- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Unying
tag
válasz
kellcucc #15149 üzenetére
Akkor meg megint nem értelek, bocsáss meg. Ha csak háromszor használod kb. havonta, akkor nem tök mindegy? Arra jó a gyári is. Szerintem... Én viszonylag sokat használom a gyárit tömegközlekedésen, de nem vagyok annyira vájtfülű, hogy cserének éreztem volna szükségét - bár hozzáteszem, néha jó lenne egy zajszűrős füles, bizonyos félsüket nagymamák közelében ülve! Na mindegy, te tudod, sok sikert hozzá!
-
doddencs
senior tag
-
sgery
őstag
válasz
kellcucc #14726 üzenetére
csak telekomos biztosítást ne köss!!
borzalmas a szervizük, iszonyatosan kótvány munkát csinálnak, azt is nagyon lassan. És a vicc, hogy fizetsz havi 3e ft körül és min 20e önrész van hiba esetén.
Havernak úgy rakták össze a htc one-ját, hogy a kijelző mellett kijött a fény, nem kicsit. Aztán bekapcsolta és folyamatos bootloop-ot kapott.
telefonszáma nincs a szerviznek, a telekomtól függetlenek. így nem tudod hívni sem őket, mi van. emailben lehet beszélni velük.
Én sem kötöttem rá telekomnál, oké hogy most 30e-ből úsztam volna meg a törést, de hogy hetekig ülnek rajta és összeb***ák, na az nem kell.MM-ba viszont nagyon jó a biztosítás, nagyon korrektek, azt csak ajánlani tudom. és ott nincs havi díj...
-
válasz
kellcucc #14258 üzenetére
Nekem egy ilyenben van az irataimmal és a pénztárcámmal együtt, sajna összecsukott állapotban csak nagyon szorítva fér bele, úghogy lenyitva használom. Decathlonban árulják vmi 2k pénz körül.
Amúgy ja, oviban is kb pont ekkora tatyóm volt
-
válasz
kellcucc #14254 üzenetére
Zsebben nem érdemes telót tartani. Ill mostanában pont egy s7e-s sztori is volt.
-
RaveForce
veterán
válasz
kellcucc #14247 üzenetére
panaszmentesen használom negyedéve, gyors, megbízható, rendszeresen jönnek a frissítések, pedig telekomos romot hagytam rajta
őszintén szólva az S7e méretben már kicsit nagy, ellenben az S6 meg nagyon lemarad specifikációkban, tudom nem vagyok könnyű eset
misem egyszerűbb, ott a sima S7 akkor
-
rebelinside
tag
válasz
kellcucc #14240 üzenetére
Én szombat óta használom az S7 edge-em, ezt megelőzően 2 évig én is S Advance-t nyúztam, majd 2,5 évig egy S5-öt. Nem tudom neked milyen S Advance-t sikerült kifognod, nekem fél-1 év után kezdett hülyeségeket csinálni, a csere előtt már kb. használhatatlan volt.
Az S5-öm 2 hónappal ezelőttig teljesen jól működött, ekkor elkezdett random újraindulgatni, napi rendszerességgel. Ez van, ezeket a telefonokat már nem 4-5 évre tervezik... Azt viszont senki nem tudja most megmondani neked, hogy 1 év múlva hogy fog működni a telefonod, mivel nincs még senkinek se ilyen tapasztalata. Valószínűleg arányaiban jobban, mint az S Advance-od működött 1 év után
Szerintem minden készülék csinál hülyeségeket időnként, legyen az iPhone, Android vagy Windows Phone. Páromnak iPhone-ja van, alapvetően teljesen elégedett vele, de azért az is képes meglepni néha hülyeségekkel. Szerintem nincs bug nélküli szoftver, a kérdés az mekkora az a bug, és mennyi van benne. Eddigi tapasztalataim alapján az S7 Edge jól áll ezen a téren, én még semmi rendelleneset nem láttam még, bár nem túl nagy a tapasztalatom egyelőre
-
viera
őstag
válasz
kellcucc #13129 üzenetére
Az elején kicsit szoros volt,de 2-3 hét után már jobban csúszik benne.
Nem hiszem,én naponta kb.20-szor ki be teszem a telót és semmi baja.
Z5-öt is ilyen tokban tartottam 7 hónapig és semmi gond nem volt vele.
Pedig ott elég éles volt a teló széle de még a festést sem koptatta meg. -
viera
őstag
válasz
kellcucc #13112 üzenetére
Én ebben tartom a telót,teljesen jó.
Van sima S7-re is.lukoz: csakis Chrome
Más:
Most voltunk négy napot Szilvásvárad-Lillafüred környékén.
Szinte hihetetlen milyen képeket csinál ez a telefon.
Korábban sötét helyen Sony-val nem is próbálkoztam mert elég rossz képeket csinált.
De az S7 Edge olyan képeket csinál sötét helyen még vaku nélkül is,hogy csak néztem.
Mikolctapolcán a barlangfürdőben leteszteltem sötét és vizes helyen is és jelesre vizsgázott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest