- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2008Kft
tag
válasz
kmóricka #4365 üzenetére
Az igen.
hát tényleg nem nyúzod ha ilyen jól bírja. Nekem messenger,viber,whatsapp, böngésző,spotifly,ebay. 4G-n bár nem jó mindig melóban a térerő így a edge és a 4G között van. Így naponta 2x töltöm. Olvastam xda-n van aki 6h sot-ot kihozott. Nekem a 2.5 ~3h a max. Erőszeretettel használom a Package Disable Pro-t. Jó cucc. Ma reggelre. 0.8%/h merülést produkált készenlétben és végre a cella,-eszköz készenlétben volt a fő fogyasztó. Ja és bluetooth mindig megy a gear-el...a nyúzás mellett kb 9%/h a merülés. A s5 főzött rommal tudott 2.1%/h...lehet,hogy sokat várok
am neked a Google+-t kéne ignorálnod...az nagyon sokat eszik...
-
2008Kft
tag
Amúgy nem tud valaki használható alkalmazást root nélkül arra,hogy az "Android Rendszer" mint fő fogyasztón belül mik tartják ébren a telefont? Mert nagyon nem tetszik,hogy kb 11%-22%-ot eszik. Volt hard reset wipe cache minden. Csak nem találom mi az ami folyton felébreszti majd napi szinten ~2.5óra cpu használathoz vezet. Ötlet mivel tudom ellenőrizni? Amit pótolni kéne a samsungnak a stock androidból, MM-re gondolok, azaz,hogy lehessen nézni a RAM használazott időre. Pl 1h alatt mi mit használt stb...
http://wccftech.com/how-to-fix-android-6-memory-drain-issues/ -
2008Kft
tag
válasz
bubibaba31 #4359 üzenetére
Ha jól tudom a sima s6 2550mAh az edge 2600mAh az edge+ 3000mAh. Én sem játszok soha rajta de az akksi idővel nem vagyok megbékélve...kíváncsi lennék egy edge+ tulaj mit tud mondani
mert szerintem! a 50mAh a edge feature miatt lett...pl éjjeli óra stb...az 400mAh plusz meg a kijelző méret miatt. Így kb ugyan azt az időt hozzá az összes.szerintem! Am nem érdekelne ha nem zárogatná be magától pl a spotfy-t...rohadt idegesítő...a full verzióban remélem javítják a memória kezelést.
-
2008Kft
tag
Igen ez engem is zavar nagyon. Azt hittem a 6.0.1 megoldja de nem nagyon sikerült. Tegnap találtam egy MemControll appot. Ránézek. Elvileg ha jó minden az androiddal nem baj ha nincs szabad hely. De a lagg miatt ez nem normális...nekem nem is a lagg a gond mert szinte elhanyagolható ami n nagyon zavar,hogy alkalmazásokat zár be...meg a böngésző oldalakat újra tölti. Ez gáz. Remélem a végleges 6.0.1 javít ezeken. Am a kijelző és a kamera ami miatt ragaszkodok a samsunghoz...
-
2008Kft
tag
válasz
guriga1234 #4351 üzenetére
Igen igen
hát már most a 6.0.1 en van professional mód ami elég jó
az 1Gb ram most jelenleg hasznos plusz mert nekem átlag 90%-os foglaltság van.
-
2008Kft
tag
válasz
bubibaba31 #4348 üzenetére
Szerintem nem. Semmit nem használok belőle. Useless...inkább edge+ 64Gb...ott sem hasznos de nagyobb a kijelző. Az 50k plusz az akksi miatt van mert az edge ben ugyebár nagyobb
-
2008Kft
tag
válasz
Santantica #4240 üzenetére
Hi. Igen lehet. Nem tudom h hivatalos e a dolog. De nagyon járj utána megyik honlappal csináltatod mert sok a kamu...működik tesztelve...
-
2008Kft
tag
válasz
vadászcsiga #4187 üzenetére
Szerintem kicsit hasonlít a iphone 3GS-hez... xD remélem nem ilyen lesz...
-
2008Kft
tag
Na ebbe én is belefutottam...nem tudom egyenlőre csak főzött rommal láttam h ki lehet ezt kapcsolni. Én úgy oldottam meg h a szöveget több részre daraboltam és úgy küldtem el. Van egy korlát ami felett mms-re konvertál. Ez a korlát függ az ékezetes és egyéb karakterektől. Nekem pl a sima angol szöveget semmi extra 3 sms ben kelett elküldenem h ne konvertáljon...ha tudsz jobb megoldást várom én is
-
2008Kft
tag
-
2008Kft
tag
Hi. Hát én most vagyok túl a 4. fólián és a 3. üvegen. Idáig egyik sem vált be. Mind vagy feljött a szélén vagy pl az üveg meg elállt...a baj ott kezdődik h mikor felrakod az üveget melegben fainnak tűnik majd kimész és a hidegben jobban megmerevedik...és onnantól már nem lesz ugyan olyan. Egyelőre nincs jó tapasztalatom ezekkel...most semmi nincs rajta és esélyes h így is marad.
-
2008Kft
tag
válasz
freezespider #3958 üzenetére
Elvileg jan 18. De hát kitudja...még megy a béta teszt periódus...
-
2008Kft
tag
Ez kimondottan érdekelne,mert egyenlőre semmi hasznát nem veszem a kijelző lekerekítésének max a fólia és az üveg gyártók mert mind egy hulladék amikbe belefutottam...oszd meg velünk eme hasznos edge-re készült programokat.
én tuti megköszönöm.
Más:jó lesz a Marshmallowvan egy két optimalizálási gond de ez béta. A touchwiz 5x6-os. A notifi bár szép. De pl a Chrome nagyon lassu. RAM kezés szinte ugyan az. Akksi kicsit jobb talán. A végleges tuti ütős lesz a LP-hez képest.
-
2008Kft
tag
Jó reggelt. Ha vkit érdekel az még tud csatlakozni a Marshmallow S6 és S6 EDGE béta teszt csapatához. Elvárás:független telefon és BTU sales kód.(mivel csak UK teszt. Pontosan nem tudom,hogy így működik e,én angolban élek nekem megy alapból,de olvastam fórumot ahol működött) Utána pl az apkmirror-ról leszedni a Samsung Care és ott csatlakozni a beta test oldalon. Már aznap jön a üzenet,hogy frissítés.
-
2008Kft
tag
Hi. Tudja valaki a előugró nézetet ki lehet valahol kapcsolni? Rohadt idegesítő
-
2008Kft
tag
Sziasztok. Ez az üzemidő kérdés nagyon komoly, minden nap napirenden van. Nálam teljesen jó. Én 8.5h spotify 3g/4G hálózaton. Sosem töltöm fel 100%-ra és így merül kb 56%-ra műszak után. Folyamatos bluetooth az órára és közben a speaker is bluetoothos. Ami a lényeg kell a package disable pro és a felesleges samsung és a google szarokat ki kell lőni. Fizetős a program de megéri. 0.4%/h a merülés bluetoothal éjszaka. Kijelző időt nem tudok pontosan mert ilyen 14 és 20h szokott lenni,mivel nem nullázza le a full töltés mellőzése miatt. És igen wireless charger használata ajánlott szerintem is,baromi hasznos. Pontosan mindig 92%-ig töltöm, a battery alarm program jelez ha eléri a szintet.
üdv
-
2008Kft
tag
válasz
Handball94 #3835 üzenetére
Szia. Nekem sima no name van és jól működik vele ebayes 4£-t volt anno figyelni kell, hogy jól rakd rá, ha világít a piros akkor jó
Kérdés: tudja e valaki hogy hol lehet kikapcsolni ezt az előugró nézetet, rohadtul idegesít és nem találom. Köszönöm -
2008Kft
tag
válasz
Tomtotom #3811 üzenetére
Hi. Én kipróbáltam a temperált üveg ami fedi az egészet,nem vált be érzéketlen lett. Most vettem fóliát még nincs rajta. De lifetime garit írnak rá, majd meglátjuk milyen lesz. Az üveggel az a baj h csak a szélén van ragasztó és közepén nem fogja semmi így eltud válni.
Más: szerintetek melyik verzió működhet. 1. Keresek olyan csc regiót ahol engedélyezve van a camera shouter sound menu és a secondary symbol a billentyűzeten vagy pl szedek le firmwaret és abban átírni a csc-t majd odinnal felrakni. Ebben kérdéses a gari meg a knox ugrás. Gari kell így kellene vmi megoldás. Ötlet esetleg? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Socket AM5
- Azonnali fotós kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest