Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
gerner1
üzenetére
& kissati66 - Köszi srácok. Sajna Pro Plus-t már nem kapni 128GB verzióban itthon, holott csak néhány ezressel kerül többe, mint a 64-es.
Most két kártya maradt terítéken, itt is érdekes a szorzó XC I vs XC II vonatkozásban.
Samsung Pro Plus 64GB vs Sandisk Extreme Pro 64GB -
Anulu79
addikt
válasz
GuzziBiker
üzenetére
Ha nem törölsz róla mindent akkor szerintem a szervizben fogják letörölni mert valószínű, hogy valami módon kipróbálják a készüléket.
-
gerner1
nagyúr
-
nggabi
félisten
válasz
GuzziBiker
üzenetére
Érdemes legyalulni.

-
GuzziBiker
csendes újonc
Szep napot mindenkinek! Nem tudja veletlenul valaki, hogy mennyire eros a keszulek szoftveres vedelme belepeskor? Magyarul ha szervizbe adom, sikaljak le rola mindent, mert ha esetleg akarjak, megkerulhetik a jelszavas vedelmet?
-
Petyyyyy
addikt
Ezer köszi a tippeket/tapasztalatokat urak.

Fura a dolog, egy Sandisk Extreme Pro 16 csigabájtos kártya van most benne, ezzel küszködik szegény. Néha beolvassa a tartalmat rendben, néha belefagy bármely app. Átdugva az A5 2017-be, repül ahogy kell.
Heccből kipróbáltam egy noname Class 4(!) 8GB kártyával és úgy suhan a rendszer, mint a távirat.Sandisk visszadug, leválaszt, majd csatlakoztatra bökve azt mondta ő most hibát fog keresni. Talált is, felajánlotta hogy akkor formázná. Mondtam legyen, de eztán sem lett jobb a helyzet.
Mondanám, hogy elfáradt a tizenhatos kártya, de akkor meg miért megy rendben az A5-ben?
Egyre inkább érik bennem, veszek egy új microsd-t. Csak éppen fura a dolog. -
kissati66
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Normális tényleg nincs, viszont valamilyent mindenképpen érdemes felrakni, nekem megmentette a kijelzőmet hétvégén az üvegfólia, amit egy (!) nappal korábban raktam rá egy eredeti Samsung fólia helyett, ami 4 hónapja volt fent, mióta megvan a telefon. Kb. 1,2 méterről csúszott le csempére, kijelzővel lefelé, normál fóliával egészen biztos nem élte volna túl. Kissé bosszantó volt, hogy miután felkerült az üvegfólia, a széleken picit romlott a képernyő érzékenysége, de ezek után elnézem ezt neki

-
Petyyyyy
addikt
Ti urak, előfordulhat, hogy az S7 nem képes/hajlandó kezelni egy korábbi android rendszer - mondjuk L - alatt készített képeket?
Az S4-ből toltam át a kártyát az S7-be és rendre csontra fagy a Galéria.
Kártyát formáztam telefonnal is, majd utána mozgattam rá a képeket, de ugyanez. -
Jazzmedve
tag
Sziasztok. Kijelzore tudtok ajanlani hajlitott uvegfoliat? Vagy sima fóliát? S7rol jovok de ott normalis szelekig ero uveg nincs a telefonra...sajnos. koszonom
-
fustolo
csendes tag
válasz
szakallasgy1
üzenetére
Üdv! Én a napokban voltam az általad linkelt szervízben hangszoró problémával. Csak jókat tudok róluk mondani. Cserélték a hangszorókat, a teljes kijelzőt és az akkumulàtort közel egy óra alatt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
fatomas673
üzenetére
Akkor most van infó, amely alapján -ezt a lehetőséget- kizárhatjuk...
-
Kikapcsoltam a playes frissítéseket és a rendszer frissítéseket is. De ez a köcsög megtalálta a legújabb Telenorosat. Akkor se rakom még fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alonso69
senior tag
válasz
128bit
üzenetére
Itt a [link]
De ez egy orosz fejlesztő által készített Rom,csak azért írom,mert már volt róla szó régebben a lehetséges orosz (mellékhatások)lehalgatás,jelszó megszerzése és hasonló veszélyek elkerülése kapcsán.
Persze amit te használsz Rom nagy részében orosz fejlesztők érdeme is,ahogy nagyon sok Costum Rom.
Privátban keres ,ha mégis kipróbálod. -
nggabi
félisten
válasz
fatomas673
üzenetére
A messenger vagy a facebook buzerálja a hangerőt. Nekem most elmúlt magától.
Visszaálltam a qg1re wipe nélkül. Valami process lefagyott, wipe, letöltötte újra a 400 megás frissítést... Brrr... Viszont most h letöltötte kevesebbet b@sztat h frissítsek

-
gerner1
nagyúr
válasz
szakallasgy1
üzenetére
"Szerintetek ott ki tudják cserélni ha mondom nekik hogy zavar és van rajta gari még?"
- Amennyiben beégés, akkor azt garanciában, kerettel együtt cserélik. Jelentsd be online, és kérj cserekészüléket is. Ennek feltétele, hogy a készülék vagy még az első éven belül van (szürke importos esetén), vagy hivatalos forrásból származónál be lett regisztrálva a +1év kiterjesztett korlátozott garanciára. Szolgáltatós készülékek 1+1 év garanciássak."Az akksit is szeretném gariba cseréltetni, szerintetek ez megoldható?"
- Az első éven belül igen, mert az akkura csak az első évben van garancia. A +1év (tehát a 2.évben..) kiterjesztett, korlátozott garancia nem vonatkozik az akkura, és a tartozékokra.Jelenlegi szervízdíjak (aki tud frissebbet, az jelezze...).
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Az alábbi linkkel kapcsolatosdan lennének kérdéseim:-Samsnug s drive1. Van egy tavaly, 2016-ban vásárolt s7edge készülékem. A kijelzőjét szeretném cseréltetni gariba. Szerintem van egy halvány beégés a felső menűsorban és minimálisan szürke folt. Szerintetek ott ki tudják cserélni ha mondom nekik hogy zavar és van rajta gari még? Bár nem látható annyira a beégés, de ha még 1 évig használom, akkor jó lenne a lenne új kijelző benne.
Az akksit is szeretném gariba cseréltetni, szerintetek ez megoldható?
Kinek milyen tapasztalatai vannak? Azért gondoltam hogy ide vinném, mert el tudnám ide vinni és talán nem kellene heteket várnom a telómra. -
gerner1
nagyúr
válasz
fatomas673
üzenetére
Gyorsítótár mikor volt utoljára törölve (wipe cache partition... - ami egy-egy restart -tal nem törlődik) ?
-
fatomas673
tag
Helló!
Az mitől lehet, hogy egyszerűen elmegy minden értesítési hang magától. Ilyenkor a videólejátszón sincs hang. A telefon újraindítása után rendbe jön minden! -
gerner1
nagyúr
"Éjszaka 8óra alatt 10%-ot merül..."
- Az enyém is, a kezdetek óta, itthon ~8-10% között merül 4G -n, mindegy , hogy éppen melyik frissítéssel figyelem. Elég tré a térerő nálunk (2-es), de 3G-n picit jobb (nappal full, éjszaka 3-as ... -vodás vagyok..), és úgy kevesebbet ~7% körül. Minél gyengébb a térerő, annál többet erőlködik a készülék, és többet is fogyaszt. Esetleg, ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni még Keem1 tapsztalatát is, mert lehet, hogy esetleg ilyesminek is szerepe van ebben. Nem tudom, hogy nálad ez(ek) miként alakul(nak)...
Persze, amennyiben úgy gondolod, akkor esetleg megpróbálhatod Odin -nal ismét feltenni a firmware -t úgy, hogy azzal együtt legyen egy FR is, és ha ez sem segít, akkor visszarakhatod a mostani frissítés előtti verziót, ha azzal "jó/jobb" volt. -
xedos
addikt
Megint meghülyült a telefonom... az utolsó frissítés óta zabálja az áramot!
minden progit leállítottam, újra indítottam wipe cache is megvolt. Éjszaka 8óra alatt 10%-ot merül...
Most 15óra után 56perc képernyő idővel 66%-on. Mi a teendő???? -
gerner1
nagyúr
válasz
128bit
üzenetére
"Akkumulátor cserét szerintem én is megoldom, az a kérdés milyet vegyek !?
Latok 3 ezertol 7 ig .
Valaki cserélt már magának? Esetleg létezik nagyobb kapacitású mint a gyári?"Gyárit vegyél. Az elektronika, és a hűtés is ahhoz van tervezve, és nem nagyobbhoz. A hátlap alá, kelleni fog új profil-tömítés is. Aztán arról sem biztosít semmi, hogy a hátlapot lefogod tudni venni sérülés nélkül (ergo, nem zárható ki, hogy esetleg szükség lehet egy "új" hátlapra is...). Persze, nem árt "némi" szaktudás, és megfelelő célszerszámok sem, hogy egyrészt biztos lehess abban, hogy a művelet végén nemcsak jól működik, de az IP68 is megmaradt. De, amennyiben úgy gondolod, akkor esetleg vedd fel vele a kapcsolatot. Lehet, hogy az "ő" ajánlata elfogadható, és nyomsápróbázza is ...
-
128bit
tag
Helló
2 hete vettem egy s7 edge-t , másfél éves kb .
Az eladó mondta h az aksija nem a legjobb már .
2 hét után úgy néz ki ,kb 17 órát bír ki ,átlagos használattal.
Csak netezessel ,játék nélkül. 2-3 ó bekapcsolt kijelző idővel.Akkor ugye az aksi kezd bekaksizni?
Akkumulátor cserét szerintem én is megoldom, az a kérdés milyet vegyek !?
Latok 3 ezertol 7 ig .
Valaki cserélt már magának? Esetleg létezik nagyobb kapacitású mint a gyári? -
Levente07
tag
Sziasztok
Én is felrektam a telenoros frissítést. De nekem eddig semmi gáz nincs. Minden működik, ahogy kell...
-
Anulu79
addikt
A Samsung Passban hogyan tudok új oldalakat hozzá adni?
-
no more
veterán
Valaki használja a Google billentyűzetet? Miért nem működik a szinkronizálás? Konkrétan be sem tudom kapcsolni... Szürke.
-
Cry0
őstag
erről mi a vélemény ? mennyire lehet eredeti

-
Petyyyyy
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Dafuq, hogy történhet már ilyen..

Remélem nem lesz nagy gebasz, ha minden igaz ma átvehetem a független kicsikét. Nem ilyen rövidre terveztem ezt a románcot.
-
no more
veterán
Azta, AOD második elrendezés annyira szép pirosan! 😍😍 Fekete telefonnál nagyon + téma is fekete-piros! 😍
-
Xanax88
tag
Sziasztok!
Sikeresen összetörtem a telefont, beakadt a füles és kirántotta a zsebemből... természetesen pont akkor nem volt rajta a tok... (wipe cache-t próbáltam, nem segített)
Alig látható repedés lett a jobb felső saroktól a bal alsóig, szabályos, egyvonalas 'S' alakban. Igazából még jól is néz ki

T-s biztosításom van törésre, viszont hallottam rémhíreket, hogy volt akinek amellett sem csinálták meg vagy nem akarták cserélni... mert nem úgy tört, nem úgy esett... stb.
Mik a tapasztalatok, mit érdemes mondani nekik, nehogy úgy járjak... Kicsit aggódom, hogy fölöslegesen fizettem eddig a biztosítást. -
Fritz Teufel
addikt
A Telenoros frissítést sajnos lefuttattam. Vihetem szervizbe a telefont. Azt vettem észre, hogy nem működik a Power gomb. Elsőre azt hittem, hogy a tok zavart be valamit. Aztán mivel nem találtam a problémát, újraindítottam a telefont. Ekkor esett le, hogy mi történt. Automatikusan bekapcsol a Voice Assistant és csak a Home gomb háromszori gyors lenyomása után engedi a kijelzőt használni. Wipe/Data Reset után a készülék a beállításkor már megőrült, a szoftverletöltés közben állandóan indítaná a Voice Assistantot meg a Google Play szolgáltatást. Teljesen össze van zavarodva a szoftver.
Ne telepítséket a frissítést!
-
NandorHUN
addikt
válasz
no more
üzenetére
Én inkább ilyen "hátterben adatokat küld" appokra voltam kíváncsi.
Nekem van fent Adaway + Adhell + MinMinGuard + Lucky Patcher-rel leszedtem még a Google hírdetéseket is mindendhonnan.
Szóval a gyakorlatban zero hírdetéssel találkozom....
Felesleges app tevékenységeket meg még SD Maiddel is lehet állítgatni vagy BootManagerrel.
De ha van vírus, vagy valami okos kínai-orosz buhera, akkor lehet az kifog az emberen, illetve nálam sok mokkolt program van fent.
-
no more
veterán
válasz
NandorHUN
üzenetére
Az összes, ami kínai nevű app. Szinte mindegyik reklámokkal bombáz. Nem kell AVG, se semmi, ha ilyen történik, letörlöd az appod és kész. Megszűnik a probléma. Általában ezek az appok szétlassítját a telefont is. Tehát ha folyamatos lassulást, akadozást veszel észre, akkor érdemes megnézni az utolsó letöltött appjaid.

De, hát kínát ismerjük, a kínai telefonok nagy része is kémprogram.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Erről van valahol egy komplett lista? Mik azok amik nem ajánlott appok?
-
Parallaxis
addikt
Ha teljesen tiszta forrásból szerzel be appokat, és onnan is kizárva a kétes minőségűeket
Simán a Play-ből bekaphatsz kártékony cuccost akár több milliós letöltésű sokcsillagos app esetén is.
Nálam már jó párszor szólt az AVG telepítéskor, hogy inkább nem kéne és jó pár hasonló app bekerült a hírekbe is (a napokban is volt több tucat ilyen).Az appok (root nélkül) egy homokozóban futnak, fizikailag nem tudnak belemászni más app ram/tárhely részeire, épp ezért reprodukálni se tudják magukat, meg törölni ezt-azt.
Az legtöbb app minden jogosultságot megkap már telepítéskor és a userek 99%-a meg is adja nekik gondolkodás nélkül. Onnantól meg azt csinálnak amit akarnak.
Ez már régen nem olyan, mint anno Windows alatt
Nem, ez akár rosszabb is lehet, hisz, ha kínai a készüléked, akkor gyárilag a rendszerben ott lehetnek a kémprogramok

Ugyebár nem véletlen, hogy az USA-ban annyira nem kedvelik a Huawei-t és társait.
-
h_benjamin
aktív tag
Telenorra jött frissítés GFXXU1DQIL . Biztonsági szint október 1
405 mega volt. valami változhatott? -
gerner1
nagyúr
válasz
taranis
üzenetére
Garancia biztosan nem takarja be. Nem magától repedt meg az tuti, mivel egy lágy, dilatálni is képes megoldással van rögzítve. ebay -en is lehet kapni, de a hozzávaló rögzítő-tömítésből gyárit, vagy gyárival azonost venni... -. elég sok kutatást igényel. Ehhez jön még a szakértelem, és egyébb szerszámok "megléte". Amennyiben ugyanis, esetlegesen szilánkok kerülnek erről, a kamera optika köré, azzal működésében is problémát okozhat ilyesmi. De, próbáld felvenni vele a kapcsolatot.Szerintem lesz alternatívája.
-
taranis
addikt
Hátsó objektív előtti üveget cserélt már valaki? Lett ott egy repedés, pontosan nem tudom, mitől, talán nekiüthettem valaminek. Gari vajon fed ilyesmit?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Rascally81
üzenetére
Az adatait törölni itt lehet: Beállítások →Alkalmazások →Always On Display →Tárhely →Adatok (és a gyorsítótárja is itt van..).
Az appot pedig nem eltávolítani kell (amúgy sem lehet, mert az OS része...), mert az, amit telepítettél, az mint frissítés települt. Frissítés eltávolítása: Beállítások →Alkalmazások →Always On Display →jobb felül 3pötty →Frissítések eltávolítása.Szerk.
Akkor grat. 👍 ... - A lényeg, hogy müxik 😃
-
Rascally81
aktív tag
Sikerült!

-
gerner1
nagyúr
válasz
Rascally81
üzenetére
Próbáld meg törölni az adatait (mindent).
-
gerner1
nagyúr
válasz
Rascally81
üzenetére
Keresd meg, és kapcsold BE, a Beállítások →Zárolt képernyő és védelem →Biztonságos indítás →Minta kérése az eszköz bekapcsolásakor -t. Itt add meg a húzás-mintát, vagy PiN -t. Amennyiben nem engedi egyiket sem, akkor képernyőzárnak előbb állítsd be valamelyiket (húzásminta, vagy PiN). Majd indítsd újra a készüléket. Reboot után, a legtöbb esetben már telepíthetőek, hibaüzenet nélkül. Amennyiben ez már esetleg megvan, és továbbra is hibaüzenetet kapsz, akkor kapcsold KI, a Biztonságos indítás -t, majd reboot, és utána működnie kell....
-
Keem1
veterán
Srácok, srácok, tisztázzuk a vírus fogalmát.

Klasszikus vírus? Nem létezik Androidra, nem lenne értelme. Az appok (root nélkül) egy homokozóban futnak, fizikailag nem tudnak belemászni más app ram/tárhely részeire, épp ezért reprodukálni se tudják magukat, meg törölni ezt-azt. (ugyanis ez a vírus az informatikában).
Trójai/malware/worm? Olyan van, de user interakciót igényel ("húú, fertőzött a telefonod, gyorsan tedd ezt fel és megtisztíííícsuk"). Na ez már veszélyes, DE csakis ha az adott user beleegyezik (feltelepíti, jogot ad neki, stb.), akkor tud kárt tenni.
Ha teljesen tiszta forrásból szerzel be appokat, és onnan is kizárva a kétes minőségűeket (hszek, értékelések, igényelt jogok átfésülése), plusz beállítgatva a megfelelő jogosultságokat, valamint a weboldalak esetén is elkerülve a veszélyeseket, egy mai (legalább 6-os) Android rendszer alatt lehetetlen bekapni kártékony kódot, bármiféle vírusírtó nélkül is. Ez már régen nem olyan, mint anno Windows alatt, hogy akár akartad, akár nem, egy fertőzött floppyról puff, vírusos lett a géped, és még a legutolsó fontos fotóidat is kérdés nélkül le tudta törölni.
Ahogy a nagyapám mondta annak idején: az emberi hülyeség ellen nincs ellenszer.

-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Rendben, telefonra akkor sem kaptam még vírust valamiért, pedig én nem vagyok rendszerinformatikus.
Sőt, nem rendszerinformatikusként szoktam látogatni a deep webet (túl kíváncsi vagyok sajnos), és onnan sem kaptam még vírust.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch SE 2022 44mm cellular akku 100%!
- Samsung Galaxy Watch7 44mm (SM-L310) ezüst
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)