- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babhun
aktív tag
válasz
szakallasgy1 #42308 üzenetére
Gondolom ha ekkora operáción esik át a készülék, ehhez teljesen szétbontják, akkor már elveszti a vízállóságát?
-
válasz
szakallasgy1 #42309 üzenetére
Tegnap bejelentettem szervízre a készüléket és elég sok mindent felsoroltam. Erre ma hívtak a TMX-től ,hogy ha jól látja akkor készülék cserét szeretnék. Tanácsolta, hogy hívjam fel a Samsungot és kérjem a cserét( ettől függetlenül küldte a futárt a készülékért). Most várom a Samsung visszahívását, mert nem tudtak ügyintézőt kapcsolni.
Hogy cseréltek neked akksit, ha lassan lejár a garancia?? 1 év van rá...
-
gerner1
nagyúr
válasz
szakallasgy1 #42000 üzenetére
Telefonálj oda. Érdeklődj, egyeztess...
-
fustolo
csendes tag
válasz
szakallasgy1 #41957 üzenetére
Üdv! Én a napokban voltam az általad linkelt szervízben hangszoró problémával. Csak jókat tudok róluk mondani. Cserélték a hangszorókat, a teljes kijelzőt és az akkumulàtort közel egy óra alatt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szakallasgy1 #41957 üzenetére
"Szerintetek ott ki tudják cserélni ha mondom nekik hogy zavar és van rajta gari még?"
- Amennyiben beégés, akkor azt garanciában, kerettel együtt cserélik. Jelentsd be online, és kérj cserekészüléket is. Ennek feltétele, hogy a készülék vagy még az első éven belül van (szürke importos esetén), vagy hivatalos forrásból származónál be lett regisztrálva a +1év kiterjesztett korlátozott garanciára. Szolgáltatós készülékek 1+1 év garanciássak."Az akksit is szeretném gariba cseréltetni, szerintetek ez megoldható?"
- Az első éven belül igen, mert az akkura csak az első évben van garancia. A +1év (tehát a 2.évben..) kiterjesztett, korlátozott garancia nem vonatkozik az akkura, és a tartozékokra.Jelenlegi szervízdíjak (aki tud frissebbet, az jelezze...).
-
Varszegig
veterán
válasz
szakallasgy1 #40700 üzenetére
Szerintem a legtisztább, ha kifizeted azt az egy hónapot előre, és akkor mindenki nyugodtan alszik.
-
taranis
addikt
válasz
szakallasgy1 #40696 üzenetére
Szerintem bármikor befizethetsz bármennyi törlesztőt, ha ezen múlik. (Telekomnál legalábbis.)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szakallasgy1 #40696 üzenetére
tök8 hogy adod el, mert el se adhatnád a hűség alatt, annyit lehet írni adás vételibe hogy te letiltás ellen valami pénzvisszafizetési garit vállalsz, persze aki megveszi annak ez se életbiztosítás, de több mint a semmi
-
migabi24
nagyúr
válasz
szakallasgy1 #21525 üzenetére
Ez nem ilyen fekete fehér, van itt olyan aki 80-100 körül vette a szolgáltatójánál, azért az jobban megérte szerintem😆
-
Ákkk
addikt
válasz
Ennyit nem adtam volna érte főként pár hónap múlva már jön az s8 nagyot fog esni már januárban is az ára ráadásul hitelre telefont ezt én soha nem értem meg.
A my samsungon regisztrálod 2 évig lesz rá gar ha nem csak 1 évig. -
Zordo
csendes tag
válasz
Én a mysamsung.com-on minden Samsung termékemet azonnal regisztrálom. Ott adnak rá extra garanciát. Erre a telóra azt írta, hogy alap garancia 12 hónap, a regisztráció miatti extra garancia + 12 hónap korlátozott (tehát akku, töltő, headset nincs benne).
Sajnos a csereutalványt csak ott lehetett érvényesíteni, ahol az előző készüléket is vettem. Az meg részletre volt véve, mert díjcsomagot váltottam, és 200 helyett megkaptam 114-ért anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged