-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Szia
Én most raktam vissza. Az oldal tetején található összefoglaló alján van. Pont tegnap csináltam meg én is, mert folyton com.google.process.gapps hibaüzenetet kaptam és nem segített semmi (sokat gugliztam és sokmindent kipróbáltam). Simán visszaállított mindent úgy, hogy megmaradt a CWM
Még a Vodafone Protect és Vodafone Contact vagy mi a szösz is visszamászott a készülékre. Szóval a KIES megoldás megbízható.
-
pampika
őstag
@kodmen: igen, valószínűleg süti útján azonosított
@degec: nyugodtan törölheted a foursquare-t, ha nem használod
-
pampika
őstag
én ezzel rootoltam: [link]
annyi a fontos, h amikor odinnál újraindul, akkor figyelni kell rá és azonnal nyomni a gombokat, h a cwm-be bootoljon be. onnantól megy minden simán a leírás szerint
romot még nem cseréltem, de cwm-ben csak simán a zipet kell kiválasztani általában.
de inkább nézd meg az xda fő s4 mini topikjában, ott tuti van hozzá részletes leírás, hogy mit-merre-hogyan -
Skynet258
veterán
A gyári tok is ilyen, miért vágná haza?
Egy kis mágnes van a készülék bal oldalán - te magad is be tudod hozni a fekete sávot, ami a tok lehajtásakor előjön, csak egy kis mágnes kell hozzá. Szoftveresen benne van az összes S4 miniben, meg persze más Galaxy-ban, ami támogatja ezt. Kijelző bal oldala, alsó harmad emlékeim szerint, és voilá, bejön a fekete info sáv.
-
[DE2JAY]
senior tag
Szerintem a GSM Arena tesztje teljesen reális! Most néztem utána a fotóknak! Én SGS2 és S4mini-t hasonlítottam a tesztben és kb pontosan azt hozza a teszt, amiket én is tapasztaltam amikor még megvolt mind2ő, szóva eléggé bátran merem ajánlani a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged