- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Joe.36 #10133 üzenetére
Gondolom, hogy nagyon tetszik, hogy mutatja éjjel az időt. Tényleg nagyon szép, tegnap éjjel én is kipróbáltam, nekem is nagyon tetszik, de sok értelmét nem láttam, hogy amíg alszom, addig menjen a kijelző. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy nem a telcsi fogja mutatni nekem az időt, szeretném kímélni a kijelzőt.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Joe.36 #10121 üzenetére
Hát, ezt nem tudom megmondani, de azért is jutott eszembe, mert írtad, hogy éjjeli órának is szeretnéd használni. Az biztos, hogy azok a telefonok amelyek Samsung Experience Store-ban ki vannak állítva, napi 24 órát mennek, szinte állandóan megy a kijelzőjük, és azok bizony be voltak égve. Valahol olvastam, hogy sajnos az Amoled kijelzők hajlamosak erre. Rákérdeztem a srácnál a boltban, hogy hát ez miért van beégve? Akkor mondta, hogy ezek sokat mennek, és azért, de egy átlagos használat során nem ég be a kijelző. Mondjuk az óra változtatja a helyét a kijelzőn, de én inkább azt javasolnám Neked, hogy ne használd erre a telcsidet. Tudod, biztos ami biztos, és az ördögnek meg karikás a szeme. Inkább szerezz egy Nixie csöves órát, azt sokkal jobb éjszaka nézni.
Ezt még keresztapám építette, amikor a Hikiben dolgozott. Öregebb ez az óra mint én magam.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Joe.36 #10064 üzenetére
Így van ebben van a gyorstöltés, és ventillátor. Igen, jó éjjeli órának is, reméljük nem fog beégni a kijelző. Fúú jut eszembe... Képzeljétek amikor gondolkoztam a telefon vételén, nézegettem a Samsung Experience Store-ban a kiállított telefonokat, nagyon gáz volt látni az S6-osokon a beégett kijelzőket. Ugye ott 0-24-ben folyamatosan mennek a telefonok, és beégnek keményen.
-
-
-
Gery0505
aktív tag
Köszi a segítséget, megcsinálgattam ezeket emiket javasoltál, visszaállítottam az alapbeállítást, kiválasztottam a T-mobile-t a felugró ablakban, remélem jó lesz most már. Mondjuk a térerő az maradt az eddigi 2-es szinten. Csak azt nem értem, hogy miért nem vált át az erősebb jelű hálózatra? Ha 2G-re beállítom a térerő felugrik maxra. Vagy az LTE hálózaton lóg, mert az prioritást élvez? Az is furcsa volt még hogy a Mobilszolgáltatók alatt nem volt semmi. Miután rányomtam az automatikus hálózat választásra, megjelent a T-mobil. Elfelejtette volna, hogy hová is tartozunk?
-
Gery0505
aktív tag
Ja, értem már.
Még azt nem vágom, hogy ha visszaállítom az alapértelmezést, akkor feldob egy ablakot, hogy SIM-AT, és ott ilyenek vannak felsorolva, hogy Telekom HU, blue mobile, MOL mobile. Eközül a 3 pont közül ki lehet választani valamelyiket, és OK vagy mégse gombot lehet még nyomni. Ezzel mit csináljak? Most már T-mobilos vagyok, de volt ebben a telóban Vodafone-s kártya is egyébként.
-
Gery0505
aktív tag
Nekem pont ma volt egy olyan gondom, hogy nem voltam elérhető telefonon, pedig be voltam kapcsolva, hívást vártam, kezemben volt a teló, de a hívás nem érkezett meg csak az SMS, hogy nem fogadott hívásom volt ettől és ettől. Ezt mi okozza szerintetek? A Mobilhálózati beállításom az alapértelmezett LTE/3G/2G. Azt egyébként észrevettem, hogy nagyon alacsony térerő értékeket mutat a teló ebben a beállításban.
-
Ákkk
addikt
Ha a hátlapot nem takarja fém az indukciós töltőnek nem okoz különösebb problémát talán kicsivel lasabban tölt.
De a fém keret viszont a térerő esetében tud problèmát okozni.
Saját tapasztalatom szerint is gyengíti a térerőt.
Gery0505
Gondolom valami appal Tudja mint pld Aida 64 ott meg lehet nézni a kamera tipusát. -
Gery0505
aktív tag
Az teljesen jó, ha másfél óra alatt feltölt az indukciós töltővel. Nekem is pont 50%-on van a töltöttségi szint ma reggel 7 óta, akkor húztam le a töltőről. Szerintem ez az átlagos 2 nap alatti lemerülési idő teljesen jó, a tesztben is ennyit mértek a fiúk.
Az a jó, ha nehéz levenni a tokot, legalább nem esik ki belőle a teló. Ez a fényes keret alaméniomból van, vagy műanyag? Amúgy nagyon szép tok a tiéd is, kicsit emlékeztet a formája Fluke multiméterek tokjára, ha oldalról megnézem. Annak is a tetején és az alján felível a műszer fölé, hogy védje. -
-
-
RaveForce
veterán
ezeknél a panaszoknál ezentúl jelezzük már, hogy melyik szolgáltató és nagyváros/vidék. nekem pl tökéletes Telekom és Kecskemét vonatkozásban, a Note4-gyel se volt baj, de az S7E mellé rakva, mindig egy pálcikával még többet is mutat, s6-nál rengeteg panasz volt, de csak vodás ismerőseimnél
-
Keem1
veterán
Elméletileg számít. Valahol fizika. Az akksik
halálaélettartam-rövidítése a töltések során a magas hőmérséklet. A gyors töltésnél vagy az áramerősség, vagy a feszültség a magasabb, mivel a volt amper watt szentháromság kapcsolata állandó, bármelyikről is van szó, a teljesítmény, és ezzel együtt a hő is magasabb.De! Azt már nem tudom, hogy ezekkel az új fejlesztésekkel vajon az akksik is fejlődtek-e. Szóval sajnos nem tudom, árt-e nekik.
-
-
-
A nevére nem emlékszem, mert a felrakás után kidobtuk a dobozát, de nagyon tré.
Fel van púposodva amit nem látsz, mert csak a szélein ragad fel. Nagyon rossz érzés nyomogatni, meg zavar a pattogása.Kéne valami fasza fólia rá, csak nem tudom mit tegyek fel. Más nem használ rá fóliát? Nem akarom, hogy véletlenül is megkarcolódjon a kijelzője. Most egy gyári samsung hátlap bőrtokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest