- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revesz
aktív tag
válasz
b.bela1 #23465 üzenetére
Gesztusok nagy resze nem megy, de a dontes figyeles es a ropke pillantas be van kapcsolva. Szinkronizalni csak a gmailt allitottam be, mivel nem jatszom igy energiatakarekosnal az van beallitva, hogy a procit vegye vissza,de ez nem tudom,hogy er e valamit mert nem lassabb a telo. Jut eszembe a fenyero automata -3.Nekem miota megvan egesz ko az akksi ido. A kepek beallitasanalnis van szinkronizacio azt kikapcsoltam az automata kep elnevezessel egyetemben.
Maxentius:
Wifit+hsupa halozatot hasznalok mert telenornal a 4g csak 1es jelen van es sokszor lepkedte a halozatot.Majd vasarnap dolgozom ott nincs wifi csak 3g,majd rakok kepet arrol is.
-
scapegt
őstag
válasz
b.bela1 #23343 üzenetére
A "Gesture sensor" ami világít az enyémen bekapcsolt kijelzőnél, pedig minden ilyen dolog ki van kapcsolva. Gondolom nem kicsit meríti a telefont. Így is nap végére 2x%-ra esik a töltöttség, igaz még csak 2 napja van meg, de jó lenne kicsit javítani ezen.
Egyébként kézi beállításon van a kijelző fényereje, utálom az automatát.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
b.bela1 #23231 üzenetére
Hát, nem igazán
Nálam speciel 837MB foglalt/0,96 GB szabad. Annyira mégsem zabál
A szinkronizálást meg be lehet állítani, hogy hányszor tegye, nálam napi egyszer szinkronizálja a névjegyzéket, naptárt és a galériát.De mindegyiket lehet "nincs szinkronizálás"-ra is állítani. -
mycso
veterán
válasz
b.bela1 #23030 üzenetére
Külsőről azért nem is írtam, mert valóban vannak szinte azonosak az eredetivel, ezért is inkább a mélyebb szintű és biztos eltéréseket próbáltam megfogni.
Illetve ilyen általános külső dolgokat direkt nem írtam bele, hogy pl.: a gombok a helyükön vannak nem esnek be, nincs elcsúszva a kamera a burkolat alatt, stb. , mert ezek azért úgy gondolom, hogy mindenki számára kézzel fogható-szemmel látható dolgok, tehát feleslegesnek éreztem külön leírni. -
törölt tag
válasz
b.bela1 #22799 üzenetére
Az a rossz szokásom egyébként, hogy állandóan ürítem és törlöm a dolgokat a gépemen és telómon egyaránt. Nem mintha bárki is hozzáférne vagy olyan dolgokat néznék, aminek nem örülnék ha más meglátna, egyszerűen csak annyi a történet, hogy feleslegesnek érzem, hogy tárolva legyenek. Lehet, hogy azt próbálom elhitetni magammal, hogy a memóriának jót tesz, ha nincs ez a sok felesleges szarság, amit természetesen tudom, hogy meg se éreznek a gépek, de hát ez van.
Meg talán esztétikai problémát is jelentenek, ha nincsenek törölve.
De hozzá szokok, ha nincs más lehetőség, vagy továbbra is nyomom a CCleanert az eszközeimen.Erről a felhasználói kézikönyves könyvjelző kivételéről nincs valami infótok?
-
-
-
-
-
-
Gabe123
aktív tag
válasz
b.bela1 #22686 üzenetére
Hello. kb 1 órája így vettem, olvastam picit előre ezért ez volt az első amit megnézem csak nem volt ott ez a knox számláló ezért kérdeztem. Egyébként Rádugtam kiesre és frissíteni akarja
Aktuális készülék-szoftver verzió : PDA:MGA / PHONE:MGA / CSC:MG3 (XEH)
Legfrissebb készülék-szoftver verzió : PDA:MJ7 / PHONE:MJ7 / CSC:MJ8 (XEH)#22690: oké amúgy is 30%-on van
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
b.bela1 #21867 üzenetére
Még mindig MGA van fent, de repartal újrahúztam, egy pár dolgot tiltottam mert néha akadt a rendszer, de nem hiszem hogy ez okozná a problémát...
Olyan hihetetlenül hangzik hogy hardveres hiba lenne ez... Restart után egyébként elég sokáig jó, aztán szép lassan megtölti az android rendszer
-
Gold_fish
tag
válasz
b.bela1 #21674 üzenetére
Elég vicces ez, ha valahol az országban gyors mobilnetet kellene tippelnem, pont az ötödik kerületet mondanám. Na mindegy. Smarttarifa 3 csomagom van, lehet, hogy ehhez ennyi jár, passz. A lényeg, hogy legalább már azt látom, hogy a telefonom eléri a 4G hálózatot. Ahol meg gyors netet igényelek telefonon, ott wifin tolom úgyis.
-
lajki7
senior tag
válasz
b.bela1 #21638 üzenetére
Koszi
kezdek en is rajonni
kene bele az uzenetek ami nincs...meg akit hivok knoxon bellul azt a hivaslistaban ne mutassa knoxon kivul! Ezt elbasztak ilyen teren...nah mind1. Ha mar titkos akkor legyen az!!! Egy waccap is megkaphatna ezt a funkciot
asszony ne lassa a masik noket
mondjuk ki mit hasznal waccap es viber.
kekgabi,lefkosia: nekem is azt mutatja
szerintem mindenkinek
-
válasz
b.bela1 #21596 üzenetére
az ugraszt az egyik knox számlálón.
nggabi; nem kizárt, hogy akiknél nem megy a wifi, ott nem a telefon - illetve annak rendszere - a hiba forrása, hanem a router, hgw...stb alatt lehetne összefüggést találni régió, csatorna...stb szempontjából.
gondolok itt például a magyar és eltérő régiós csatorna tartományra, előbbi 13-ig kezel, de a legtöbb régió csak 11-ig, és a fix esetleg felhúzza a hiányzó régiós illesztést is.
persze több ilyen hibalehetőség is van még... -
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #21582 üzenetére
Wehehe.. Ha neked tiszta volt a történet, akkor miért nem jelezted előre a többieknek, hogy csak óvatosan, mert vírusos? LOL
Nem kell fosni, egy két trojanon és pár egyéb exploiton kívül nem rejteget az semmit..
Nem kell ezt túlpánikolni, a telefonnak semmiképpen sem árt, max a vindozodat bassza nyakon.
De aki már rácuppant a bránerre, annak egy KAV Rescue cd betol, oszt' jónapot..
-
nederlanden
senior tag
-
ferrari1
őstag
válasz
b.bela1 #21131 üzenetére
Volt a beállításokban 1 menüpont ami az eredetiben nincs és szétszedve vékonyabb volt az akkumulátor. Emiatt a fészke sem volt olyan mély mint az eredetin.
Sunfleur: A típusszáma i9500 volt és valóban android futott rajta. A SW verziótól kezdve minden stimmelt első ránézésre.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
b.bela1 #21090 üzenetére
Azért ez sem kis értékű hír.
Hát arról még semmi hír.
Az szerintem sokkal nehezebb eset lesz.Más:
Ha egy factory reset után odinnal felteszek mondjuk egy egyfájlos 4.3-at,akkor teljesen eltűnik a root?
Nem ugrik a knox számláló?
Egyelőre nem tervezem,csak elméleti a kérdés. -
Safari
tag
válasz
b.bela1 #20973 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultrathin-All-Metal-Aluminum-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S4-IV-I9500-/300979354223
ez sem?
miért nem jók az aluminiumok? térerő miatt? amúgy most facebookon lehet csinálni ilyet saját hátlapot samsung telefonokhoz /jó, nincs túl sok variáció, de pl az jó pofa, hogy írhatsz a hátuljára egy szöveget, vagy akár a neved../ -
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #20676 üzenetére
Hát ha nincs és szükséges akkor nyilvánvalóan meg kell venni, bár nekem anno a T-nél adtak párat ingyen, nano-micro és micro-normál adaptert is. Amúgy sok helyen pénzt kérnek érte, mégpedig néhol nem is keveset. Pl. Telenornál anno egy kétdarabos bliszteres csomagért, ha jól emlékszem, 1800- Huf- ot akartak kérni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest