Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Hány amperes az eredeti töltője az S4-nek?
-
-
zekk007
aktív tag
Esetleg ha nem tetszene a custom rom amit felrakok hogy tudom visszarakni a gyári rendszert mert repartos romot sehol nem találok I9506 hoz... ?
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy i9506 telóm amin a legutolsó gyári 5.0.1 van! Kivitelezhető lenne egy 4.3 vagy 4.2 downgrade? Sehol nem találok erre vonatkozó leírást... Ill arra sem hogy hogy lehet custom romot telepíteni illetve az XDA-n is halott a legtöbb link.. Pl raknék fel egy LinageOS 14.1 et de ott is halott minden... Esetleg valakitől egy leírás,segítség... Annyira nem vagyok amatőr több telefont romoltam már csak igazából sehol nem él link meg hogy mit hogy érdemes feltenni...
-
gyuri2008
veterán
S4 9506 T-mobilos de független rótolását hol találom meg?
-
gyuri2008
veterán
Bocsi 4.4.2-re gondoltam.
-
gyuri2008
veterán
Hogyan tudom az akku időt javítani?
Most laktam be a telefont és 100% ról 44% lement.
Új akku van benne.
5.0.1 az SW
A 4.2.2 ha visszateszem jobb lesz?
T-mobilos volt ma küldte el a T-mobil a függetlenítő kódot sikerült is most vodafonos kártyával megy. -
-
Elcan
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Van egy Galaxy s4-em. GT-I9505
A jelenlegi android:5.0.1
Érdemes, vagy szabad újabbat fölrakni rá? Ezt anno úgy upgradeltem, de azóta már jó pár verzió kijött és nem tudom, hogy pl elbírja-e, jobb lesz-e valamelyest vagy tök fölösleges. -
gyuri2008
veterán
Üdv
Milyen kód-dal tudom megnézni,hogy nincs-e beégve a kijelező? -
-
Deck
titán
Üdv mindenkinek!
"Két lehetőség is adott a rootolásra:
a, MDM előtti firmware verziónál a CF-Autoroot fájlt
b, MDM/MDN vagy újabb firmware verzióknál pedig, a MODIFIED CF_AUTO_ROOT fájlt
kell használni."Felraktam ezt: I9506XXSDPL2 - GALAXY S4 LTE-A GT-I9506 NEE Nordic countries
A kérdésem, hogy ez az MDM/MDN utáni ugye? Vagy hol láthatom?
-
chubby2o6
senior tag
válasz
gyuri2008 #67377 üzenetére
Felrakhatsz független romot akkor is, ha nincs függetlenítve a telód. ( Természetesen ettől még nem lesz független.)
Arra viszont vigyázz, hogy a telód típusának megfelelő romot válassz, tehát még véletlenül se rakj rá 9505-re valót.
Azt hiszem, a legelső 9506-os telók 4.2.2-vel jöttek ki ( legalábbis Mo-n ), szal sztem a 4.1.1 felejtős.
Tehetsz rá custom romot is ( CM vagy LineageOS ), de ehhez előbb rootolnod kell a meglévő romot, és custom recovery is kell hozzá. Ha nem csináltál még ilyet, előbb olvass utána alaposan, nehogy kinyírd a telód. -
gyuri2008
veterán
Üdv
T-mobilos S4 9506 felrakhatok független XEH romot 4.1.1-et odinnal? -
bebeago
tag
-
bebeago
tag
Ha érdekel valakit!?
Li-ion akkumulátorok élettartamának növelése Androidon
Nálam működik ( I9505)! -
-
akipapi
tag
válasz
Gallac #67352 üzenetére
Egyszer volt nálam is hasonló hiba. Ha jól emlékszem tavaly nyaralás alatt egyszer semmi pénzért nem talált jelet a Waze. Kínomban elindítottam a google térképét, az azonnal talált műholdat. Bezártam majd újra a waze és onnantól az is működött rendesen. Azóta se volt ilyen hibám, ez az egy alkalom volt. Próbáld ki, hátha ......
-
Gallac
senior tag
válasz
ArthurShelby #67343 üzenetére
Köszönöm
-
Gallac
senior tag
Sziasztok szerintetek a Waze legújabb verziója miért nem talál 9505-s verziójú S4-el műholdat? S2-n simán jó
?? S4en keres aztán sehol semmit nem talál? Ötlet valakinek? Köszi
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy létezik olyan androidos program, lehetőleg free, amivel 2 Samsung készülék között át tudnám másolni az egyikről a másikra a Névjegyzékeket, pl. Galaxy S4-ről Galaxy S2-re ?
Bluetooth-on keresztül pl ?
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok a knox feloldást hogyan lehet kiiktatni? Egyszerűen nem tűnik el, nem lehet simitassal feloldani, csak mintával vagy pin v jelszó. Képernyőzár beállításnál inaktív a húzás, nem lehet választani azt a módot.
-
Pietrosz
addikt
válasz
ArthurShelby #67336 üzenetére
Nem fagy be, minden gombra reagál, csak a kijelző nem érzékel. Cm13 al is csinálta, most már Los 13 on vagyok de ezzel is ugyanaz.
-
Pietrosz
addikt
Üdv! Az mitől lehet hogy néha gondol egyet a teló és nem érzékeli az érintést? Gombok működnek,le se fagy, de nem reagál a kijelző. Eddig mindig lezárt képernyő után jött elő, de ma megállt böngészés közben is. Akksi ki-be után megy hibátlanul
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Van egy elfekvő S4 es telóm, gondoltam, mókolok rá valami romot, de a TWRP-t hiába telepítem a gyárit hozza. Ez mitől lehet, odinon keresztül csináltam (.tar) fájlal. Vagy előtte még csinálni kell vele valamit?
-
Klon
aktív tag
En is inkabb egy, 9506-os S4 et vettem, hasznaltan 25ert.
Hibatlan, gyors. Jo, persze az akkuja lehetne jobb... -
sherlock82
senior tag
Hát nem tudom.
Szerintem én hamarabb vennék egy jó állapotú S4 et mint egy j3 2017-et. Aztán lehet hogy a látszat csal, de az S sorozat szerintem jobban egybe rakták. -
törölt tag
válasz
Vyndree #67323 üzenetére
"Alsó kategória a J3 ami az anyagát illetni, hardveresen viszont S4 felett van már az is leszámítva a kijelző felbontását."
J3 2017 kamerái egy hajszállal jobbak az S4-étől ami észre sem vehető, illetve az előlapi vaku ami J3 mellett szól. És itt ki is fújt... Nem kapott a J3 amoled kijelzőt, hiányzik belőle egy raklap szenzor, proci sem erősebb, grafikus csip teljesítménye kb harmada az S4-hez képest, nincs edzett üveg karc ellen és még sorolhatnám..
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Kb. 3 és fél éves a Samsung Galaxy S4-es készülékem, kb. 3 hete elkezdett olyat produkálni, hogy újraindul, kikapcsol, illetve hívás kezdeményezéskor, fogadáskor kihangosítva veszi fel alapból, pedig a kihangosítási funkció inaktív. Ötletek? Akksit cseréltem benne.
-
Vyndree
őstag
válasz
Alister71 #67325 üzenetére
Infra? Nem is tudtam hogy van benne.
A (Samsung) TV-t J5-tel is tudom vezérelni, lehet ezért nem hiányzik. A led még ami volt benne, de az inkább zavaró volt mint hasznos. Az ujjlenyomat, a gyorsabb prci és a 7-es gyári android (8.1-es experience) a fém ház és hátlap, a 5,2-es kijelző mindenképp előrelépés, még ha nem is S sorozat. -
Alister71
nagyúr
válasz
ArthurShelby #67322 üzenetére
Hiába a J az alsó kategória, én J5 16-ra cseréltem az S4-et. Nem gyorsabb, nyilván nem, de kb. hozza az S4 szintet. Hiányzik 1-2 extra, amivel együtt tudok élni.
Viszont a 2.5-3 napos üzemidőt már messze nem tudta az S4, örültem, ha estig kibírja. Ja ezért nem vettem iphone-t se
No töltés para, mióta a J5-öt nyúzom, jó érzés.
Mondjuk az infra hiányzik, mert sokat szórakoztam vele -
kalolaci
senior tag
Én múlt héten vettem, minden tartozékával, egy nagyon jó állapotú S7-et. Még csak barátkozom vele, de egyenlőre tetszik.
-
Vyndree
őstag
válasz
ArthurShelby #67322 üzenetére
Ebből indultam ki én is. Volt a kezemben A sorozat és full műanyag volt, még a kijelző előtti lap is valami gagyi plexi. A J5 2016 már fém házas volt, a J5 2017-nél már a hátlap is az. Alsó kategória a J3 ami az anyagát illetni, hardveresen viszont S4 felett van már az is leszámítva a kijelző felbontását.
A J7 meg több memóriát kapott, az a mostani kategóriák közép alját súrolja. -
ArthurShelby
addikt
válasz
Vyndree #67316 üzenetére
"Az "S" a felső, a "J" az alsó közép a Samsungnál"
Nem. A "J" az alsó kategória, az "A" a középkategória, látszik az anyaghasználaton és az extrákon is. Persze már volt olyan, hogy a közép kategória alja gyengébb hardverrel rendelkezett, mint az alsó kategória teteje pl: A3(2016) vs J5(2016). -
bebeago
tag
válasz
Black_Raven #67315 üzenetére
Köszönöm!
-
amoledus
aktív tag
válasz
cech19960320 #67317 üzenetére
Nordic countries fuggetlen romot probald meg ,anno en is azzal hasznaltam a fozott romokban mindig van valami hiba .Keress vissza mar belinkeltem masnak
-
cech19960320
tag
Üdv!
Adott egy i9506-os S4.
Mivel teli van minden szarral, és mostanában szeret bebugolni, beragadni és gyorsan merülni, így lassan le kéne gyalulnom. (Új telóra nincs keret most)
Maradjon a gyári rendszer szerintetek, vagy érdemes rárakni valamilyen más, újabb ROM-ot?
Lenne érezhető javulás sebességben, kezwlhetőségben esetleg üzemidőben? Ha esetleg igen, melyik romot ajánlanátok? Előre is köszi
-
Vyndree
őstag
válasz
raziel01 #67313 üzenetére
Oké hogy csak 720p, de szemre kellemesebb mint az S4 1080-as kijelzője és mivel sokkal újabb fejlesztés a fényben is jobban látható. 2GB RAM? Az S4-ben is ennyi van. Több kéne bele, a 3GB mennyivel jobb? (semennyivel, de ha úgy érzed ott a J7) Játékban gyenge? Próbáld ki az S4-en ezt a játékot link
Az "S" a felső, a "J" az alsó közép a Samsungnál, 2-3 év után tudja a J amit az S, annyi az eltérés, erről korábban írtam. A listaárat hagyjuk, az S7 sose volt 60 újonnan. A J5-ből most a legkisebb csomagban is ingyen hozzád vágják a nyolcmagos verziót.
Nem akarok senkit meggyőzni, csak most váltottam és tényleg ég és föld a két készülék! Az S4-es nagyon jó telefon volt annó, de eljárt felette az idő sajnos. -
bebeago
tag
válasz
Black_Raven #67311 üzenetére
Ez milyen rom lenne , amit írtál? (RR)?
A 7.1.2 a verzió?
Esetleg egy link hozzá?
Köszi! -
válasz
Black_Raven #67302 üzenetére
Nem is igaz, még én is ezt az öreg vasat hajtom...
Ráadásul még a 4.4.2-es androiddal!
Pont mostanában gondolkodtam el, hogy fel kellene dobni rá ami van hivatalos legutolsó androidot.. 5. akárhány ha jól olvastam..Vagy valami bevált CM romot.. régen a galaxy W-men az volt az utolsó időszakban.
Ráférne, egy kis frissítés, vagy gyári visszaállítás, mert háát idejét se tudom mikor volt utoljára.. lehet már akár 2 éve is..Nekem mai napig megfelel egyébként..
Néha mondjuk beragad valami rendszer alkalmazás.. legalábbis azt mutatja a GSam battery monitor, ilyenkor melegszik meg merül mint a titanic.. egy restart általában megoldja..Meg van hogy gondol egyet, és csak úgy újra indul. Mondjuk ez inkább nyáron jött elő, így vissza gondolva.. és többször pont amikor bekapcsoltam a wi-fi.t
No mindegy.. amíg meg nem pusztul, addig marad.. filozok az 5-ös droidon.. akarom-e, vagy inkább csak egy gyári visszaállítást, és újra belakást
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #67305 üzenetére
Még bírja 😁 Pedig már szinte minden progit vissza raktam amit használtam. Kivéve a buzgeralo progikat😁 nincs greenify amplify governor,cache, anyamkinyja allitgatva és mégis megy minden ahogy kell, nem ragad be semmi. Korábbi telepítések valahogy nem így mentek, azért is kellett belenyúlni mindenbe hátha jobb lesz. Lehet mióta official a cm13 változott valami
-
bells829
újonc
Kedves Fórumozók!
Ezer és még egy bocsánat az Off-ért, tudom hogy egyáltalán nem ezért vagytok itt, de:
Ha valakinek lenne esetleg 5-10 szabad perce innen, hogy kitöltse a szakdolgozatom alapját képező kérdőívet, annak nagyon-nagyon hálás lennék!A téma az okostelefonhasználat, épp ezért is írok ide, mert talán itt lesz az egyik legkevésbé spam ez a spam, tekintve a fórum alaptémáját. A link a kérdőívhez: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDyEaDhLrmCcRtEyUiGzeDrtK1O4SkLugCjih5jjNXZUIoCw/viewform?usp=sf_link
(Piackutatást vagy ilyesmit semmilyen formában nem tartalmaz ez a kérdőívcsomag, remélem más módon sem károsítottam meg ezt a topikot a hozzászólásommal.)
Előre is köszi annak, aki rászánja az időt. -
jambiyya
őstag
Na, teló leejt. Kis karc a sarkán, talán nincs baj.
De van.
Kijelző nem kapcsol be, ezt leszámítva (sötét és nem érzékel érintést) nincs gond.
Samsung szerint kijelzőcsere 40e-ért, szerintem meg az egész teló nem ér ennyit.Mit lehet ilyenkor tenni? Kidob? Ennyi együtt töltött idő után? Még sokáig elég lett volna...
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #67302 üzenetére
Pedig az ujratelepites től megtaltosodott.😁
-
Vyndree
őstag
Most váltottam J5-re, ég és föld a két telefon! Akkuidő a duplája, 8 mag, ujjlenyomat olvasó, nagyobb kijelző, újabb android. Egyedül a külső LED-et sajnálom.
Elszaladt az idő felette, az fapados alap J3-as is tudja ugyanazt amit a ténél a legkisebb csomaghoz 4 ezerért (200Ft/hó) hozzád vágnak (vagy Huawei P8 lite). -
Pietrosz
addikt
Úgy látszik itt az ideje eladni a telót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest