- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Csaba.no1
tag
válasz
mastodon #2696 üzenetére
Gyárin is csak addig hallottak halkan amíg ki nem pucoltam, mióta feldobtam a CM12-őt rendszeresen rákérdezek a hallhatóságomra annak ellenére, hogy nem szólnak, hogy gyengébben hallanak és abszolút nincs panasz. Szóval én azzal az alap problémával nem találkoztam amit xda-n is emlitettek, hogy alapjáraton is halk lenne.
-
Csaba.no1
tag
válasz
mastodon #2691 üzenetére
Volt ma egy kis időm és kipróbáltam pár órára a CM13-at, hasít rendesen. GPS-t nem próbáltam, a hanghívás olyan mintha valaki a tornyot rázná közbe
ez idő alatt újraindítást és fagyást nem tapasztaltam. Amint fixálják a gps-t és a hanghívást állandó lakója lehet a telefonomnak.
-
Csaba.no1
tag
válasz
mastodon #2684 üzenetére
Igen, jó. Bár családban 2 minire tettem fel és az egyiken néha újraindul ezen kívül semmi. A sajátomon újraindítás sincs, negatívat abszolút nem tudok mondani, sokkal gördülékenyebb és nőtt az üzemidőm is kb 30-40%-al. Gyári függetlennel ezelőtt sem volt gps problémám, egyedül a mikrofonra panaszkodtak a gyárinál, de mint korábban írtam egy apró tűvel kihúztam belőle egy porcicát és utána tökéletes volt.
Ha lesz erőm a napokban újra belakni a telefont kipróbálom a CM13-at is.
-
Sperafico
aktív tag
válasz
mastodon #2141 üzenetére
Én próbáltam már édes és sós vizben is. Semmi baja nem lett.
Annyi hogy viz alatt nem tudtam fotózni mert a kijelző nem érzékeli az ujjamat. (de ez nem hiba)
Ott használom az időzitőt és kész.
Bár sós vizbe nem jó belevinni, mert kiszáradás után a só ott marad a készülék belsejében a gumiperem körül.A csatlakoztatott fülhallgató egyszer nálam is előjött, én a füles beledugtam majd kivettem és rendbe is jött.
-
djbahool
senior tag
válasz
mastodon #2133 üzenetére
Sajna az S5 mini pont nincs benne :-(
És egyébként is:
"A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrálni kívánt termékét
nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes
garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszámot! " -
törölt tag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mastodon #2048 üzenetére
Te vagy bárki más, aki a Telenoros készülékét frissítette a napokban a legújabbra nem tapasztaltatok mobilnetes hülyeségeket?
Barátnőm telefonján mióta frissítettünk nem igazán jönnek meg a Viber üzenetek, szinte csak akkor, ha épp aktív a kijelző és már egy ideje nem volt Viber frissítés, hogy tutira lehetne az is a ludas. Holnap még egy Viber adatok törlését kipróbálunk, aztán ha az se jó, akkor gyári visszaállítás, mert frissítések után az lenne az egészséges.
Szóval valaki hasonlót vett észre az elmúlt pár napban?
Köszi
-
NPG_
tag
válasz
mastodon #1991 üzenetére
A minden törlődik azt jelenti, hogy minden törlődik.
Az appok az adataik és belső SD is. Csak ami a külső SD-n van az marad meg. De én pl. azt ki szoktam venni ha egy új, más ROM-ot teszek rá.
Arra szerintem nincs mód, hogy a saját maga frissítésére rávedd a készüléket. Ha szolgáltatófüggő, akkor meg csak jóval a független ROM után jön a frissítés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest