- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiszq46
tag
Jött valakinek vodás frissités?
Link: http://live.samsung-updates.com/details/67769/Galaxy_S5_Mini/SM-G800F/VDH/G800FXXU1BPC4.html -
Csiszq46
tag
válasz
gaborgyula #3190 üzenetére
És ez mi?
http://www.sammobile.com/firmwares/download/69830/G800FXXU1BPC4_G800FOXX1BPD1_XEH/ -
Csiszq46
tag
Köszi! Megvárom a Neleta kérdésére a választ és majd meglátom. Eddig nekem is jól műkszik...
-
Csiszq46
tag
Még korai lenne tapasztalatokat +osztani, 29 alkalmazás van rajta egyenlőre ígéretesnek tűnik. Viszont 1 észrevétel, 100% töltés után a csatlakozót leválasztva fölugrott 1 kis ablak,hogy helyezzem vissza az usb nyílás védő kupakját!
-
Csiszq46
tag
Ma délután hivatalos 5.1.1 frissìtés érkezett a t-mobilos telómra!!! 😎
-
Csiszq46
tag
Sziasztok! Segítsèg kellene vagy tapasztalat! T-mobilos a telom,föltettem rá már mindent amit lehet. 4.4.2 xeh, 5.1.1 xfn,mtz de sajnos valami nem jó. Az 5.1.1 pár nap használat után be lassul, 4.4.2 már 2x újraindult,nèha a hangszoró dobhártyaszaggató sípolásba kezd, a vaku gondol 1-et ès folyamatosan világit ès stb.... Tud valaki okosat mondani vagy tanácsolni?! Előre is köszi a segítsèget!!
-
Csiszq46
tag
válasz
ddiiddgg14 #2951 üzenetére
CM-ről nincs infóm. Ha a kitkat jól működött akkor tedd vissza.Hátha jön rá nemsokára OTA frissités.A cm-el nagyon sokat szívtam még az ACE 3 -al...
Telepítés után csináltál resetet?
-
Csiszq46
tag
válasz
ddiiddgg14 #2949 üzenetére
Kb 1 òra...
-
Csiszq46
tag
válasz
ddiiddgg14 #2946 üzenetére
-
Csiszq46
tag
válasz
ddiiddgg14 #2944 üzenetére
Én először a GERMANY-t tettem föl majd tegnap rátoltam az unknown-kól a MTZ verziót. Nekem tökéletesen működik... Eddig.....
Ráadásul a telepítés után nem töröltem semmit (wipe data,factory és wipe cache). Frissitett 173 alkalmazást,kb 10 perc-ig.. Azóta is tök jó....
-
Csiszq46
tag
Az 5.1.1-ben már fölül van!
-
Csiszq46
tag
Valaki megmondané és be linkelné,hogy melyik 5.1.1-et lehet rátenni t-mobilos, garis telóra? Előre is köszi!
-
Csiszq46
tag
Az 5.1.1 -el kapcsolatban tud valaki segíteni?
Köszi -
Csiszq46
tag
Melyik 5.1.1-et érdemes leszedni amitől nem ugrik a gari + a knox? És honnan?
-
Csiszq46
tag
Sziasztok!
Nemrég vagyok S5 mini tulajdonos(témobilos) . Régebbi hozzászólásokat olvasva én is föltettem az általatok javasolt verziót (XEH), mert volt pár problémám.A hivatalos 5.1.1 -et érdemes megvárni vagy már próbálta valaki?! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest