- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori23
aktív tag
G800F- el rendelkezőktől kérdezném, hogy ezt már próbálta valaki? Tapasztalatokra lennék leginkább kiváncsi. Mert ha nincs váktozás ezzel sem, akkor nem erőltetem én sem. Köszönöm előre is.
-
csori23
aktív tag
válasz
Langsam #2566 üzenetére
Irigylésre méltó a türelmed ezzel az "okostelóval" kapcsolatban. Én már szinte mindent elkövettem vele, hogy legalább egy picivel gyorsabban pörögjön (custom rom, kernel, RAM expand, stb), de halott ügy. 3 hét után már szivesen megválnék tőle. Számomra egy kudarc ez a telefon ennyi pénzért...
Ami a legjobban elszomorit, az, az hogy szinte mindent le kell tiltani egy "okostelefonon", hogy lag mentesen működjön, bár néha ez sem sikerül neki.
Most ott tartok hogy visszarakom rá a gyári FW-t, unroot, és megy vissza a szolgáltatómnak, és cseréljék szépen ki valami másra. Ha ez nem lesz járható út akkor eladom.. Remélem még kapok érte azért valami alamizsnát.. -
csori23
aktív tag
Nálam 4.4.2 van fenn rajta, és 1259MB Ram-ot ir az alkalmazásoknál.Ezért próbáltam a plusz ramot kicsikarni belőle, de nics változás. Pedig LOW-on volt.
RÁDIO??? azt hogy lehet előcsalogatni? Nálam a GPS jól működik (egyenlőre), csak az elején keresett sokáig jelet, azóta hamar talál jelet. -
csori23
aktív tag
Én egy hónapja lettem tulajdonosa eme mobilnak. Egy Huawei ascend g700-as ról váltottam erre, de ugy megbántam mint a kutya. Ritka az olyan nap amikor nem fagy le. A G700as 2 év alatt egyszer fagyott le. Visszasirom. Soha többet galaxyt. Keresztfiamnak csak A3-asa van de ezt simán veri, ahogy előttem is irták.
UI. Amugy eladó, ha valakit érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile (ARPG)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest