- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batistuta7
tag
Nekem mm van és működik a flud
-
Batistuta7
tag
válasz
#33253120 #3544 üzenetére
így van .az ui-ban is és a widgetekben is jó lett volna egy kis változás. de enegem mondjuk ezek nem annyira érdekelnek , engem még az akksi kezelés izgat , mert a lolli-val nekem nagyon meggyűlt a bajom. 2,5 óra kijelző időnél többet nem nagyon tudtam vele elére .kitkat-al 3,5 is megvolt. valószínúleg a telóm sincs teljesen rendben mert mikor megvettem az új akksit akkor sem értem el vele olyan számokat mint mások , de azért a 3órás kijelző idő elég lenne, bízom benne hogy meglesz
mindenesetre nem tudna rávenni most semmi hogy a lollit visszarakjam.
-
Batistuta7
tag
én felraktam az új romot. szerintem nagyon jó. bár most délelőtt raktam fel de eddig semmi hiba. gyorsabb mint az 5.1.1 ,szetinem az ikonok is szebbek , és végre mindenféle program nélkül én mondom meg melyik alkalmazásnak mihez van hozzáférése. Ha ennyire hibátlan marad akkor nem cserélem le a telót mert így nagyon klassz. Az ui-ban viszont nem sok a változás.
-
Batistuta7
tag
köszönöm. nekem igazából az akksi idővel van baj. használtam vettem , de vettem bele rögtön egy gyári új akksit és maximum 2 óra képernyő időt tudok belőle kihozni , wifivel talán 3. nekem legalább a 4 lenne a minimum mobil nettel.
de tudsz megosztani ötleteket hogy neked mi vált be akksi spórolás terén . vagy mit használsz és neked mennyi a képrenyő időd? előre is köszi -
Batistuta7
tag
itt a második ?
[link] -
Batistuta7
tag
Sziasztok
Milyen akkumulátort vegyek a telefonba? Lehet gyári de nem feltétlenül kell annak lennie ,a lényeg hogy jó üzemideje legyen vele .Ha linket is adtok azt megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest