- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindennapi használatra teljesen OK. Fgép része halovány, többi elfogadható. Ilyen kis méretű telefont nem lehet már kapni, tehát akinek kicsi kell, annak tökéletes.
-
Valaki vállal vagy ismer olyan megbízhatót, aki custom ROM telepítést elfogadhat áron, Budapesten?
-
Nálam az akkuk.hu-tól rendelt utángyártott aksi 2 hónapja remekül működik, pont olyan, mint az eredeti.
Már sütik az Oreo alapú LineageOS 15.0 ROM-ot. -
válasz
vilmose33 #3662 üzenetére
Sajnos, a 3800 mAh-as Powery akku dupla vastagságú, ezért nem fér bele az eredeti tokba. Emiatt adnak egy új, magasabb hátlapot. Sajnos, ez a hátlap nagyon törékenynek tűnik, és biztosan nem vízzáró. Visszaküldtem, és inkább egy gyári méretűt akkut fogok venni.
-
Van valakinek tapasztalata nagyobb, 3800 mAh-ás utángyártott akkuval? Cameron Sino (WALMART is árusít ilyet), Powery
-
-
válasz
calibra-baby #3532 üzenetére
a gyenge GPS és mikrofon tulajdonsága
-
Előnye:
- viszonylag kicsi
- por- és vízálló (víz alatt egész jól lehet vele fotózni)
- infraport (távirányítóként használható)Hátránya:
- mikrofon gyenge, ezért gyakran alig hallja a partner, amit beszélünk
- GPS gyenge, néha egy autóban is pontatlan, a mellette levő egyszerű és öregebb tabletnél láthatóan gyengébbCustom ROM van.
-
Próbálta valaki a URWsoft BareBone Cleaner-t? A Lollipop ROM-okat lehet vele megszabadítani a feleslegesnek ítélt Samsung app-októl.
-
Hibák:
- alig hallanak, mert gyenge a mikrofonja, én fülest használok, úgy ok (vásárláskor próbáld ki)
- GPS jelet gyakran elveszti vagy gyenge (pl. autóban)Sajnos jó módosított ROM nincsen rá még, de itt érdemes figyelni, mert folyamatos a fejlesztés.
Viszont víz alatt is jól fotózik, sok tíz percen át ázott a fürdőgatyámban és semmi baja. Töréspróba még nem volt, de én is e kettőért vettem, na meg hogy nem túl nagy. Lollipop után halványan gyorsabb.
-
válasz
Ghostman78 #3439 üzenetére
Én is ezt keresem, de lenyomozhatatlan, mire majdnem kész az egyik (de azért van benne zavaró hiba), kezdenek egy másikat. Az XDA-n érdemes nézelődni.
-
A fényképezőgépe tud RAW formátumban menteni? Vagy meg lehet úgy hackelni, hogy tudjon? A mostani 5.1.1-es firmware-ben futtatott Camera FV szerint nem.
-
"A WebGL akadályba ütközött" üzenetet kapok folyton a Chrome-ban. Hogyan lehet megszüntetni?
-
Van esély, hogy a telenor is kiad frissítést?
-
És ezt a mikrofon módosítást próbálta valaki arra, hogy jobban hallják a beszédhangunkat?
-
Valaki próbálta a szinte kész CyanogenMod 13.0-at? Főleg, hogy a mikrofon halkságát lehet-e javítani.
-
-
válasz
iTomi81 #2690 üzenetére
Előnye a közepes méret melletti nagy felbontás, a vízállóság és ütésállóság. Általában simán kibír az aksi egy napot átlagos használat mellett. Már majdnem kész a CM 13 ROM.
Gyakori hibák:
- GPS nem tud pozicionálni vagy csak lassan olyan helyeken, ahol más készülékek igen,
- a partner nagyon halkan hallja, amit a beszélő mond, vagy torz a hang,
- újraindul vagy lefagy sejthető ok nélkül.Továbbá minden ígéret ellenére nincsen lollipop frissítés. Az SM-G800H már megkapta pár országban, de elég szkeptikus itt is mindenki, hogy kijön-e erre a modellre.
-
A CyanogenMod 13.0 ROM (Android M alap) már szinte készen van! Nem működik az ujjlenyomat olvasó, a pulzusmérő, a fénymérő és a SELinux, és van pár kisebb hiba.
-
Yuotube-ot hogyan lehet háttérben futtatni?
-
válasz
szemtelen #2314 üzenetére
Hát, ez egy közismert és őrjítő hibája, kedves bajtárs. Én emiatt cseréltettem a készüléket, de az újjal változatlanul nem hallanak, és ezért valszeg még egy próbát teszek gariidő alatt, de beruházok egy bluetooth-os headsetre, hogy tuti legyen. Általános hiba még, hogy a GPS modul nehezen talál jelet.
Viszont víz alatt is tök jó képeket csinál. -
Két gond van akkor az S5 Minivel, ami nálam is standard hiba, cserekészülék ugyanolyan:
- gyenge a mikrofon, alig hallanak engem, amire javasoltak pár dolgot, még nem próbáltam.
- gyenge GPS jel, amely mobilnettel együtt is gyakran elveszti a helyet, noha a GPS Test szerint akár 5-8 holdat is lát -
Megszűnik a házhozmenéses szolgáltatásra regisztrálás lehetősége szeptember 20-ától:
"Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.20. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.21. előtt megtörténik." -
-
Nálam is a GPS gyengesége a gond. Eleinte nem, de mióta pár hónapos, elképesztően gyenge, mert mellette egy ASUS MeMO Pad HD 7 mindig talált jelet. Ja, és gyakran a GPS Test app szerint van 4-6 műhold, és telo mégsem talál jelet... hamarosan viszem szervizbe a gyenge mikrofon miatt, akkor ezt is bepanaszolom.
Vízben teszteltétek? Még nem mertem, mert szétszedés után folyton a fedél visszatevésének megfelelőségére figyelmeztet... de úgy látom, ez nem hibajelzés, csak előzetes figyelmeztetés. Úgy tűnik, mintha nemigen lehetne rosszul visszatenni a fedelet, mert elég jól pattan. -
Mit jelent a minden törlődik, app-ok és adataik is, tehát egy windows-es reinstall-lal egyenértékű?
Ha a telo maga csinálná, akkor megmaradnának ezek a dolgok? Ki lehet azt valahogy erőszakolni, hogy a telo frissítse magát?Másik gondom, hogy gyakran alig hallják, amit mondok, miközben és remekül hallom az illetőt. Mit lehet átállítani? Mikrofon hangerőszabályzót nem találtam rajta, merre van?
-
Nekem a tavaly decemberi G800FXXU1ANL1 van rajta, még azt írja, hogy a legfrissebb. Hogyan tudom frissíteni?
-
A CyanogenMod 12.1 ROM-ot próbálta valaki?
-
hol lehet olcsón venni megbízható helyen ilyen telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest