- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori23
aktív tag
G800F- el rendelkezőktől kérdezném, hogy ezt már próbálta valaki? Tapasztalatokra lennék leginkább kiváncsi. Mert ha nincs váktozás ezzel sem, akkor nem erőltetem én sem. Köszönöm előre is.
-
csori23
aktív tag
válasz
Langsam #2566 üzenetére
Irigylésre méltó a türelmed ezzel az "okostelóval" kapcsolatban. Én már szinte mindent elkövettem vele, hogy legalább egy picivel gyorsabban pörögjön (custom rom, kernel, RAM expand, stb), de halott ügy. 3 hét után már szivesen megválnék tőle. Számomra egy kudarc ez a telefon ennyi pénzért...
Ami a legjobban elszomorit, az, az hogy szinte mindent le kell tiltani egy "okostelefonon", hogy lag mentesen működjön, bár néha ez sem sikerül neki.
Most ott tartok hogy visszarakom rá a gyári FW-t, unroot, és megy vissza a szolgáltatómnak, és cseréljék szépen ki valami másra. Ha ez nem lesz járható út akkor eladom.. Remélem még kapok érte azért valami alamizsnát.. -
csori23
aktív tag
Nálam 4.4.2 van fenn rajta, és 1259MB Ram-ot ir az alkalmazásoknál.Ezért próbáltam a plusz ramot kicsikarni belőle, de nics változás. Pedig LOW-on volt.
RÁDIO??? azt hogy lehet előcsalogatni? Nálam a GPS jól működik (egyenlőre), csak az elején keresett sokáig jelet, azóta hamar talál jelet. -
csori23
aktív tag
Én egy hónapja lettem tulajdonosa eme mobilnak. Egy Huawei ascend g700-as ról váltottam erre, de ugy megbántam mint a kutya. Ritka az olyan nap amikor nem fagy le. A G700as 2 év alatt egyszer fagyott le. Visszasirom. Soha többet galaxyt. Keresztfiamnak csak A3-asa van de ezt simán veri, ahogy előttem is irták.
UI. Amugy eladó, ha valakit érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest