- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
errors4
csendes újonc
válasz
Black_Raven #65502 üzenetére
Csak 4 + 1 fájlossal függetlenítést követően.
-
errors4
csendes újonc
Adott egy T-mobile által hivatalosan függetlenített telefon (i9505 lollipop 5.1). Új szolgálató upc mobile lett. A rendszer újra lett húzva egy gyári független rom-mal. A függetlenítés óta napjában többször újraindul, ennek következtében ki kell cserélve a sim és az akku is, de a probléma továbbra is fennáll. Tudtok valami megoldást rá?
-
errors4
csendes újonc
válasz
Imi1981 #65154 üzenetére
Köszi a romokat!
Még aznap megoldódott a probléma! Nagyon sok mindent próbálgattam, valószínűleg az USB is közrejátszott, a legújabb Tkomos romot engedte csak visszatenni.
Most már hivatalos úton ki lett függetlenítve a telefon. A linkelt romok gyári független stock romok? Ha felrakok egy szolgáltató független romot akkor eltűnik a Telekomos indító képernyő? -
errors4
csendes újonc
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem olvasom vissza a fórumot, ha volt hasonló eset akkor kérlek navigáljatok a megfelelő hozzászólásokhoz, ami megoldást jelenthet a problémámra.
Adott egy T-kom függő galaxy s4 5.1 lollipoppal, amit szerettem volna itthon, buherálva függetleníteni.
Nem sikerült. Ezt a leírást használtam: https://mano2web.wordpress.com/2015/10/19/samsung-galaxy-siv-gt-i9505-fuggetlenites-es-root/ - mivel a hozzászólásokban láttam, hogy valaki sikeresen visszaállt 4.3-ra így első lépésként ebbe kezdtem bele. Odin 3.09-cel próbáltam felrakni a sammobile-ról leszedett romot, aminek a neve és akiterjesztése így néz ki: I9505XXUEMKF_I9505TMHEMJ6_I9505XXUEMKF_HOME.tar.md5A végeredmény ez lett:
<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9505XXUEMKF_I9505TMHEMJ6_I9505XXUEMKF_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)A SetupConnection túl sokáig tart szerintem, többször újra próbáltam, de nem akar működni. Szóval most van egy soft bricked telefonom, és nem tudom merre van a vissza út.
Nagyon szívesen várok minden szóba jöhető megoldást, vagy útbaigazítást!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest