- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Batistuta7 #3582 üzenetére
És az ütemezett ki-bekapcsolás is működik benne?
-
törölt tag
válasz
Batistuta7 #3543 üzenetére
+1
Itt van mellette egy szintén 6.0.1 S7. Full más az UI, full más minden, mintha két külön rendszer lenne...
Mintha ez nem is 6.0.1 lenne, hanem csak egy kis update az előzőekhez. Annyira meglepődtem a változás hiányán, hogy rögtön nyomtam telepítés után is még két factory resetet...
Ami hiba biztosan benne maradt:
-Külső sd jogosultságkezelési gondjai. (Pl flud torrent kliensnél be tudod állítani hogy figyelje a /storage/xxxx-xxxx/Download mappát, és az oda letöltött torrentet automatikusan indítsa el, de ha kézzel akarsz torrentet hozzáadni már nincs jogod az appban betallózni azt a mappát.
-Alapértelmezett alkalmazások örökre alapértelmezettek maradnak, azaz továbbra sincs "Csak egyszer" opció. -
x1port
addikt
válasz
Batistuta7 #3431 üzenetére
neeeee azt semmiképp !!!
A szoftver kicsomagolása után másoljuk ki belőle a hidden.img fájlt ( én az asztalra tettem ) majd nevezzük át hidden.img.tar - ra.
A szoftver telepítését csináljuk a normál módon.
Viszont amikor a végén jön a fail felirat akkor csatlakoztassuk le a gépről, akku ki-be , újra download mód.Ezután az átnevezett hidden.img.tar fájlt tallózzuk be az odinba ugyanoda az AP részhez és start.
Kb 2 másodpercen belül végez a telepítéssel és kész is van.
-
x1port
addikt
válasz
Batistuta7 #3429 üzenetére
Hát , azt így konkrétan nem nézegettem.
Egész nap elmegy folyamatos nettel ,pedig nyomkodom.
De holnap megnézem -
x1port
addikt
válasz
Batistuta7 #3427 üzenetére
Nekem ez a Német rom bejött akksiban is.
Annyi ,hogy az intelligens kezelőben az összes alkalmazást állandó optimalizálásra állítottam. -
x1port
addikt
válasz
Batistuta7 #3422 üzenetére
Igen , pontosan !
Nekem hihetetlenül jól bevált , pedig nem vagyok egyszerű eset -
x1port
addikt
válasz
Batistuta7 #3420 üzenetére
Sammobile on megtalálod.
Persze , Magyar nyelvű -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Batistuta7 #3378 üzenetére
Csak a gyárit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest