- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
Naigen
Érdekes, hogy a telón reklamál a frissítés miatt, a Kies meg felismeri, és frissítené.Sztem frissíts, mert jobb az új rom (+már úgyis knoxos a tel.). Tedd fel kies-el, ha nem értesz az odinhoz, de valóban odinnal lenne az ajánlott.
mesa23
Tedd a Kiesre, az felajánlja.
De mint az imént is írtam: Odinnal érdemes frissíteni. -
silvergod
őstag
mivel nem látja a gyári fríssítést és módosított eszköznek is írja + a custom van official helyett..szerintem nincs garancia...de aztán lehetséges majd jön valaki aki jobban ért hozzá és megmondja...
SFAkos miért nem tiltjátok le a gyári dolgokat? ahhoz nem kell root...ha belenyúlsz ugrik a gari...
-
silvergod
őstag
na ezt az okosok megmondják majd de a custom helyett ott officialnak kellene lennie...
belenyúltak a számláló érdekes nem ugrott...
így szerintem ez nem garanciás...sajnos.
de várjunk megerősítéstbabicsbalu a custom helyett ott officialnak kellene lennie..így is az? valamit módosítottak nem?
-
silvergod
őstag
akkor az mi hogy " root szempontjából úgyse lehetek már rosszabb helyzetben"?
bármit amit csinálsz jegyez a knox...
hát ha ma vetted akkor javaslom ismerkedj vele..nem igen van érdemleges változás vele,nem muszáj rátolnod ha nem akarod...a kies hazavághatja(többen írták,így eleve kerülöm) ...én is inkább az OTA frissítés híve vagyok...rákeresel telefonon...lerántja...feltolja... ámen...program kihagyva ami galibát okozhat neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest