Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
polman #11034 üzenetére
t-real
Pl. Én is, de épületen belül nem stabil, tehát a csak 4G nem O.K.polman
szoftveres "mérés" van a telefonban, ez és az idő is hibásan jelent meg a az első bekapcsolásnál. (töltés közben ne kapcsold ki/be)
Amikor totál lemerül az akku, akkor egy darabig nem mutatja a töltést, ez normális. -
Acef
addikt
polman
Tehát a hely O.K., köszi a visszajelzést.Megnéztem a NFC-t, de nagyon úgy néz ki, hogy nem fog menni.
Ezt a funkciót valószínűleg nem támogatja az UBNB3/Vikinger kernel kombó, viszont ezek is kellenek, így/ezért (is) olyan gyors a rendszer, tehát ezt így kell elfogadni.
(Én egyébként nem tartom szükségesnek, ezért nem is tűnt fel eddig. Természetesen kinek mi ...)Jelzem, ha változik.
-
Acef
addikt
köszi a visszajelzést!
Erre a két bosszantó hibára ha van megoldás akkor egy gigantikus jó kis rom lesz ez
Ne ezen múljon
A helymeghatározásra van megoldás, de fogyaszt, majd figyeld.
Elvileg az NFC is mehet (ha támogatja a kernel)Kedden vagy szerdán feltöltöm a mappámba, és írok.
-
Morris
veterán
Nekem eddig a szolgáltatós telefonok 80%-ával csak gondom volt. Konkrétan a szoftverrel, amibe előszeretettel rakják a saját szemetüket. Akad, fagy, laggol. Hiába tiltod le az alkalmazásokat, egyszerűen azért nem jó mert belenyúlnak.
Ellenben a függetlennél nincs ilyen probléma (legalábbis én eddig még nem találkoztam vele) -
-
sanyci
senior tag
De pont az a gond, hogy ugyan ez a szoftver-összeállítás más gépen nem okoz extrém fogyasztást...
Mindegy, rendeltem egy 6000mAh-snak mondott akksit (ha 4000-et tud, akkor már elég kell legyen egy napra). Ha az sem jön be, akkor keresek új játékszert (pl. Mega 6.3-at, mer abban van a legnagyobb akksi, ami még nem tablet...)(Mellesleg pont a WP Clock az egyetlen élő háttér, aminek van értelme... Óra, dátum, stb. gyakorlatilag alig fogyaszt valamit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest