Hogy próbáltad ki?
-
-B-
senior tag
válasz
California1 #44910 üzenetére
Nézz át az Android alkalmazások topikba, ott tudnak neked ajánlani 1-2 alternatívát.
-
Bdanyy
addikt
válasz
California1 #44910 üzenetére
YouTube red pont erre van
A Spotify hogy jön ki? Nekem 5euro havonta
-
Viktor77
titán
válasz
California1 #44908 üzenetére
Nem kell app (bár a Chrome is az).
Chrome, "Asztali nézet kérése után home gombbal kilépve az értesítési sávban indítsd el újra a youtube lejátszást". S7 topicból idéztem.
Keem1: A streaming szolgáltatások összeségében a negyede sincs meg annak ami a YT-on van.
Bdanyy: Már ahol elérhető. Nálunk nem.
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #44908 üzenetére
Próbálj ki streaming szolgáltatást. Garantáltan nem fogsz többé youtube zenére vetemedni
Sokféle van, ingyenes is (nyilván korlátokkal), mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.Jelenleg előfizetek
- Spotify családi 800 Ft
- OneDrive +: office 365 családi ~800 ft
- HBO go 2000 Ft -
no more
veterán
válasz
California1 #44906 üzenetére
Ogyoutube
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44882 üzenetére
Outlok miatt, az is lehet, én azt telon soha nem használtam.
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44880 üzenetére
Írtam már,azonnal megjön.. legalábbis nekem, ma is, kb. 15 db. volt, előbb,mint az asztali gépen,ahol 2 perces lekérés van kliensben.
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44860 üzenetére
Minden kliens közt van különbség, de én outlokot soha nem használtam, PC-n sem, anno outlox expressz,majd thunderbird.. telon meg mindig saját kliens, S7E-n kettő is van, de ezt már írtam...
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44849 üzenetére
Hja, és 2 kliens van, google-Gmail-ját én tiltottam, Samsung E-mail - ját használom.
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44849 üzenetére
Beállításoknál szinkronizálás üteme : Autómatikus(fogadáskor) - aazonnal megjön,nem volt gondom vele. Gyorsabban megjön,mint pc-n kliens lekérése.
-
viewdetails
addikt
válasz
California1 #44799 üzenetére
Kapcsold ki a kezdő oldalt a Chrome beállításokban.
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #44799 üzenetére
Szűz rendszernél / Chrome-nál üres. Az a két sor ikon a használattól függ. Sajna kézzel nem tudod b*zerálni.
Alatta letöltések, aztán hírek (azt én kikapcsoltam, mert zavart). -
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44788 üzenetére
Én eddig nem tapasztaltam ilyet. De, ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy volt/van olyan, aki szerint a 6.0 gyorsabb, fluidabb volt. Én nem vettem ilyesmit észre, de nem zárom ki, hogy másoknak "kifinomultabb" az érzékelésük. Például, a mi S5 -ösöeink is akkor lettek a legjobbak, amikor megkapták a 6.0 -t (pedig -az- 4.4 -gyel kezdte ...). Szerintem, ne temessük előre, feleslegesen, a 8.0 -át. De az biztos, hogy lesznek akiknek tetszik majd, míg mások utálni fogják...
-
laszlolczka
őstag
válasz
Nyugodtan jelentem-nincs.Olvasva az S8-as topikot inkább gyorsulásról irnak.
-
vohanyi
senior tag
válasz
Nem láttam még sem telón, se pc-n, se sehol olyan uj op. rendszert, ami egyből tökéletes lett,mindíg jöttek hibajavítások. Tutira lesz ez most is. Hogy mi lesz a gond, akksi merülés,vagy más... az majd kiderül
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44781 üzenetére
Ez még messze nem a hivatalos. Az egészen biztosan később érkezik OTA -n. Egy idő után pedig, valószínűleg -amúgy is- ajánlott lesz telepíteni (akármilyen is lesz..)...
-
Keem1
veterán
válasz
California1 #44770 üzenetére
A chrome://flags címet megnyitod, így hozzáférsz a bővebb beállításokhoz
Rákeresel arra, hogy ntp (sokféle lesz), és bekapcsolgatod, ami neked kell.Szerk:
Azt vágod, hogy nem a kezdőlapon vagy?
Az a google.hu, azt nem tudod testre szabni -
nightzone
aktív tag
válasz
California1 #44667 üzenetére
Arra nincs megoldás ,hogy ha "nyugvó állapotból" emelem fel a telót akkor bekapcsol a kijelző ?
Létezik ilyen app hozzá: SmartWake .
Ez olyat is tud hogy ha pl asztalra csak simán leteszed akkor meg kikapcsol a képernyő.Más (kérdésem lenne):
1. Az értesítések Emlékeztető funkcióval hogy lehet elérni hogy csak rezegjen a teló? Hiába pipálom be a rezgést mindíg ad hangot is. Ha nem, tudnátok appot ajánlani erre a célra hogy csak rezegjen?
2. Feedly-ből rss-t hozzá lehet valahogy adni az edge panelhez hogy ne a yahoo-ét mutassa ha megdörzsizem a lámpás oldalát? -
proly01
őstag
válasz
California1 #44681 üzenetére
Hogy mikor elsötétül a kijelző mi legyen a wifi -vel. Maradjon vagy kapcsoljon ki.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44667 üzenetére
Olyan van, hogy ha mondjuk a kezedet elhúzod a kijelző felett, akkor az bekapcsol. Mesügéket vakítani is jó, játszva a jedi -t ...
-
vohanyi
senior tag
válasz
California1 #44664 üzenetére
normális.75colos samu, full hd,3D,smart..stb... nekem sem játsza le,felbontása miatt a 4k videot,amit a teló vesz fel.
-
würzburger
aktív tag
válasz
California1 #44523 üzenetére
Csak kijelzővel lefele...
-
alcapone386
őstag
válasz
California1 #44521 üzenetére
Kijelzővel lefele rakd le az ágyra és hivd fel a telefont.
-
laszlolczka
őstag
válasz
California1 #44490 üzenetére
Costum rom kell hozzá.
-
Ákkk
addikt
válasz
Nem tudod eltüntetni vannak alkalmazások amik mindig ott lesznek az alap android is ilyen.
-
no more
veterán
válasz
Ott a jobb felső sarokban a három pötty, szerkesztés és kihúzogatod, ami nem kell. Azt nem tudom, hogy teljesen el lehet-e tüntetni.
-
laszlolczka
őstag
válasz
California1 #44391 üzenetére
re.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44391 üzenetére
Smart Switch.
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44380 üzenetére
Beállítások ⇒Zárolt képernyő és védelem ⇒Információk és alkalmazás-paranc.. ⇒Alkalmazás-parancsikonok
-
gerner1
nagyúr
válasz
California1 #44369 üzenetére
1. Igen
2. Esetleg a "Videójavító"
-
California1
őstag
válasz
California1 #44354 üzenetére
Üdvözlet!
Lenne még pár kérdésem :-)
A zárolt lapról el lehet tüntetni a hívásinditó és kamera appokat? A bal alsó sarokban a hívás van a jobb alsóban a kameráé.A következő kérdés macerásabb.
Az automata fényerő beállítás ki van kapcsolva. De néha tök olyan mintha valami még is állítaná a fényerőt. Ez mi lehet?,
előre is köszi a. segítséget.
-
enginev3.0
félisten
válasz
California1 #44354 üzenetére
Szébb lesz a kép
Gyárilag nincs, csak rezeg ha van értesítésed
-
jacis
nagyúr
válasz
California1 #44291 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
Nem véletlenül kapta 2016-ban az év telefonja díjat!
-
persil
nagyúr
válasz
Hasznalhato e? Az egyik legjobb keszulek a mai napig droid vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged