- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
passat77
tag
válasz
alcapone386 #39998 üzenetére
Azért mert 3 kollegámnak is s7 edge-je van, ebből 2 pofával már leesett a földre, az apró kavics mindkettőnek betörte a kijelzőjét
Lehet nem a legszebb, de így tudom védeni. -
passat77
tag
Feltettem egy ívelt kijelzővédő fóliát amit a tokom felülről körbeölel így nem jön fel, egész korrekt lett. Viszont! Érzéketlenebb lett a touch kijelző, lehet ezen valahogy állítani? Mint anno s6 edge alatt? Ez a tok: [link]
-
Keem1
veterán
Nem tudom, hogy vagytok vele, de az alap kamera app nagyon jó, de bosszantóan maradt ki két dolog: bitráta és képkocka sebesség.
A 30 és a 60 képkocka pont fölösleges, csak helypazarló. Ellenben a 17-28-48 Mbit meg messze nem elég. Külső appban simán be tudom állítani, hogy 25fps és 30-50-100 Mbps. Kár, hogy a Samu ezt kihagyta. -
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Megint frissült pár apk. A számológépes viszont nem tartalmazza az átváltó funkciót, úgy, hogy akinek az kell, ne frissítse. -
gerner1
nagyúr
-
Predikative
tag
Üdv mindenkinek! Elvileg jövőhét közepe tájékán érkezil meg az új telefonom. A kérdésem az lenne, mennyire érdemes nugátra váltani egyből még a nyers készülékkel? Hallottam és olvastam sok rosszat az üzemidő romlásáról. Esetleg várjam meg az Oreo kiadását és majd inkább arra frissítsem? Mi a véleményetek? Előre is köszi.
-
csimpas
tag
Sziasztok
Nemrég óta vagyok s7 edge tulaj, az ébresztő óra eddig 3 alkalommal szivatott meg, hogy nem csörgött. Szerintetek mi lehet a gond?
Gyári Android 7.0 -
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Megrepedt az üveg a telefonon, találtam 2 helyet ahol cserélnek csak üveget Alleeban meg a Fixity cég 55-40ezer a csere, mind a két cég garanciát is vállal. Engem az érdekelne hogy valakinek van tapasztalata bármelyik céggel? Mennyire tartós egy ilyen csere? Köszi.
-
derrik
őstag
adott egy s7 edge telefon a fiam vette és be regisztrálta, a kijelző csíkozódott gariban cserélték. Törölte a reg-et. Beregisztráltam én: De nem tudok szerviz szolgáltatást rendelni. Mert vagy nem találom hol van a honlapon az az űrlap amit ki kell tölteni, vagy mert azt írja, hogy nem a Samsung Magyarország által forgalomba hozott készülék igaz soha nem is volt az
-
Ferenczi Áko
addikt
Mióta megvan a telefon, ma voltam először elégedett az akksi fogyasztással.. Ugyanúgy nyüstöltem mint máskor, viszont általában este 8 körül ( mikor Messengert használtam 5 óra körül) töltenem kellett, most ugyan azokkal a dolgokkal még 22 százalékon áll az akksi..Lehet, hogy a Facebook frissítés oldotta meg, nem tudom, de most 3 óra SOT-al vagyok 22 százalékon. Nálam ez jónak számít
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Jelenleg rugged armor tokom van mióta megvan a telefon.
S8nál láttam rugged armor extra tokot.
Miénkre nincs?
Ilyenre lenne szükségem.!? -
Cry0
őstag
skacok a samsung Cloud csak nekem nem működik vagy másnak se ?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
vadászcsiga #39975 üzenetére
Ugye ugye?
-
gerner1
nagyúr
válasz
vadászcsiga #39973 üzenetére
Gyakran alkalmazva.... -ritkábban, és kevesebb a gond (tapasztalat)...
-
vadászcsiga
félisten
Wipe cache segitett, köszönöm a tanácsot
-
Technoman
őstag
Srácok!
A haveromnak van egy S7E telefonom. Az a problémája (megpróbálom elmondani) hogy a Viber üzenetei csak akkor jönnek meg, ha aktiválja a telót (azaz, ha feloldja) ill. akkor is megjön, ha felveszi az asztalról a telót (!)
Ha nem nyúl hozzá, nem jönnek meg a Viber üzik. Létezik ilyen?
-
gerner1
nagyúr
-
Rison77
senior tag
A gyors töltés körülbelül mennyi idő alatt tölti fel 0-ról a telefont? Kikapcsoltam körülbelül egy hete, azóta hálózati töltést ír, a minap visszakapcsoltam ezt a funkciót, de ha rádugom töltőre a megnevezés nem vált át, hálózati töltés marad a gyors helyett. Körülbelül másfél óra így a töltése. Szerintetek evvel az idővel működik a gyorstöltés? A telefon egyáltalán nem melegedik közben 23-24 fok.
-
nggabi
félisten
válasz
enginev3.0 #39963 üzenetére
Jó neked
cuki de pont takarná az árány színű részeket, így nincs értelme
-
enginev3.0
félisten
Van egy ilyen tokom, ha valakit érdekel
[link] -
válasz
kutyek #39942 üzenetére
Na csekkoltam. Hi-res módban valóban nem mennek az effektek, és az Adaptsound sem! Ezek szerint rosszul emlékeztem (mondjuk effekteket nem is használtam soha). Viszont így, Adaptsound nélkül is jobban szól, mint bármi más, amit próbáltam. Ugyanakkor nem Hi-res output, vagy más player jobban szól Adaptsound beállítással, mint anélkül. A tippem az, hogy Hi-res output használatakor a poweramp "átveszi a kontrollt" a DSP felett, olyannyira, hogy a rendszerszintű EQ / effektek sem működnek.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vadászcsiga #39951 üzenetére
Igen.
-
vadászcsiga
félisten
Ez a wipe cashe recovery alatt van? Azt meg Hang fel + home + bekapcs egyszerre? Ott már gondolom egyértelmű.
-
balintka
addikt
Valaki meg tudná mondani, hol lehet kikapcsolni azt, h a számokat kiemelje az sms.ekben?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #39944 üzenetére
Hozza tennem, hogy nekem most annyira nem rossz. Energiatakarekban, allando altatassal(ujabb proba) 33%-on masfel napos hasznalattal, allando wifi, facebook, chrome 5 ora 10 perc kijelzoidonel jarok.
-
tibike8
őstag
Sziasztok! Kérdezném azoktól akik ezt a gyári Samsung autós tartót vették a kocsijukba, hogy alapból adnak olyan öntapadós lapot amit pl. műszerfalra lehet ragasztani, hogy majd arra menjen a tartó tappancsa?
-
proly01
őstag
Beszállok én is...
Az új T-s frissítés óta iszonyat merül a telefon. Nagyon gáz... -
gerner1
nagyúr
Nem. A jelszót, vagy húzásmintát azért kell beállítani, és megadni másodlagos biztonsági elemnek, hogy ha az ujjlenyomat leolvasás sikertelen, akkor is védve maradjon a teló, de a jogos tulajdonos be tudjon jutni a készülékébe.
Amikor az ujjlenyomat leolvasás sikertelen, akkor kéri a másodlagos biztonsági elemet. Így, ha azt gyakran kéri, akkor az esetek többségében probléma van a mintával/mintákkal. Tehát, érdemes újra mintát adni, a meglévőket frissíteni, és magát a mintaadást többet gyakorolni. Jó mintával, a feloldás pontos, gyors, és csak elvétve sikertelen (tehát kéri a másodlagos biztonsági elemet).... -
g4mer
senior tag
Sziasztok!
Esetleg azt belehet állítani a telefonon, hogy feloldásnál ne kérjen mindig jelszót, csak egy adott idő után, pl 10 perc?
Ujjlenyomat + 4 digit jelszó van most beállítva.
-
szevassag
tag
Tudna nekem valaki ajánlani valami jó kis ebay-es (vagy másmilyen) képernyővédő fóliát? Nekem a Fone M8 volt fent vagy egy évig, de már kezd vállalhatatlanul karcos lenni.
Köszi -
enginev3.0
félisten
válasz
vadászcsiga #39928 üzenetére
Sajnos most nálam is eléggé merül
-
wayne1
senior tag
Lenne egy kis problémám. Ma be akartam állítani az EDGE panelt, de egyszerűen eltűnt a beállítások közül. Sehol sem találom, a keresőbe ha beírom, szintén "Nincs találat" eredményt kapok.
Érdekesség, hogy az éjjeli órát megtaláltam, bekapcsolva működik is.
Újraindítás nem segített.
Valaki találkozott már ilyennel??
Telekomos készülék, G935FXXU1DQH8 / G935FTMH1DQF3 / G935FXXU1DQG3 -
válasz
*Ropi* #39927 üzenetére
Nálam is hi-res output, 44.1k/24 bit, DVC on, EQ off, custom volume levels off. Most minimális az Adaptsound korrekció, meg nem is olyan helyen vagyok, ahol meg tudnám hallgatni a különbséget. Nálad csak nem hallatszik, vagy nem is engedi kapcsolni az Adaptsound-ot / effekteket?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Hogyne. Visszarakhatod. Bár, nemsokára esedékes a következő bizt frissítés... -Azt nem várod meg ?
Amit nggabi írt, azt próbáltad már ? -
nggabi
félisten
válasz
Wipe cache volt?
-
vadászcsiga
félisten
Az első hsz alapján vissza lehet tenni az előző T-s romot ugye?
Katasztrofálisan merül 😨
-
Anulu79
addikt
A poweramp hogyan jeleníti meg a számokat? ID tag alapján vagy ugyan úgy a könyvtárszerkezetet ahogy mondjuk felmásolom a készülékre vagy mint a folder player?
-
kisnokia
aktív tag
válasz
kutyek #39911 üzenetére
Én nem nyavalygok, csak ahogy illik: kezdő edgesként hallgatok a tapasztaltabbakra
De éppen írni akartam, hogy én nem hallok lényeges különbséget a Power amppal (mondjuk nem is a spéci változatot próbáltam), a Jet viszont kopott hard rock felvételen eddig rosszabbul szól.
A teló hangszórója viszont-a teszttel ellentétben-egyértelműen nem nyűgözött le-és ott eleve nem működik több a hangjavító okosságok közül.
(Másik rossz pontot tőlem a -szerintem- indokolatlanul nagy erővel benyomható Home gomb kap; a fia Ace 4-én sokkal kellemesebb volt a nyomáspont. Illetve, emiatt is, ha már az Always képernyőn aktív értesítésnél működik a kettős koppos felélesztés, akkor ez általában is benne lehetne.) -
válasz
Ferenczi Áko #39917 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy 10-15%-kal jobb 6-on az akkuidő, de nem ezért mentem vissza. Nem tetszett a notification screen meg pár más dolog. Szerintem szebb és ugyanolyan fluid 6-tal.
-
-
válasz
Jack Oneill #39912 üzenetére
Pedig érdemes. Lényegében nem csinál mást, mint a konkrét fül-fülhallgató páros effektív karakterisztikáját feltérképezve beállítja a valóban "flat" neutrális hangzást. Aki olyan külső erősítő-hangfal rendszert használ lejátszásra, ami eleve neutrális kalibrálással rendelkezik, annak nem szükséges az Adaptsound. Aki fül- vagy fejhallgatót használ, annak nem nagyon van más lehetősége referencia hiányában neutrális beállítást elérnie. Persze van kivétel, pl. az AKG N90Q (a profi hallásvizsgáló műszerek hasonlóan működnek)...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Jack Oneill #39912 üzenetére
Egyszer probaltam ki, aztan kapcsoltam is ki és blokkoltam a funkciot
-
-
törölt tag
Használ valaki LineageOS alapú ROMot? Van esetleg megoldás már arra, hogy a kamera is működjön vele? Úgy tudom a Sony kamera többek között a magyarországon kapható készülékekkel sem működött ilyen ROM alatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #39895 üzenetére
Sikerült megoldani. Újra kellett indítani a Novat, majd újra kérte az engedélyeket. Új frissítés resetelte az appot úgy tűnik.
-
derrik
őstag
A folyamatos használat 100% akku estén 1 óra SOT/ 10% akku volt. Aztán 10% energia márcsak 50 perc Sot, most eljutottam oda hogy 10% alku már csak 32 perc Sot. Pl eddig volt olyan, hogy lepés számlálás kikapcsolása ezen az eszközön. Az hová tűnt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest