- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bnorci71 #3123 üzenetére
Akkor van nálam ilyen, ha nagysebességű mobilnetes hálózaton vagyok, de rossz lefedettséggel.
Látja a telefon, hogy van 3G/4G/LTE, azon akarja kezelni a hívást, de kevés hozzá amit a toronnyal kommunikálni tud.Ez mobilhálózati baj. Ha kikapcsolod a mobilnetet, akkor fel fognak tudni hívni rendesen.
-
fjudors
aktív tag
-
Smchr
csendes tag
válasz
bnorci71 #2900 üzenetére
Csütörtökön délben meg is érkezett az utolsó darab hozzám, még egyszer köszönöm a segítséget trixi78 hozzászólónak. Pont olyan amilyen a képen. Rendeltem mellé egy 0,3 mm vastag teljesen átlátszó szilikontokot is, 1190 Ft-ért. Nagyon jól mutatnak.
Nem olcsó de ennyiért még nem is sok. Egyik nagy magyarországi hirdetőportálon találtam egyet amit 5 ezer forintért árulnak, alkudni nem is enged belőle (bár a hétvégén 4 ezerért ideadta volna, kedd estére már nem). Sajnos, hogy ilyen drága. Szerintem anyagárban kb. 500 Ft, ha lehet.
-
törölt tag
válasz
bnorci71 #2679 üzenetére
Ráadásul a Telekom előfizetésenként is variál az LTE sebességgel. A nagy gyorsítás előtt nekem a díjcsomaghoz 16-20Mbit/s jött, kollégának aki szintén Telekomos, de más csomagban csak 8-9 jött.
Kiderült, hogy nekem 30 a csomagban foglalt max sebesség, neki meg csak 10. De ez vagy 14 hónapja volt... -
-
tibee77
őstag
válasz
bnorci71 #2637 üzenetére
Igen, ahogy mondod nem ok.Amiota ide beirtam a problemämat azota 6 %ot merült az akksi, ugy hogy itt van az asztalomon es semmit nem csinälok vele.Egyszer mär nyomtam rajta egy gyäri beällitasok visszaällitäsät is es ugyanugy fenn äll a merüles problema, pedig tök szüz a rendszer, semmi sallang nincs rajta.
-
x1port
addikt
válasz
bnorci71 #2637 üzenetére
nyakatekert??
Szerintem szögegyszerű.Viszont az s5 mini kb 50:50 arányban jó és rossz.
Egyik felének jól működik másik felének sz@r.Gondolom ha lenne egy tál pattogatott kukoricád aminek a fele mérgező Te sem markolnál bele nyugodt szívvel..
Amúgy én okoskarkötőt használok vele és egyáltalán nem meríti a bt. Igaz ez low energy 4.0-ás a sima mezei az biztos szipkázza az aksit..
-
t_a_m_a_s
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest