- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
Nekem meg eddig csak kínai telefonom volt. Coolpad,meizu,családban van több huawei is. Mégicssak Samura váltottam mert meguntam, hogy kínai szar műanyag. A kínai telók nagy része csak max akkuban jó. S6 Edge ebben annyira nem jó de én olyan megelégedéssel használom, hogy komolyan le a kalappal a telefon előtt. Ez tényleg prémium telefon. Kínai telefonnal így nem votlam megelégedve egyikkel sem pedig nem vettem kínait se olcsó szart. Meg lehet nézni a kínai telefonok milyen megjelenítőt kapnak, milyen szervizháttérrel rendelkeznek, mennyi ideig húzzák, mennyi ideig támogatottak, garanciális ügyintézésükről is lehetne pár szót ejteni, milyen tartozékok vannak hozzá, meg azért a minőség is kicsit elmaradott. Attól függetlenül vannak jó kínai telefonok nem mondom. De a Samu köröket ver a normális telefonjaival a kínai telefonokra. Max kevesebb pénzből érdemes kínain gondolkodni.
-
madgie
titán
Pont a szoftver volt a legnagyobb bajom a kínaiakkal. Egyébként a P9 tesztjét pont a minap olvastam, arra jutottam a végére, hogy az anyagminőségen meg az ujjlenyomatolvasón kívül semmi különös: az EMUI szubjektív még mindig egy béna iOS koppints, a két kamera jó eséllyel soha nem lesz normálisan kihasználva, támogatva, és pont bosszantó apróságokat hagytak ki belőle, a nagytesót promózandó.
Nem mintha az S6E tökéletes volna, sőt
-
-
Valkűr
addikt
Forditva vagy összerakva. Öcsém is ezt a hüvelyt vette a P8, de sztem katasztrófa egy telefon. A kijelzője borzalom a Samuhoz képest. A kamerája amit annyira istenitettek is förtelem. Akkor mitől is jobb? De a választás a te kezedben, csak akkor ezt a badarságokat ne a Samsung topikban terjeszd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest