Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgezus
csendes tag
válasz
Miskolcer85 #7198 üzenetére
ha most vennék, akkor csak is black editiont, talán innen rendelném [link] 70e 2 év háztól házig bolti garival
szerintem irtó ronda ez mega akku.
tuti nem is fér bele abba a tokba, mintha bepattintós lenne -
vgezus
csendes tag
Szerintem is, ha kicsi a térerő az nagyon merítheti telefont, ugrál az adóállomások között, gondolom ilyen torony váltásnál növelt teljesítményre kapcsol.
Már csak azt kell kideríteni, hogy más szolgáltatóval is alacsony a térerő, lehet készülék antenna hiba.
Éjszakára repülő módba is kapcsolhatod, megfigyelni, akkor is merül-e ennyire. -
vgezus
csendes tag
válasz
Sanctus #6646 üzenetére
Szerintem a cégek tesznek majd rá, hogy ki mit hogy szeretne rootolni, attól ők még vígan eladnak 30-100 millió telefont. És ha már kevesebb túlhúzott telefont próbálnak garanciába elsütni a juzerek, már megérte nekik.
Megmagyarázzák, hogy ez így jó a felhasználónak. Mint szifonnál, ha nincs benne az a funkció, akkor az nem is kell. -
vgezus
csendes tag
válasz
janos666 #6623 üzenetére
Köszönöm, ha települt szerintem az már azt jelenti működik, vagy csak az én naivitásom, hogy android rendszer telepítés előtt figyeli, megfelel-e a készülék a minimálisan elvárt követelményeknek.
Az S2-nél (BT3.0, OS4.3) "Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével." üzenettel fel sem engedi telepíteni. -
vgezus
csendes tag
válasz
janos666 #6615 üzenetére
köszönöm
és a lifelog, smartband ?
végül is fő oka, hogy cserélem s2-t egy aktivitás mérő kütyüt szeretnék. A sony smartbandra esett választásom, aminek feltétele BT4.0, de sony telefonjai nem tetszenek. Oda vagyok OLEDes kijelzőért , s4 mini árban, kinézetben, megfelel nekem. -
vgezus
csendes tag
Szeretném megkérni, aki már feltelepítette a "gyári belga" vagy főzött 4.4-et, leellenőrizné, hogy 2-3 program kompatibilis-e a minivel
Lifelog [link]
SmartBand SWR10 [link]
és kedvenc játékom a HellFire: The Summoning [link] játékot ha megpróbálná telepíteni is, mert más 4.4 es készülékkel próbáltam a playről, feltelepült, de a kiegészítő adat fájlokat nem tudta telepíteni. Az a kérdés, hogy 4.4 es memóriakezelés miatt, vagy egyszerűen csak nem kedvelte azt a készüléket és a játék nincs felkészítve 4.4-re.Előre is köszönöm
-
vgezus
csendes tag
Én is mostanában szeretnék új s4 minit venni. Fórumokon olvasgattam, nem biztos, hogy jó vétel a sufni tuningos gsm boltból készüléket venni. Többen ajánlották a nagy elektronikai market boltokat.
én most ezt találtam: 80e 2év samsung garanciával
[link]Valakinek van infója a boltról, vagy mire érdemes figyelni, hogy van lezárva készülék doboza, vagy hogy is néz ki ez a samsung garancia levél? Olvastam már olyant, hogy gsm boltok hamisíthatják.
Black special editon jobban tetszik, de azt még nem találtam 90e alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest