- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
válasz
laszlolczka #51619 üzenetére
Lehet az lesz, de note 8 is tetszik
-
g4mer
senior tag
Szerintetek melyik telóra lenne érdemes S7 Edge-ről váltani manapság?
Szinte még mindig tökéletes ez a telefon, igazából nyomós érvet se tudok, hogy minek cseréljem le, mindenre elég, de még jó áron el lehetne adni, talán ez szól a csere mellett. s8-ra semmi értelme nem lenne, note 8, s9? -
g4mer
senior tag
válasz
gerner1 #51490 üzenetére
Gyorsítótárat kb 2x töröltem a probléma fennállása óta.
És az a legszomorúbb, hogy kb. végig wifihez van csatlakozva a telefon, szóval nem mobilnet húzza le
De azt is elfogadnám, ha az akku öregedését jelentené ez, 2 éves telefon már, csak valahogy hirtelen ekkora csökkenéssel furcsa ez a verzió nekem.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok. Az elmúlt 1-2 frissítés nekem is jócskán az üzemidő romlására ment, ilyen fél óra miatt nem sírnék, de most konkrétan kb 40%-kal romlott.
Factory reset megoldhatná a problémát, vagy fogadjam el tényként, hogy így akar a Samsung újabb telefon megvételére motiválni?
-
g4mer
senior tag
válasz
California1 #47293 üzenetére
Idaig sose csinaltam, es semmi gond nem volt. Kiveve most
-
g4mer
senior tag
válasz
Jack Oneill #47291 üzenetére
Oh, nem tudtam.
-
g4mer
senior tag
Mindenkinek jobb lett az uzemido, kiveve nekem, nalam sokkal rosszabb, mint volt
-
g4mer
senior tag
Ti milyen tokot használtok? Tudnátok valamilyen minőségibbet ajánlani?
-
g4mer
senior tag
válasz
tony_snow #42264 üzenetére
Legjobban a mobil adatforgalom meríti le. Akinek ilyen 5+ órás üzemideje van, annak egész nap wifire van csatlakozva.
Nekem 4-4,5 óra, de én kikapcsolom a mobilnetet mindig, és amikor dolgozok, tudom, hogy nem használom benyomom energiatakarékos módra. Fényerő nappal minimum 50%-on van, itthon teljesítmény üzemmódban használom
-
g4mer
senior tag
Tegnap voltam MM-ban nézelődni, ki volt állítva s7 edge coral blue színben. Brutál jól nézett ki, fekete helyett biztos ilyet vennék most.
-
g4mer
senior tag
Tudtok jó időjárás widget-et? Ami most van néha valamilyen okból lehúz az akksiból 10%-ot
(halo weather vagy mi a neve az app-nek)
-
g4mer
senior tag
Telefonhívásoknál mitől függ, hogy milyen színben játszik a háttér? Van amikor szürke, narancssárga
-
g4mer
senior tag
Áh. nagyon parányi karcok, csak úgy látszanak, ha előtte letöröltem a kijelzőt valamilyen alkoholos cuccal, és a fény irányába forgatom
Ma jött meg az üvegfólia amit rendeltem, direkt a legdrágábbat választottam, remélem nem dobja le
(de a biztonság kedvéért rendeltem sima fóliát is)
-
g4mer
senior tag
Próbált már valaki mikrokarcokat eltüntetni a kijelzőről? Olvastam ilyen fogkrém, szódabikarbóna, autó fényszórópaszta home remedyket
-
g4mer
senior tag
válasz
Predikative #40542 üzenetére
Én inkább mellőzöm, nekem estig bőven kibírja az akksi intenzív használattal, általában 10 után rakom rá a töltőre +20% akku kapacitással, így is feltölti teljesen 3 óra altt, reggel meg leveszem a töltőről.
-
g4mer
senior tag
válasz
SteveJobs #40021 üzenetére
Szerintem, ha a doboza megvan, az már azt jelenti, hogy nem lopta, nem hallottam még olyanról, aki kidobta volna a telefonja dobozát.
Amikor én vettem a telefont, jófogáson nézelődtem pár hirdetést, volt egy olyan ember, aki 80-ért árult egy s7edge-t csak töltővel, mert, idézem a hirdetés szövegét: nyaralás közben elhagyta a dobozát
Sprint logo azért befigyelt a bootolós képen, amit feltöltött
-
g4mer
senior tag
Sziasztok!
Esetleg azt belehet állítani a telefonon, hogy feloldásnál ne kérjen mindig jelszót, csak egy adott idő után, pl 10 perc?
Ujjlenyomat + 4 digit jelszó van most beállítva.
-
g4mer
senior tag
Nekem az előző tulaj mindig gyorstöltötte, attól félek, hogy legyilkolta vele az akksit
Van még rá 9 hónap garancia, szóval, majd valamikor én is beugrok vele a szervizbe.
Mondjuk ez a 4 óra korrekt szerintem, de a több mindig jobb
-
g4mer
senior tag
Nektek hany ora kijelzoido jon ossze altalaban?
14 oras keszenlet, kozepes fenyero, energiatakarekos mod, fel ora navigalas - kereken 4 ora kijelzoido milyennek szamit?
-
g4mer
senior tag
Én is vacilláltam a kettő között, volt G2, G3-am, mindkettő megjárta párszor a váci úti LG szervizt
És idáig szinte az összes G-s LG szenvedett valamitől...
Szóval a rossz tapasztalatok miatt nem akartam G6-ot, + az s7 edgnek jobb az akkuideje, értéktartóbb, szebb(bár ez szubjektív).
-
g4mer
senior tag
Sziasztok!
nillkin frosted shield tokról van esetleg tapasztalatotok? Mennyire karcolja a telefont? Tegnap vettem, de brutál nehéz kiszedni belőle a telefont (gyűlölöm a tokokat, itthon nem rakom fel rá). Azért kérdezem, mert iphone-t pl szétkarcolta egy 13ezres Thule tok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest