Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cucuska2 #3559 üzenetére
Nekem is ez a páros van most telefonból... Van egy elsődleges Vodafone MiFi, és egy sokadlagos Telekom +Böngészés opció, és egyikkel sem. Én a Marshmallow-ra gyanakszom....
Az S7-en még új korában próbáltam, és azért tolom a torrentet az S5 Miniről, mert akkoriban azon sem ment rendesen....
Szerk.: Az első letöltés ment, de az oldal nem látja. ( letöltöttem egy sorozat 10-22 közötti részeit, itt van a telefonon, de a site-on nem látszik, hogy ezt letöltöttem, és seedelni is kellene) a többi letöltés már látszik, azaz a letöltés számolva volt, de a seed nem megy. -
törölt tag
válasz
Cucuska2 #3215 üzenetére
Amikor én próbáltam emellett még két dolog okozott csalódást.
-A billentyűzet kapott egy plusz sort emiatt kicsit kisebbek lettek a gombok, és landscape-ben sokkal keskenyebb a beviteli mező.
-Ha olyan dolgot nyitsz meg amihez nincs app rendelve akkor eltűnt a csak egyszer lehetőség. Mivel mobilnetes vagyok nekem baromi jó volt hogy nem kezdett el automatikusan betölteni pl egy youtube videó linkre kattintásnál, illetve van olyan pdf olvasó ami rondán nagyít de mindent megnyit, illetve van olyan is ami kényeskedik a túl nagy pdf-re, szebb a nagyítási képe. -
ottesz
aktív tag
válasz
Cucuska2 #2716 üzenetére
Na ez a vízálló membrám.....Hol van benne mert én olyan óvatosan toltam a tűt és semmit nem éreztem....Meg ezt a víz állóságot unom, nekem z5c-m van ami vízálló, de biztos nem akarok a fürdőben fényképezni vele a víz alatt.....Ezt a telefont meg gondolom senki nem fordítva fogja telefonálás közbe, hogy a mikrofonnál befolyjon a víz.....Aki akarja beduja a tűt aki nem az meg nem ...
-
dz1989
senior tag
válasz
Cucuska2 #2244 üzenetére
Rendben. Köszönöm szépen.
Azt tudom hogy 32GB HC utána XC(tudtommal 2TB-ig terjed a technológia)
Lehet hogy fura megközelités, de arányaiban néztem a dolgot. Annó az N97-em Teljesen megpakolva(32Gb belső) + Teljes megpakolt 32Gb Kártyával. Nem érzem vészesnek.
Az S5 mini pedig jóval erősebb hádverű teló(Tudom nem ugyan az a chipset.)Amúgy 70%Filmek és videók lennének.
-
Tevagyok
újonc
válasz
Cucuska2 #1979 üzenetére
Igen tudok róla. Nem is szeretném addig megcsinálni amíg ez a dolog aktuális, de ebben a dologban egyáltalán nem vagyok otthon. Például nem tudom, hogy melyek azok az alap alkalmazások amelyek sokat használnak a telefon memóriájából és ezért lassabb a telefon. Vagy vannak egyáltalán ilyenek amiket érdemes törölni és utána a játékok szebben és gyorsabban futnak a telefonon?
-
Rivaul
addikt
válasz
Cucuska2 #1462 üzenetére
Most direkt kipróbáltam mikor mentem a gyerekért. A legnaposabb oldalra álltam és direkt a nap felé vettem ki a telót. Hibátlanul állította magát és abszolút látható volt minden. Nem mondom elbírnék még viselni egy kis plusz kakaót de így is korrektül használható teli nap mellett is.
-
Rivaul
addikt
válasz
Cucuska2 #1321 üzenetére
"Sajna" a legtöbbünk szolgáltatós és ott van az eredeti +1 év regisztrálható gyári gari. Ha független kell akkor ez a megoldás nem jó gondolom. Ebben az esetben viszont inkább a milyen telefont topicba érdeklődnék a boltok megbízhatóságát és az általános garancia tapasztalatok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest