Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
ricpet #41497 üzenetére
Erre nem fogunk tudni, egzakt választ adni. Hívd fel őket, írj a Samsung -nak, és talán lesz közelebbi infód. Elvileg mindegyiket (amely pl IP68 -as...) nyomáspróbázzák, még kiadás előtt.. Az enyém is "vízálló" maradt, és semmi nyoma, hogy egyeltalán javítva volt (szét volt szedve, stb...).
-
no more
veterán
-
gerner1
nagyúr
válasz
ricpet #41493 üzenetére
Akkor sajnos szervíz.... A másik kérdésre nincs egzakt válasz. Az enyém is patika állapotú volt, amikor áprilisban beadtam kijelzőhibával. Amikor visszakaptam, akkor a kapott dokumentumra az volt írva a beérkezési állapotra, hogy "a készülék karcos" .... -gondolom elektron microszkóppal nézik 😃 ... Viccet félre, valószínüleg ez van kiadva "utasításba", hogy ezt kell "oda körmölniük". Ennek ellenére, patika állapotban kaptam vissza, és elégedett vagyok a szervízzel.👍 Egy szavam se lehet.
-
ricpet
tag
válasz
gerner1 #41491 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ezt is próbáltam már, de semmi. Mint egy darab kő, amin szép kéken világít a visszajelző led.
Megy a Samsung szervizbe.
A készülék teljesen karcmentes, a papírra rá lehet íratni szerintetek, hogy ilyen formában szeretném visszakapni? Olvastam már rossz szerviz tapasztalatokatKöszi
-
Alonso69
senior tag
válasz
ricpet #41490 üzenetére
Szia.
Ez alaplap hiba lehet sajnos,de ha a Smart Witch rajta van a gépeden és az S7 driverek, akkor ott meglehet próbálni feléleszteni. Rá dugod a telót és akkor a 3 gombos indítás (home, power,vol+) vagy a Smart witchen belül egy teljes hiba keresés visszaállítás ,vagy valami hasonlót keres. -
ricpet
tag
Sziasztok,
Egy képet szerettem volna átküldeni telefonnal wifi-n.
Küldés közben a telefon lefagyott, majd újraindította magát. Samsung logo kb. félig ment, majd az is lefagyott. Most a kis kék visszajelző fény világít a tetején és ennyi. Semmilyen billentyűzet kombinációra nem reagál.
Esetleg valakinek valami ötlet?Köszönöm.
-
Keem1
veterán
válasz
Ferenczi Áko #41488 üzenetére
800 ezerért a 256-os, 600 fölött a 64 gigás
-
sompetike
aktív tag
Egy jóájfont valakinek....
-
<>jana<>
senior tag
válasz
temes69 #41214 üzenetére
Pixel phone pro nem egy nagy összeg. 4 éve használom. nekem nagyon bejött.
-
gerner1
nagyúr
válasz
polonic #41478 üzenetére
Olvass vissza, használd a keresőt. Korábban írtam erre megoldást, amely az S7 -esen működik.
Nagyjából ez a lényeg:
Kapcsoljuk BE, a Beállítások →Zárolt képernyő és védelem →Biztonságos indítás →Minta kérése az eszköz bekapcsolásakor -t. Itt adjunk meg egy húzás-mintát, vagy PiN -t. Amennyiben nem engedi egyiket sem, akkor képernyőzárnak előbb állítsuk be valamelyiket (húzásminta, vagy PiN). Majd indítsuk újra a készüléket. Reboot után, a legtöbb esetben már telepíthetőek, hibaüzenet nélkül. Amennyiben ez már esetleg megvan, és továbbra is hibaüzenetet kapunk, akkor kapcsoljuk KI, a Biztonságos indítás -t, majd reboot, és utána működnie kell... -
polonic
félisten
Helló.
Android app topikból ide irányítottak.
Apk-ból nem tudok samsungos alkalmazásokat telepíteni. Azt írja, hogy telepítés nem sikerült, mert ütközés van egy már meglévő csomaggal. Akkor is, ha letörlöm a meglévő appokat.
Érdekes, a samsung browsert viszont tudtam telepíteni így. Más fórumtárs pedig még azt sem.
Mi a megoldás? -
h_benjamin
aktív tag
Sziasztok. Az mitől van ha képernyővel lefele van a telóm akkor nem lehet elérni?
-
no more
veterán
válasz
alienpapa #41473 üzenetére
Tök egyszerű: Megbízható helyen kell vásárolni. A normális, új ára még mindig 160-170, ha valahol 100 körül kapsz "újat", akkor valószínűleg hibás darab.
Plusz, én a helyedben kötnék rá biztosítást, 90 ezer forint a kijelző cseréje. Ha használtan veszed, akkor természetesen a felső, amit mondtam nem érvényes.
Nézd át a kijelzőt mindenképp, fehér képnél, max fényerőn, minden oldalról. Az első daraboknál sok volt a rózsaszínes, zöldes, stb kijelző, elforgatva könnyen előjön a hiba. Én megnézném a kamerát is, a fókusznak pl.
kell működnie jó fénynél.
-
gerner1
nagyúr
válasz
alienpapa #41473 üzenetére
Új készüléknél arra, hogy lehetőleg hivatalos forrásból származzon, mert csak így leszel jogosult a +1év kiterjesztett, korlátozott garanciára (így lesz összesen "2év" ..). Használtnál arra, hogy pl ne legyen lopott. Esetleg ki nem fizetett, és ez miatt hamarosan szolgáltató által letiltott. Esetleg még arra, hogy ha mondjuk még garanciával hírdetik, akkor a Knox számlálója valóban 0x0 értéket mutasson Download (Odin) módban -tehát nem OS alól (ami hack -elhető)- mert ha nem 0x0 az érték, akkor érvénytelen a garancia. A többi szempont, már sokkal képlékenyebb ...
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! S7 edge vásárlás előtt állok. Mire kell figyelni vetelkor?
-
gerner1
nagyúr
válasz
fatomas673 #41471 üzenetére
Távolítsd el az app frissítéseit, és a tárhelyénél törlj mindent. Utána próbáld, ismét feltelepíteni. Bár, sok "újdonság" nincs benne ...
-
NandorHUN
addikt
Pedig ez is S7 téma , root vagy nem root, szerintem örülni kell hogy van ilyen.
Ezért is jó a popularis telefon, mert XDA és fejlesztői oldalról lehet számítani ilyen fejlesztésekre, anno már LG G3-on is bírtam, hogy egy kis ügyeskedéssel mennyivel többet ki lehetett hozni a kamera minőségéből, hát még itt S7-nél milyen jó lesz
-
NandorHUN
addikt
válasz
dragon1993 #41467 üzenetére
Köszi
Fel is tettem, megy tökéletesen - bár 4Gb os részt még nem teszteltem, többi rész szuper. -
NandorHUN
addikt
Az tudja esetleg valamelyikőtök, Security Startup-ot / Biztonságos indítást hogy lehet megoldani rootolt, ROM-olt telefonon? Nincs ilyen opció, de Samsung app frissítéseket ütközés miatt nem engedi feltenni..
-
karicsek
aktív tag
válasz
fatomas673 #41457 üzenetére
Pedig én is az apk mirrir-ról szedtem és jól működik. Nagyon gyors.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
enginev3.0 #41424 üzenetére
Csak hülyültem
-
gerner1
nagyúr
válasz
fatomas673 #41455 üzenetére
-
sniper112
aktív tag
de azt ne felejtsétek el hogy ez s8 ra és note 8ra írkálják az 1 dolog hogy megyen és jó de attól még lehet hiba benne.
-
-
-
-
z67
őstag
Ez mennyiben offtopic? Nem szoktam baromságokkal telehányni a topicot. Mivel eddig más megoldást nem ismertem és S7 Edge használatával feltételezem másnak is okozhat gondot a mozgóképes fotók eltárolása, így beírtam. A telefon használata megáll ott, hogy készítek képeket és rajta nézegetem?
-
gerner1
nagyúr
Kapott néhány "újítást" a Samsung Keyboard ...
-
z67
őstag
Nem tudom volt-e már, vagy bárkit érdekel-e, de találtam egy apró programot a PC-re áthelyezett mozgóképes fotók szétbontására.
-
Anulu79
addikt
Nem tudom, hogy ez mennyire általános de korábban volt róla szó, hogy ha extfatra formázom a memória kártyámat a telefonban akkor több mint 4 Gb-os videókat is tudok felvenni egy fileba. A formázás megtörtént viszont így is csak 3.99 Gb a legnagyobb méretű video amit csinál. Ami ezt meghaladja azt új file veszi fel. Mi lehet a probléma?
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #41435 üzenetére
A telekom lezárta a mostani net csomagjait, és december 1-től újakat vezet be
Erről valami infó?
-
válasz
dragon1993 #41434 üzenetére
Nem
A telekom lezárta a mostani net csomagjait, és december 1-től újakat vezet be, hátha lesz normális áron korlátlan, örülnék ha egy cégnél kéne fizetnem mindent, nem többfelé
De ha mégsem lenne nyerő, akkor egy S9-cel majd valószínűleg telenoros leszek
-
dragon1993
őstag
válasz
enginev3.0 #41433 üzenetére
Mész a telenorhoz?
-
-
Keem1
veterán
válasz
enginev3.0 #41428 üzenetére
-
stranger28
addikt
ITV-re jött ma az október 1-jei security update. 6-án jön elvileg Google-től a KRACK fix is, nem sietik el...
-
sonyz7
tag
Köszönöm nektek, akkor lehet türelmetlen vagyok, okt.21-én kértem és még semmi. Nem baj, most újra kértem.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #41428 üzenetére
Nekem 3 nap volt.
-
-
sonyz7
tag
válasz
enginev3.0 #41410 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg?
-
válasz
vadászcsiga #41421 üzenetére
Mit?
Függetlenítőkódot hiába küldeném, imeihez kötött -
Timeola
aktív tag
válasz
KTibxx #41420 üzenetére
Szerintem jó volt, én totál megszoktam rajta, egy minimálisan lehetett észrevenni az érzékenységet csak, de a lényeg a telót mindig megvédte akármekkorát esett is. Ami most tönkrement már egy újabb szerzemény volt rajta, de már ezt is alig tudtam megvenni rá, ezért is lenne jó ha tudna valaki ajánlani helyette valamit.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Elküldenéd privatban?
-
Keem1
veterán
válasz
balintka #41418 üzenetére
Telekom mobil szolgáltatások összefoglaló
-
balintka
addikt
válasz
Hogy kell igényelni a függetlenítést?
-
-
Keem1
veterán
-
-
Keem1
veterán
válasz
Már én is megkaptam, függetlenítettem is, idegen kártya nélkül.
-
Megkaptam az S7 edge függetlenítő kódot, kikérték a samsungtol
Telekom
-
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #41376 üzenetére
Szia.
Van Root persze és a Titanium Backup is meg van .Most csináltam meg a mentést.Egy kérdés a CSC Selection -ál mit válaszak ,vagy muszály ott választani valamit.Az eddig felrakott 3 Rom-nál nem kellett semmi ilyen CSC kód .
Amúgy ez a Luca Grifo srác aki a Supermen Rom-ot készítette az orosz Rom-ok készítésében is szokott segédkezni ,sok helyen irnak róla ,úgy mint a barátom a segítőm,de ez nem tartozik ide. -
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Tudom lejárt téma, de engem mégis érdekelne milyen edzett üveget tudtok ajánlani? Sokáig egy Xprotector full 3d volt rá felrakva, azt szerettem, de elég borsos volt az ára és már alig lehet kapni. Esetleg valami jó ötlet? Átlátszó vagy arany jönne szóba. Köszönöm szépen előre is! Ja és mindegy honnan rendelek, magyar oldal vagy ebay amazon tipp is jöhet, csak jó legyen! Thanks!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik