Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szildavid90
aktív tag
Ami a galaxy s8-ban van gyári időjárási widget azt nem lehet valahogy s7-re feltenni?
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, a dual simesre szerintetek hogyan lehet érvényesíteni a garit? Elég jó ár érte
http://b-tel.hu/samsung/5408-samsung-g930fd-galaxy-s7-dualsim-32gb-black.html
Van akinek van innen? Esetleg volt ilyen garis eset? Vacilálok a sima meg e között, itt a link alatt az olvasható h 1 plusz 1 év gari... -
PeteePeti
őstag
Nem tudom volt-e róla szó, de olvastam panaszt arra, hogy ha a WiFi és mobilnet be van kapcsolva, akkor wifi le kapcsolódás után nincs net annak ellenére, hogy engedélyezve van! Hát nálam a megoldás az volt, hogy a fejlesztői beállítások között be kapcsoltam ezt: Mobilint. folyamatosan be
Azóta ez a probléma megszűnt!
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Valamiért eléggé elkezdett merülni a telefon, régebben jobban bírta sokkal (6 óra kijelzőido is sikerült korábban). Kb 3 hónapos a készülék, legújabb telekomos firmwaret használok, reggel újraindítottam. Szerintetek mit próbáljak még ki? Visszaállítani gyári állapotra és újra belakni most nincsen nagyon kedvem
-
smidipeti1
tag
Egy ideje nem tudok külső alkalmazást telepíteni se belső memóriából se kártyáról. Ismeretlen forrás be van pipálva.. Tud valaki segíteni esetleg mit kell csinálni? Gyári T-s romot használok. Köszi!
-
adambox
tag
Hali. Tudja esetleg valaki, hogy kanadai modellre (sm-g930w8) tudom -e itthon érvényesíteni a garanciát? Vagy esetleg van-e valami hátránya vagy kevesebb funkciója , ha ezt használom?
-
GazRic
senior tag
válasz
Jack Oneill #36789 üzenetére
Megnéztem, be volt. Most tesztelem.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Olyan lehetőségem volt váltani S8-ra ,hogy nem hagyhattam ki.
Akartam majd váltani,de nem minden áron.
Az S7 Edge az eddigi legjobb Samsung telefon !!!!
A legszebb és a legjobb.
További jó telefon használatot és jó nyarat kívánok mindenkinek.
(Van maradva egy táska tok ,fólia. Ha vkit érdekel,keressen privátban) -
GazRic
senior tag
Lenne egy érdekes "hibám": A telefont zsebben hordom, viszont ha csörög mire kiveszem elutasítom a hívást,néha már akkor ha hozzá érek a készülékhez. Mit állíthattam el?
-
Mgeri95
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy S7 Edge-n miért nem működik nekem a Messenger-nap megtekintése? Többször raktam újra a Messsengert, kiválasztva eltűnik a program, de fut közben.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Igaz nem S8 topik, de talán itt több tapasztalat van a GSM boltokkal mint ott.
Szerintetek ennek lehet hinni? (B-Tel 24 hónap gyári garancia). Mintha olvastam volna itt a napokban, hogy valaki vett tőlük, és sikeresen be is regisztrálta a +1 évet. Meg merjem rendelni? -
GEPESZ66
veterán
válasz
#68216320 #36776 üzenetére
A Samsung Internethez elsők között jelent meg az Adblock Fast, ami szintén ott van az áruházban.
Cikk is volt róla.
Szerintem inkább ezt használd.A Program promók fórumban, az OS résznél írják, hogy az Adquard 1 évre most 1PC+1 Android-ra ingyen lehet beszerezni.
Kaptam is hozzá kulcsot.
Ezt nagyon dícsérik, mivel nem csak a Samsung böngészőhöz jó, ill. az alkalmazásokat is szűri. -
-
-Maci-
addikt
válasz
#68216320 #36772 üzenetére
Szia!
A téma áruházban keress rá erre:
[TMA] Xpress Blue
Én ezt használom, nekem nagyon bejön.
Szerk.
Én a Samsung Internet Beta böngészőt használom. Ezen az alkalmazáson belül tudsz reklám blokkolókat letölteni és aktiválni. Így a böngészés reklám mentes lesz.
Én így, böngészővel használom a fészbúkot is, meg sok más mindent. Így egyrészt nem kell plusz app-okat telepíteni, másrészt nuku reklám. Gyors tárcsázásnak illetve képernyő parancsikonnak is tehetsz ki oldalakat, így minden 1 gombnyomás, mintha csak maga az app. lenne. -
-
törölt tag
Megoldható valahogyan, hogy a rendszerbeállítások fekete alapon fehér szöveget tartalmazzanak? Azaz amolyan "éjszakai mód" legyen? Gondolom igen csak nem találom a beállítást
Illetve van garanciavesztés nélküli lehetőség a rendszer adblock-osítására?
-
Ma reggel megint eljátszotta a telefon, hogy nincs mobilnet, miközben felül jelzi a kapcsolatot. Csináltam egy cache ürítést, de érdekes módon a factoryba belépve egy installing updates majd no command képernyővel fogadott (ez mi a franc volt?), aztán előbb-utóbb bejött a factory menü és megvolt a wipe. Remélem ezzel megoldódik a dolog, fogalmam sincs mire váltanék ehelyett...
-
no more
veterán
válasz
DrTechnoid #36769 üzenetére
Használd egészséggel a világ legjobb telefonját!
-
DrTechnoid
őstag
Nah már nekem is van, kezdem megszokni.
-
dodoroli
aktív tag
válasz
-Maci- #36759 üzenetére
Szia!
Ennyi az annyi 2500ft
Ez a töltő van hozzá nagyon tuti kis szerkezet
Ja és viszonylag stabil az áram felvétel -
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok. Ismerősömnek van S7 edge telefonja. Eltört a kijelzője, lehet valamit kezdeni vele?
-
-Maci-
addikt
válasz
dodoroli #36758 üzenetére
Szia.
Mennyiért dobálják ezt a tesztert? Az áram felvételt stabilan mutatja?
Én leszedtem egy Ampere nevű appot a telefonra. Az a baj, hogy 0-150mA között ugrál a nélkül, hogy a telefonhoz nyúlnék...
Sőt tovább megyek. Kiépítettem egy usb töltőt a motor(ok)ra. Nem hibátlan a dolog, mert full fényerővel nem bír 8-10 órát a telefon. Tehát a töltéssel ellenére is merül. ->Gyenge a töltő. Eddig ok, de akkor sem látom mennyit tölt, mert össze-vissza ugrál az app szerint. A gyári hálózati töltővel is.Vettem egy (azaz 2) Belkin töltőt. Van rajta egy fixre kiépített spirálos micro USB csatlakozó és egy mezei USB aljzat. A leírás szerint az egyik 1A, a másik 2.5A... nem tudom kimérni melyik melyik, mert az app-pal egyformán ugrál...
-
no more
veterán
A Messengert semmilyen módon nem lehet rávenni arra, hogy SD-re mentse a képeket?
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Ha túlmelegszik a készülék: konkrétan forró, arra érvényes a garancia? Mi okozhatja? 1 év + 1 hónapos a készülék, Euronicsban vettem. Azt sem tudom mennyi garancia van rá 1 vagy 2 év? Sorry a kezdő kérdésekért!
-
Yogibear974
senior tag
Saját fileoknál office dokumentumok megnyitásánál, (telefonon mappából).
Nem indul el az office, csak az adott file formátum lógóig tölt be! TC alól megnyitva, társítva okés?! Mi lehet a hiba?! Alapértelmezettként van megjelölve! -
badmad
senior tag
válasz
Jack Oneill #36750 üzenetére
Köszönöm....
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Jó hívásrögzítő appot tudnátok ajánlani? ACR tetszik, DE csak a saját hangomat veszi fel.Köszi
-
kristof_
tag
válasz
Zsolaf #36713 üzenetére
+no more: Azt sejtem, hogy én csinálok valamit rosszul, de nem nyomom a gombot amikor nem érzékeli. (fun fact: most kipróbáltam úgy, hogy folyamatosan nyomom a gombot, és jobb aránnyal oldódott fel a telefon
)
Ti az ujjlenyomatotok mentését, hogy csináljátok? Az ujjatok csak egy kisebb területét regisztráljátok a telefonnal vagy a hüvelykujj hajlatáig szinte az egészet? Szerintem itt rontok el valamit. Bár a fura nekem az, hogy ha már világít a kijelző és úgy akarom feloldani akkor tényleg rögtön teszi a dolgát. -
enemi
senior tag
válasz
-Maci- #36736 üzenetére
milyen lapozó csúszka? Az edge panelre gondolsz,vagy magában a görgető sávra? Az edge panelt átbírod tenni bal oldalra is,nagyságát állíthatod,de még az átlátszóságát is...(edgepanel --beállítások)
Mikor haraptam én le a fejed? Pláne mostanában? Legyintek csak egyet ,és eldünnyögök egy "Maci..."-t -
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Sejtem a választ és előre f*sok, hogy enemi kolléga leharapja a vezeték nélküli töltőmet...
De mégis:
Nem lehet valahogy megoldani, hogy a képernyő jobb szèlén megjelenő lapozó csúszka át kerüljön a bal oldalra? Tehát kbázi "baljezesíteni"?
Elég sokszor akad bele az ujjam véletlenül és lapozódik el minden a fenébe... -
Jack Oneill
veterán
válasz
no more #36721 üzenetére
Én 3 naponta töltöm, de nem veszek észre hd és qhd között különbséget...jól van na, legalább is akkor a különbséget nem
2 napnál kevesebbet még soha nem hozott. Ezalatt átlag 6-7 óra kijelzőidőm van, állandó facebook, messenger, youtube, chrome használat és egész napos wifi. Nekem így tökéletes. De sebességben szinte semmi különbség.
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz
Jack Oneill #36718 üzenetére
Hát, azért már egy iPhone-nál is látszik a HD felbontás S7 után, és az csak 4.7"... Ez teljesítmény módban maxban is simán kibír egy napot, este úgy töltöm, bármennyi %-on van.
(#36720) PeachMan: Azon van az IMEI, ami kelleni fog, hogy regisztráld a telefont +1 év garanciáért... Én majdnem kidobtam. Szedd le róla (simán lehúzható) és ragaszd rá a dobozára, én úgy csináltam... Miután kikukáztam.
-
törölt tag
Üdv Srácok. A mai nappal csatlakozom a csoporthoz egy ilyen készülékkel. A T-től vásároltam, picit bosszantó, hogy egy fehér vonalkódos matrica éktelenkedik a hátulján az IMEI számommal.
Nem tudom, garanciához kelle ez? Vagy eltávolítható? -
jacis
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #36709 üzenetére
Az egészből kb a HD felbontás látszik csak. Azon kívűl kb senki nem mondaná meg hogy le van korlátozva a cucc mert így is nagyon gyors stb..
-
bajzal
őstag
Ugye van az összefoglalóban egy leírás az Odin használatáról. Tök jó én is frissítettem már vele a telefonomat.
Most egy régebbi Galaxy Ace 3-at szeretnék újrapakolni. Ugyan így, ugyan ezzel a verziójú odin.al stb.. újra tudom telepíteni az Ace 3-at is? (nyilván a saját rom-jával)
-
kristof_
tag
Én az ujjlenyomatolvasóval nem boldogulok. Beállítottam mind a négy lehetőségre a jobb hüvelykujjamat, de ha fel akarom ébreszteni a telefont úgy, hogy megnyomom a home gombot és rajta is hagyom az ujjam, akkor kb csak 10-ből 4szer oldódik fel egyből. Ha egy minimálisan a gombnyomás után felemelem az ujjam és visszarakom pontosan ugyan úgy, már azonnal feloldja. Szintúgy, ha már aktív a kijelző és odaérintem az ujjam nagyon gyorsan 10-ből 10szer feloldódik. Nem értem mi lehet a baj.
Másik érdekes dolog amivel nem tudok dűlőre jutni, hogy ez egy picit javul, ha kikapcsolom a Smart Lockot. -
jacis
nagyúr
Srácok, eddig is nagyon meg voltam elégedve a telefonommal, de most kicsit belementem jobban az energiatakarékosság beállításaiba. A kijelzőt levettem 720p-re, a fényerőt -10%-ra, a procit pedig lekorlatoztam max 70%-os teljesítményre. Ezzel a pár változással vagy több mint napi 6 óra kijelzőt tud a telefon vagy ha nem nyomkodom akkor két nap simán. Persze a nem nyomkodom is erős használatot jelent mert regeteget telefonálok napi szinten. A lényeg, hogy nagyon sokat javult ezekkel a beállításokkal az amúgy is nagyon jónak mondható üzemidő.
-
enemi
senior tag
Lekéstem a szerkesztésről..
Tudod itt mennyiért adja a Telenor az S7E-t? Pölö:
24 hónapos előfizetés
Havi cirka 4500 ft előfizu,ezzel kapsz más hálózat felé 350 percet,hálózaton belül 5000 perc,3000 sms és 1,5 giga netet... és ez mellé kessben leperkálsz 80970 dinárt (206 000 Ft) ...Nu?!#36705) cikasz : mert ez az. Szóval nó para (F-európa)
-
cikasz
őstag
Felmentem a Voda oldalára, végigmentem a garanciális ügyintézésen és ott aktív volt a premium assistance gomb, ez elvitt a samu oldalára ahol felvannak sorolva a készülékek amikre jó ez. Na ott nincs a listában a SM-G935F csak a SM-G935! Lehet, hogy erre akkor nem érvényes? És vajon miért?
-
cikasz
őstag
válasz
no more #36700 üzenetére
Nem volnék szerintem sokkal előrébb ha kimennék Budaőrsre, az meg amúgy a város másik vége nekem.
Majdnem 100km oda-vissza, vecsés meg csak 30km.
Őszintén szólva ha ezt hamarabb észreveszem, mondjuk tegnap este akkor ma 13-ig voltak ott lehet kimentem volna.
A Voda is azt csinálja, hogy oda küldi nem? Vagy ők először összegyűjtik valahol és utána vitetik el?
Inkább menjek ki oda?
Azért dilemmázok itt mert jövőhét utáni hétfőn megyünk nyaralni és úgysem leszünk itthon egy hetet. -
enemi
senior tag
válasz
no more #36700 üzenetére
kétszer buheráltam valami ájfont(haver nem tudott beállítani valamit)-szóval életemben 2 alkalommal volt kezemben ...nem az én világom,oszt kísz!Nekem ne variáljon,hogy mit másolok,meg hova,meg mivel,meg minek!
Ennél valahogy olyan érzésem van,mintha egy kannibál csajnak adnám a himpilimpim cumizni.... Minden nyavalyát végigolvastam már másik telefonokról,oszt semmi...hidegen hagynak.... Hiszed-e,hogy azon filózok,hogy ezt a majdnem 1 éves edzsemet eladom,oszt veszek egy vatta újat? De most,hogy láttam ezt a januári eresztést....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest