Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz
dragon1993 #54381 üzenetére
Azért nem tudnék tükörbe nézni a jövőben, ha egy főzött ROM sem került volna a telefonra
Kel egy kis változatosság
(#54382) petir: Köszi, rá is nézek
-
kristof_
tag
Most így lassan 3 éves készülékkel végre lecserélném a gyári ROM-ot én is. Életem első telefonja aminél pánikszerűen nem toltam fel egy főzött ROM-ot 2 hónap után.
Kinek mi az a ROM ami atomstabilan bevált? Nem izgat, hogy milyen android van rajta igazából csak, hogy ha egyszer felteszem ne kelljen vele többet foglalkoznom. -
kristof_
tag
Az, hogy nincs típushiba szerintem túlzás
A kérdező átvételnél mindenképp vizsgálja meg alaposan a képernyő szélét világosabb háttérnél (is), mivel előforduló hiba, hogy kis sötét "félkörök" vannak a kijelzőn. Én is így jártam az első elhozott készülékkel, illetve a fórumon és egyéb oldalakon is több ilyen esetről olvastam.
-
kristof_
tag
válasz
Zsolaf #36713 üzenetére
+no more: Azt sejtem, hogy én csinálok valamit rosszul, de nem nyomom a gombot amikor nem érzékeli. (fun fact: most kipróbáltam úgy, hogy folyamatosan nyomom a gombot, és jobb aránnyal oldódott fel a telefon
)
Ti az ujjlenyomatotok mentését, hogy csináljátok? Az ujjatok csak egy kisebb területét regisztráljátok a telefonnal vagy a hüvelykujj hajlatáig szinte az egészet? Szerintem itt rontok el valamit. Bár a fura nekem az, hogy ha már világít a kijelző és úgy akarom feloldani akkor tényleg rögtön teszi a dolgát. -
kristof_
tag
Én az ujjlenyomatolvasóval nem boldogulok. Beállítottam mind a négy lehetőségre a jobb hüvelykujjamat, de ha fel akarom ébreszteni a telefont úgy, hogy megnyomom a home gombot és rajta is hagyom az ujjam, akkor kb csak 10-ből 4szer oldódik fel egyből. Ha egy minimálisan a gombnyomás után felemelem az ujjam és visszarakom pontosan ugyan úgy, már azonnal feloldja. Szintúgy, ha már aktív a kijelző és odaérintem az ujjam nagyon gyorsan 10-ből 10szer feloldódik. Nem értem mi lehet a baj.
Másik érdekes dolog amivel nem tudok dűlőre jutni, hogy ez egy picit javul, ha kikapcsolom a Smart Lockot. -
kristof_
tag
Na ma megvettem én is a telefont és annyi kérdésem lenne az ujjlenyomatolvasóval kapcsolatban, hogy az csak úgy működik, ha előtte valamelyik fizikai gombbal felélesztem a telefont és aztán ujjlenyomatolvasóval belépek? Az nem megoldható, hogy lezárt képernyőnél csak odahelyezem az ujjam és feloldódjon rögtön?
-
kristof_
tag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvasgattam és nem nagyon látom, hogy sok panasz lenne a készülékre. Most terveznék telefont cserélni és elég erőteljesen gondolkodok egy s7 edgen. Megéri még szerintetek megvenni? Minimum 2 évig tervezném használni, de inkább tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest