-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
majestic #8920 üzenetére
Én arra írtam hogy ha valaki azonal akarja eladni. Én 160-ba hírdettem de mivel annyira fos a kijelzője hogy lett rajta hajszálkarc a semmitől ezért 145-ért tudtam eladni...miskolcon gyári függetlent hírdettek 150-ért. Bár lehet ezek direkt kerülnek fel üzlet rontás képp hogy lejebb menjen az ára.
Mondjuk már nem bánt mert megvan a huawei p9 és s7esge után meg vagyok elégedve vele. A vízálóságon és kijelzőn kívül semmiben sem rosszab napi használatban a papír forma pont nem érdekel
-
pepetech
őstag
válasz
WinstonWolf #8904 üzenetére
Én most adtam el 145 ezerért a telekomos de függetlenített telefonomat. Egy gyári független szerintem 170 körül lehet eladni de lehet hírdetni 200-ért is.
-
pepetech
őstag
válasz
james008bond #8498 üzenetére
Miskolcon nincs sajnos. De ha van MM-ben akkor megoldva a gordiuszi csomó
-
pepetech
őstag
válasz
james008bond #8480 üzenetére
De mi a neve vagy hogy keressem? Gyorsboltban nincs mellé írva hogy gyors töltő. Illetve a samsung oldalán kívül sehol sem említik. MM- ben árulják vajon?
-
pepetech
őstag
Szép estét! Lehet volt téma de azért rákérdezek mert azóta hátha nőt a választék ezen a téren. Szóval autós töltőt keresek s7e-hez ami tudja a gyors töltést is. 2,4-es töltőmmel nem tölt gyorsan. Szóval van hozzá gyári vagy esetleg más gyártónak van e olyan autós töltője ami képes a gyors töltésre.
-
pepetech
őstag
válasz
lalika740 #7158 üzenetére
Ne vedd meg!!! Én megvettem 22 euroért.. kár volt. Az üveg tökéletes az illeszkedése állomjó. De nincs rajta ragasztó. Csak az üvegen körbe így a kijelző közepére nem tapad rá... gépeléskor nehezen érzékel. Ha víz éri akkor az alá folyik és szar lesz az egész akkor nem is érzékel a telefon.
-
pepetech
őstag
Na jol beszopt@m... Vettem 20 euroért 9h-s 3d üveget előre. És csak az üveg szélein van ragasztó. Így a kijelzőre nem tapad rá
. Idegállapotba vagyok mert ennyiért volt a spigen is... De már mind 1.
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201561186954&alt=web
-
pepetech
őstag
válasz
james008bond #4173 üzenetére
Anno a sony z1 compactom nem volt ilyen azért lepődtem meg hogy kellett neki majdnem 1 óra mire nen recsegett.
-
pepetech
őstag
Észre vettem egy kis bibit, megmostam a telefont kaja után egy kicsit dzsuva lett. Azóta recsegős a hangszóróm
. Csak kiszárad bár már lassan 20 perce hogy megmostam kiütögettem a vizet.
-
pepetech
őstag
Sokan a fotózásról írnak most írok másról
már harmadik napja rendszeresen megmosom hideg vízben a telefont illetve ma a kisfiam játszott vele a meleg vízben nagyon jól bírja
le a kalappal.
-
pepetech
őstag
válasz
gyurikabmx #3495 üzenetére
nem tiltottam meg semmit csak véleményt nyilvánítottam ahogy ti is teszitek
-
pepetech
őstag
na sziasztok! Most léptünk a klubba a feleségemmel együtt. tegnap vásároltunk egy arany és egy fekete s7 edgét
. és rögtön szeretnék belecsöppenni a közepébe. szerintem a kamerája nagyon is szép és jó képeket fotóz. nem értem mibez a szörszállhasogatás hogy torzít... gyerekek milyen életszerü helyzet az amikor csempét fototozol közelről? én építőiparban dolgozom előfordul hogy fotóznom kell a burkolást de vagy nagyon közelről vagy úgy hogy legyen benne a szoba. mind 2 esetben ugy készül a fotó hogy nemszámít a torzulás mert. ez már tényleg szörszálhasogatás... arra kiváncsi lennék, hogy a halszem lencséröl hallotattok e
. mert ha nem akkor azokat is vinnétek vissza mert torz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest