Hirdetés
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
A fotózáshoz való Shot & more app-ot csak 7-es androidra lehet felrakni?
-
vazee00
tag
Sziasztok!
Én egy s7edge -n s8+ romot használok, a telefonban pedig egy telenor SIM van. Megoldható, hogy a volte működjön? A ROM elvileg tudja, de aktív CSC kódnál "PHN" -t ír. A Telenor tudja ezt egyébként? Nem találtam ezekre egyértelmű válaszokat.
Üdv
-
gerner1
nagyúr
válasz
Devilstudio #38394 üzenetére
Igen.
-
Devilstudio
tag
Android 8.0-t kapunk?
Telekomtol jövőre, fogadni mernék. -
karicsek
aktív tag
ADB programmal uninstalláltam a samsung "clockpackage" csomagot, majd telepíteni akartam a legújabbra, de nem lehet mert azt írja, csomagütközés ugyanolyan nevű programmal. Viszont a telefonon a rendszer alkalmazásokba meg azt írja nincs telepítve. Így most nincs óra alkalmazásom. Bár csak próba volt, ezért pont az óra progit szedtem le, azért hiányzik.
-
bombibmw
veterán
válasz
Ferenczi Áko #38384 üzenetére
Viber üzenete volt.
Kemény, hogy ez feature, nem pedig hiba.
Köszi szépen! -
szente80
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #38384 üzenetére
Ezt sosem figyeltem még.De jó hogy ilyet is tud 😀
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy anutám S7E-ének állapotjelző ledje kék helyett lilán pulzál? -
meszipeti
aktív tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
szente80 #38376 üzenetére
Önmagában az optika takaró fedő-üveg is cserélhető. Eléggé érzékeny benyomódásra. Plö zsebben, ha megnyomja valami, akkor simán megreped. Önmagától nem vólszínű, mert rugalmas ragasztóval van rögzítve abba a keretben, így a dilatációt biztosan letudja követni. Szerintem ezt ki kell fizetned.
-
válasz
dragon1993 #38371 üzenetére
Azt mondták, ha megvan a boltból a számla és látszik is, hogy valóban a tok miatt van (nem lehet olyan szögekben más) akkor az első csere ingyenes. De a blokknak meg kell lenni a fokról.
-
Én azóta beadtam a derekam egy Led Cover tokra.
Azt mondták ez sokkal jobb, mint az S Cover és mivel eredeti Samsung boltba lett véve, ha bármi baja lesz a kijelzőnek az elsőt ingyen cserélik.
Eddig tetszik.
-
no more
veterán
Részvétem...
-
gatto_
senior tag
Kijelző problémám van... Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Tehát kb két hónapja azt csinálja, hogy intenzívebb használat után, hosszabb netezés stb.., töltés közbeni melegedés során, illetve a nagyobb mostani melegekben foltos lesz a kijelző. Nagyobb kontraszt különbségeknél jön elő főleg, azaz ha mondjuk egy fehér alapú weboldalon van egy sötét kép akkor alatta húz egy rózsaszínes, lilás foltot. Ezek a foltok a kijelző teljes felületén megjelenhetnek tartalomtól függően, azaz nem korlátozódnak ugyanarra a helyre. Egyértelműen a meleggel van összefüggésben, mert ha nem kánikulában használom akkor semmi baja. Annyira mondjuk nem zavar mert közeleg az ősz, de gondolom nem normális jelenség. -
Varszegig
veterán
Én is ezzel küzdöttem. Ahogy olvasom, ezt a tpm chipet az alaplap kéne tartalmazza. Notebook esetén rajta van (vagy nem, és akkor ennyi), asztali gép esetén az újabb alaplapokra lehet külön venni. Anélkül nem fog működni a dolog. Az asztali gépen próbáltam, majd a note-omat előkapom, de még nem volt időm azon is tesztelni.
-
Yogibear974
senior tag
Telefonálásnál a tárcsázónál miért nem lehet használni a vágólapot?! Előtte lehet, beillesztgetni csak közben nem. :-0 Sokkal egyszerübb lenne, mint pölö osztott képernyő.
-
gerner1
nagyúr
válasz
nggabi #38360 üzenetére
Igen, mindig van kivétel, aki cuppant. De érdekes módon, a legtöbb esetben sosincs pontos leírás az összes körülményről. Többnyire, inkább a "sértődött szájíz" az, ami nagyobb teret kap, a tényszerűség helyett. Éppen ezért nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy bizony user-error, vagy valóban egy hibás darabról van szó. Azt sem, hogy pusztán ezen esetek alapján, általánosságban ki lehet jelenteni mondjuk "A" -t, vagy plö "L" -t ....
Azzal viszont egyet értek, hogyha beázik, akkor nagyon nehéz bizonyítani, hogy -ebből a szempontból- egy gyártási hibás darabról van szó. -
válasz
enginev3.0 #38352 üzenetére
Haha igen lehet az vízállóság annyira már nem aktuális rá szegényre.
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
eddig is fagyogatott a telefonom, bár az elmúlt 2 hónapban talán egyszer, de tegnap újrakezdte
lefagy, újraindul, kezdőképernyőn matatok, újra lefagy, reset, újraindul, aztán pár perc múlva ismét lefagy. Tegnap ezt eljátszotta párszor, de utána magához tért.Ma reggel a lefagyás után bootloop, a samsung logonál rezeg és újraindul.
Sebaj, garanciás, visszaviszem.
Vinném, ha nem épp költözés kellős közepén járnék, és fogalmam sincs melyik doboz legalján lehet a garanciapapír és a számla...
Mediamarkt hivatalos samsung boltjában vettem, szerintetek ha felhívom őket, hogy nincs meg a számla, meg tudják nézni a rendszerükben, hogy tényleg ott vettem? IMEI vagy akármi alapján? -
DrTechnoid
őstag
-
mycso
veterán
Tegnap sikerült "megcsinálni" a telefonom.
Kb. 1cm magasból járólapra esett, csak éppen pont rossz szögben.
Egyébként működik, rakok ma rá valami fóliát, mert szétvagdalja az ujjam, aztán így marad amíg működik.Vagy jó 10 éve használok érintős telefont, ez az első amit sikerült összetörni, végülis nem rossz arány.
-
Keem1
veterán
válasz
szente80 #38334 üzenetére
Nem direktben a töltőáram van hatással az akkura (mivel a töltőáramkör úgyis leszabályoz, ha sok), hanem a közben keletkezett hő. Nyilván a nagyobb töltőáram persze nagyobb hővel jár, de a gyárival normál töltés esetén (2A / 5V) szinte nem is meleg a telefonom. 2A feletti töltővel pedig felesleges tölteni, mivel annál többet nem vesz fel a telefon, a többletet pedig elfűti a rendszer.
-
szente80
aktív tag
Amúgy ti a gyári töltőjével töltitek csak?vagy ajánlott kisebb áramerősségű töltővel hogy kímélve legyen az akku?valahol ezt olvastam.Mert nekem állandóan be van dugva egy 2A órás és mindent arra dugók rá ha kell.De lehet ennek a telónak ártok vele.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrTechnoid #38330 üzenetére
Bár azt nem jelezted, hogy kábeles, vagy vez.nélküli töltésen tapasztalod mindezt... Próbaképp, húzd ki a gyári S7 adaptív töltőfejet a fali konnektorból 6-8 percre, és ha tudsz, akkor próbáld ki egy másik USB kábellel, vagy töltővel is.
-
szente80
aktív tag
válasz
DrTechnoid #38330 üzenetére
Másik töltővel próbáltad?
-
-
Anulu79
addikt
Véleményt én csak annyit tudok adni, hogy nekem arra amire kell megfelelnek a Samsung kártyák. Volt előtte Scandisk is azzal sem volt bajom. De úgy voltam vele, hogy ha már Samsung a telefon akkor legyen a kártya is az.
A garancia miatt én is csak rendes boltból vennék. Vagyis csak rendes boltból veszek műszaki cikkeket vagy ilyesmi kellékeket. Inkább fizetek egy kicsit többet értük de akkor tudom, hogy ha baj van vele nincs szenvedés meg pofára esés a garancia miatt.
-
Na az alzánál találtam 64 GB Evo Plust 10 év garanciával szóval nem spórolom el azt a pár ezret és elvileg ma át is vehetem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrTechnoid #38321 üzenetére
Gyorsítótár mikor volt utoljára törölve (wipe cache partition), vagy legalább OS alól ?
-
DrTechnoid
őstag
Hogy lehet a fast charging-ot visszakapcsolni? Már a Battery - Advancedben kiválasztottam, de ugyanúgy 6 órát ír egy 100%-os visszatöltésre. Lehet kéne neki egy restart?
-
Lehet akkor inkább rá dobom azt a pár ezret egy rendes boltban, mert itt csak 1 hónap garanciát adnának rá!
-
gerner1
nagyúr
-
Közbe szét néztem a neten. A 64 GB Evo az 12 viszont a Pro az 22. Nem itt PH! - n néztem hanem új árat. Megéri a felár?
-
Akkor a Samsung kártyák ajánlottak.
Mennyire érezhető vajon a különbség a Pro és az Evo közt? Valamint árban mennyire érezhető?
-
Egyébként bővíteni milyen kártyával érdemes? Ami gyors is és minőségi is.
Szerintem a 32 felül még ugyan annyi vagy egy 64 gigabyte-os kártyát el tudnék képzelni bele.
-
szente80
aktív tag
Ki is irja a program hogy kapcsoljam ki az energiatakarékos felhasználást
-
kkdesign
senior tag
válasz
gerner1 #38262 üzenetére
Köszi a segítségetek
utólag rájöttem hogy noob kérdés volt, de már nem tudtam szerkeszteni. SIkeresen átváltottam magyar függetlenre
Knox is maradt, öhöm és bódottá
Viszont amit nem értek, elkvileg Shealth-ben magyar függetlenen van stresszmérés, de én itt nem látom sehol, tmobile-nál sem volt ilyen. Mi lehet a gond?
-
válasz
enginev3.0 #38299 üzenetére
Mikor várható az új szoftver? Valamint milyen újítás várható benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest