- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballatom
csendes tag
válasz
maszibmw #1779 üzenetére
Ez az érintő gond nálam akkor jelentkezik ha 30% alatt van a töltöttség. Akkor viszont szinte mindig.
Ezt nem figyelted még meg?
Nekem is második teló amivel csinálja. Ebből gondolom valamelyik progi lehet a gond.
Esetleg a launcher? Én nova-t használok.Másik dolog:
A magnetic sensor a kamera led mellett van.
Gondoltam lehetne valami megoldást találni, hogy az autos tartóba egy mágnest tennék, igy érzékeli a dokkolást, valami autós progit indít, bluetooth-t bekapcsol, stb.
Milyen progival lehetne azt a sensor életre kelteni? -
válasz
maszibmw #2031 üzenetére
SZEMtelenség.
Amúgy miért ne nézhetné a szemed, a szemmel görgetés is úgy működik, nem? Bár ezek után azt is ki tudja, lehet a fülformára kalibrálták...DE2JAY: gyári böngésző, kezdőoldalnak a facebook beállítva? Még a chat is simán működik, persze csak ha be vagy lépve.
-
janos666
nagyúr
válasz
maszibmw #1936 üzenetére
Már nézegettem mire jó, de semmi olyasmit nem lehet kérni tőle, amit elsőre gondoltam volna (legalább is a saját kis almenüjében, de lehet, hogy máshol lehet hozzá egyéb beállításokat is társítani...?), olyan egyszerű dolgot viszont nem, hogy mondjuk automatikusan kihangosítva fogadja a hívásokat, esetleg vegye fel magától pár másodpercnyi csengés után.
-
EwiL
csendes tag
válasz
maszibmw #1779 üzenetére
Nekem pontosan ilyet kezd csinálni. Bal felül néha olyan, mintha "kattintana". Illetve az eddigi legdurvább az volt, amikor "benyomva" maradt, és a térképet nem arrrébb húzta, hanem forgatta
További problémáim, hogy néha iszonyatosan melegszik. meg ha térerőmentes helyre megyek, néha percekig tart, amíg visszacsatlakozik (vagy airplane be/kikapcs után)
Más tapasztalt ezek közül valamelyiket? //vodás, eredeti, 1,5 hónapos.
-
radicspeter1
őstag
válasz
maszibmw #1764 üzenetére
Tolják itt a 4.2.2-es romokat nekünk...igazán adhatnának inkább 4.3-at már. Prémium telónk van nem.?! Nah lehet hogy csak én vagyok türelmetlen, de 4.3-al jobb lenne még az akksi időnk a mostaninál is. Remélem idővel beindul az élet az XDA-n is és kapjuk az egyedi romokat.
Hát ha ezt "future"-nek lehet nevezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged