Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBoy
tag
Igen, az I9195-ből szerintem is adódik, hogy LTE-s...
A kérdéseidre a válaszaim:
1) A SIM kártya sajnos vágott... (Ezt lehet, hogy kicseréltetem majd, mert már erre is gyanakodtam!)
2) BusinessNet M
3) Jelenlegi APN beállításaim:
Név: T-Mobile NET
APN: internet.telekom
Proxy: Nincs beállítva
Port: Nincs beállítva
Felhasználónév: Nincs beállítva
Jelszó: Nincs beállítva
Szerver: Nincs beállítva
MMS-központ: Nincs beállítva
MMS-proxy: Nincs beállítva
MMS-port: Nincs beállítva
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: Nincs beállítva
APN típusa: default,supl
Csatorna: Nincs megadva -
bencus3
tag
Sziasztok
A kamera hangját hogy tudom kikapcsolni?
Köszi -
BBoy
tag
Én is az utóbbi időben cseréltem le a telefonomat egy S4 mini-re.
Kártyafüggetlen készülék, melyet Telekom-os hálózaton használok.Eddig nem volt LTE-s csomagom, azonban nemrég váltottam egy olyanra, amelyik LTE képes!
Ennek ellnére még egyszer sem láttam a kijelzőn az LTE indikátorát!
Természetesen biztos, hogy van lefedettség, mert vidéki nagyvárosban probálnám, ahol egy kollégám S3-a ugyanilyen csomaggal simán látja az LTE-t! A Telekom-os útmutatók alapján APN-hez internet.telekom címet adtam meg! Ezen kívül a hálózati üzemmód is be van állítva LTE-sre?!
Mi lehet a gond?! Használja/próbálta már valaki Telekom-os kártyával az LTE-t ezen a készüléken?!
Egyébként jelenleg a legújabb I9195XXUBMJ7 szoftver van a telefonon!
-
Tamás88
őstag
válasz
kicsibacsi #3188 üzenetére
Nem mindig a kamera a ludas, lehet, hogy az éppen használt kamera szoftver a bűnös. Én például a Camera JB+-t favorizálom, mert az tényleg nagyon jó képet csinál, plusz még olyan extra beállítások is elérhető, ami más kamera programban nem igen láttam (pl. 48khz-es hangfelvétel). De itt álljon egy kép magamról.
-
No.01
addikt
Bogyooka, MrBazsi:
Koszonom. Igy azthiszem el is dolt a dolog
Holnap elmegyek meglesem eloben, h feher vagy felete legyen utanna meg mehet a masolgatas/beallitgatas.
Meg lehet jovok par kerdessel a kesobbiekben
-
aneda
senior tag
válasz
kicsibacsi #3188 üzenetére
Ez komoly?
Most váltanék Xperia Miniről, de így lehet iPhone 4s lesz! -
Rizzo
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok mutatni egy olyan listát, amin a letiltható gyári alkalmazások szerepelnek?
-
daninet
veterán
Üdv!
Automata módban nálam vállalhatatlan csúnya képeket csinál a telefon. A SE tipo 3mp kamerával szebb képekt készítMásnál is így van ez?
Stabilan fotóztam, a telefon felett egy lámpa helyezkedik el.
De csak hogy borzoljam a kedélyeket, nappali fényben egy automatikus képRemélem ez valami egyedi gond nálam...
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok!
Ha Valakit érdekel eladóvá vált a készülékem. -
Dejdő
csendes tag
Létrehoztam egy mappát (a belső felhaszn. felületen, nem kint), de sehogy nem tudom törölni
Az eltávolításra nyomva nem engedi, mint ha ezt is gyári alkalmazásnak venné.Ötlet valakinek?
-
MrBazsi
senior tag
Én is s2ről váltottam s4minire, nekem bevált kifejezetten elégedett vagyok, mindenben jobb az s4mini.
Aksi most már így hogy csak átlagosan használom a telót 2 napot röhögve kibír, gps sokkal jobb mint az s2ben, kamera is, kijelző is, hiába csak qHD. nem tudnék olyat írni róla amit az s2tudott de ebből hiányozna. -
Bogyooka
tag
Nekem volt S2öm, majd S3mam. Miután az S3mam feladta a szolgálatot egy ideig a régi S2öm használtam. Bár már meg kell hagyni az sem mai darab volt ( 2 éves elmúlt az biztos.) Nekem az S4 mini akksija röhögve odaveri. Ugyan azokra használom nagyjából: Utazás közben egy kis net, fel-fel nézek facere, este itthon wifin keresztül viber beszélgetések, nap közben kb 1-2 óra telefonálás, napi 1-2 óra zenehallgatás, tegnap fotózgattam is vele vagy jó 20, 25 darab képet. Jelenleg 21 óra 22 perc akkumlátor használat után a készülék 46%on áll. Nálam nem, hogy az S2öm de az S3mam is ott hagyja akkumulátor időben. Nagyon kell erőlködni, hogy 1 nap alatt le lehessen meríteni teljesen. Mondjuk az is igaz, hogy nekem összesen egy időjárás widgetem van kint és egy képkeret widget. A szinkronizálást csak akkor kapcsolom be mikor szükségem van rá, nem megy folyton. GPS, NFC ezek szintén csak akkor aktívak ha használom őket.
Nekem a GPS-el sem volt gondom eddig soha. A frissítésről nem tudok nyilatkozni (majd azzal kapcsolatban ugyis vannak itt okosabbak) mert nekem se rootom se semmi hasonlóm sincsen.
Én az S2öm nagyon imádtam, majd megvettem az S3mat ami számomra egy nagy csalódás volt, utána jött az S4 mini, ha ma vennék telefont akkor is őt választanám! -
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg ill tapasztalat kellene: Surgosen telefont kell vennem a paromnak miutan tegnap elhalalozott a kedvenc S2-je... Az en tepsijeim nem jonnek be neki szoval igy jutott eszembe az S4 mini.
Van esetleg olyan aki arrol valtott? Akksi erdekelne (Lehet csak azert mert mar kiszolgalt az idejet, de az S2 ha nemis minden nap de volt h keves volt) hangminoseg, es a GPS (bar utobbit csak havi 1x, 2x hasznalja, de jobb lenne a biztos uzem)Az en kerdesem pedig, h most itt mi a helyzet ezzela Knox-al?? Utanna valoban nincs se root se fozott ROM? (inkabb csak a root erdeklene az is csak a Titanium backup vegett tanulva a tegnap odaveszett adatok vegett)
Segitsegeteket elore is koszonom!
-
Bogyooka
tag
Az normális, hogy ennyi program van a ramomban? Ha a ram pucolásánál rámegyek, hogy mind bezár, általában olyan 48-52 programot ír ki, hogy bezárva, az 1,30ból mikor belépek olyan 0,90 felett van. Semmi extra nincs rátelepítve, szerintem összesen ennyi program sincs rajta, sok gyári tiltva is van. Nincsen se élő hátterem semmi, összesen 1 időjárás widget és egy képkeret widgetem van kint. Normális, hogy ennyi program betöltődik a ramba?
-
Sanctus
aktív tag
-
gekkoXT
senior tag
Tegnap T-mobile boltban próbálgattam egy s4 mini-t. nem láttam rajta millió telepített egyedi alkalmazást, de tárhelynek csak valami 400mb-ot írt szabadnak. Mennyi a szabad belső tárhely egy gyári készüléknél?
-
Bogyooka
tag
válasz
radicspeter1 #3172 üzenetére
Nem eddig szerencsére nekem semmi nem tűnt fel, hogy rosszabb lenne.
Velem az S- View ablakos tok rosszalkodott, valamiért az akksim nem szerette, de biztos a tok a hibás mert mások nem panaszkodnak rá.
-
Bogyooka
tag
válasz
radicspeter1 #3169 üzenetére
Igen ugyan az, 0.7 mm-es, és a felírat is ugyan úgy rajta van. Számomra kevésbé kövéríti a telót mint a sima szilikon tok, de azért érezni valamennyire. Pár nap biztos kell, hogy megszokja az ember.
-
Tamás88
őstag
Galaxy S-ről Galaxy S4 Minire tértem át. Sokkal jobb a használata, de azért adódott 1-2 furcsa jelenség.
1. Néha játékok közben eléggé belassul, de utána simán tovább megy, ráadásul nem egy high end játékokról van szó (Pl. Carmageddon, Jetpack Joyride)
2. Gyakran az ébresztést magától kikapcsolja, még úgyis, hogy be van állítva a szundi mód is.Ezenkívül tökéletesen megy, és még elfogadható képeket és videót is csinál (igaz Camera JB+-t használok, amit az SGS miatt vettem meg).
-
Bogyooka
tag
válasz
radicspeter1 #3163 üzenetére
-
Pete55555
addikt
válasz
Nincs ilyen love me felirat nélkül ?
-
Skynet258
veterán
válasz
Ezt néztem én is, csak az a "Love Me" felirat a bal oldalán lent... az zavar nah.
-
polman
tag
Battery monitor widget pro, nagyon jó kis program akit érdekel próbálja ki. Szinte 0 a fogyasztása és tökéletes információt ad az akkumulátor használatáról.
-
radicspeter1
őstag
Mit rendeltem a picimhez lesstétek csak...(FEKETE TELÓN TUTI JOBBAN NÉZ MAJD KI)
Már nagyon várom hogy megérkezzen...majd be is számolok róla.
Akit érdekel hogy hol a legolcsóbb:
ITT -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Az s4 és az s4 mini között vacillálok. Nekem fontos a készíthető fényképek minősége, de az itt olvasott teszt elbizonytalanított.
Hajlandó vagyok többet fizetni az s4-ért, ha az tényleg jobb képet készít. Van esetleg köztetek, aki már mindkét telót használta? Valóban sokkal jobb képet csinál az s4? -
ferob
őstag
Valaki tud olyan gyártót, aki készít a telefon teljes felületére fóliát (kijelző, hátlap, oldalélek, kamera) és rendelni is lehet belőle Magyarországra?
-
pampika
őstag
válasz
Bogyooka #3147 üzenetére
juhúúúúú, nem csak az enyém volt ilyen!
szívesen elvinnélek ahhoz a kr@tén eladóhoz, akivel emiatt 2 órát küzdöttem anno...1 napos telefonnal.1. szerintük ez nem probléma, mivel ő, a szakértő! (tesco műszaki pult...nem akarok senkit minősíteni, de azt talán ne akarja már belemagyarázni, h 15 év mobilos fórumozós múlttal szemben ő majd megmondja a frankót
), szóval szerinte ez normális működés. és mivel ő, mint fő szakértő nem tudta reprodukálni (elmagyaráztam, h kell nyomni, h beragadjon, de csakazértse...), ezért ez nem hiba. pontosabban nincs is, szóval milyen hibáról lenne szó?!?!?! felvettünk egy jegyzőkönyvet, h ott jártam, szte nem hiba, sztem az és kirakhatom az ablakba...
2. használd. valszeg kicsit sorjás lehet a gomb és idővel bekopik. nekem kb 2 hét kellett hozzá. haver s2-je ugyanilyen volt anno. nem túl sok vígasz sok pénzért, de ez egy működő megoldás. én sem akartam szervizbe adni.más: tapasztalt-e vki olyat, h a kék (/fehér) előlapi felület és a króm színű keret találkozásánál a kék felület az élén/szélén mintha kicsit hullámos lenne? szóval nem olyan, h jön a teljesen sima felület a kékben, majd ott a keret, hanem a szélén mintha kicsit meg lenne nyomva a kék rész. remélem érthető
csak esztétikai malőr, de most na...miért?
-
MrBazsi
senior tag
Ez egy érdekes dolog nekem pl rettenetesen hiányzik a nokiás sleeping screen, vagy egy lezárt képernyő alatt is aktív állandó képernyővédő óra funkció. Nincs erre normális alkalmazás? De ne olyan mint a Noled, ami fél nap alatt lemerítené az aksit. play áruházban csak olyan képernyővédőt találtam ami csak töltésnél vagy usb kapcsolatnál aktív csak. nem értem miért hagyták ki ki ezt a feature-t egy ilyen kvalitású telóból szerintem ez alapdolog lenne
-
polman
tag
Ezt hásználom évek óta. Ingyenes és nem csak vírus írtó hanem lopás elleni védelemben a legjobb, alkalmazás lezáró. Szóval nagyon jó
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity -
Bukoba
tag
Egyébként jó hír: A kanadai Bell mobilszolgáltató holnaptól frissíti az S4 és S4 mini telefonjait 4.3-ra. Link (angolul)
-
Bogyooka
tag
Nekem szerencsére frissítés utáni gyors akkumulátor merülés megszűnt, most rendesen eszik.
Helyette lett más gondomFolyton beragad a képernyőzár billentyűm, elég ha csak lezárom (akkor ritkábban fordul elő) de képernyő mentésnél minden alkalommal előfordul a beragadás, ami ugye kikapcsolást eredményez. Van rá valami megoldás, hogy megússza a szervizet? 1 hetes készülék és tegnap délután kezdte produkálni. Próbáltam, hogy teló kikapcs, akksi kiszed és nyomkodni egy kicsit a gombot, de semmi.
-
Yany
addikt
Márpedig ez az S-View lehet valós gond. Ha belegondoltok, folyamatosan figyelnie kell, a mágnest, hogy ott-van-e, vagy sem, és így (hacsak nincs rá dedikált hardver) a cpu nem mehet deep idle state-be. Nem ismerem pontosan az Android érzékelős szoftver-architektúráját, szóval ez csak egy tipp, de simán lehet, ha az ilyen spéci feature-öktől megszabadultok, akkor a szoftverek már nem fognak sokat kajálni. (szerk.: asszem a KitKat ebben is előrelépést hoz, talán nem véletlenül)
@sanyci: Ha ennyire számít az akksi, akkor szerintem ez a te telefonod: P780
-
kodmen
aktív tag
Én is hasonló cipőben járok sajnos!
Eddig semmi gond nem volt, de pár napja elkezdett rohamosan merülni. Jelenleg 8ó 52p után 21%-on áll...
Ha jól látom, valami ébren tartja állandóan a telefont. A Battery Guru-t próba képpen lelőttem, mert azt is csak nem rég kapcsoltam vissza tanuló módba, nekem nem javított semmit, de szólt töltésnél (bár volt, hogy éjszaka...). Nemrégiben frissítettem manuálisan 2 progit, és kiraktam a wedgetjüket (Calengoo, Weatherpro), valamint play-en keresztül a felajánlott 15 frissítést is kértem (tudom, botorság, régi telón már nem csináltam ilyet, ezen sem fogok többet becs.szó! ), ezek között volt hangouts is. És telepítettem újakat is. (egy szóval használtam a telefont) Szóval most nem tudom, mi okozta a gondot. A Settings Profile is érdekesen mükszik mostanság, nem mindig érzékeli, hogy hazaértem, de amint amint megnyitom a beállításokat, egyből észbe kap. És nemrég a firmware is frissítve lett sajnos a knox-osra, de nem egyből ez után jelentkezett a probléma.
Ti tapasztaltatok üzemidő romlást?
Ahogy okoskodtam, azt látom, hogy megsokasodtak az ébrenléti időszakok, és hosszabbak is lettek. Emiatt arra gyanakszom, hogy vagy a Battery Guru visszakapcsolása és figyelése okozza (bár korábban nem csinált ilyet), vagy az időjárás widget, mert az nem volt fent eddig (mielőtt megköveznétek, nem az aktuális, hanem egy sorban 5 napos előrejelzés van rajta). Egyéb ötlet valakinek?
-
sanyci
senior tag
Ok. De azért gondolom te is érzed, hogy irreális lenne az is, ha az s-view mágnese miatt lenne ilyen nagy a fogyasztás.
Nem értem azt sem, hogy eddig egyik Samsung mobilomnál sem éreztem az amoled jótékony hatását a fogyasztásra.
Míg pl. a Nokiáimon állandóan aktív amoled kijelző mellett (sleepscreen órával, állapotjelzéssel és háttérképpel) is elhanyagolható volt a kijelző fogyasztása. Arról nem is beszélve, hogy a Samsung által gyártott Nokia kijelzők napsütésben is tökéletesen láthatóak, míg az s4 miniről ezt sajnos nem lehet elmondani... -
Madoc
veterán
-
sanyci
senior tag
De pont az a gond, hogy ugyan ez a szoftver-összeállítás más gépen nem okoz extrém fogyasztást...
Mindegy, rendeltem egy 6000mAh-snak mondott akksit (ha 4000-et tud, akkor már elég kell legyen egy napra). Ha az sem jön be, akkor keresek új játékszert (pl. Mega 6.3-at, mer abban van a legnagyobb akksi, ami még nem tablet...)(Mellesleg pont a WP Clock az egyetlen élő háttér, aminek van értelme... Óra, dátum, stb. gyakorlatilag alig fogyaszt valamit)
-
Madoc
veterán
Proxuser visszatért az s4 minihez! Uj Carbon rom:[link]
-
Sanctus
aktív tag
Én a helyedben némelyik szolgáltatást kikapcsolnám (próba erejéig) 1-1 napra.
Meg kellene tudni, hogy melyik az, amelyik extrém sokat zabál!
A kijelzőt én sem értem, mert amikor pl elteszem a telefont, egyből zárom a képernyőt, ami egyből ki is alszik, s nem hagyom, hogy még világítson magának fél percig... -
Sanctus
aktív tag
Tegnap reggel, kb 7 óra magasságában vettem le a töltőről!
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kb napi 40 perc beszélgetés van benne, és minimális wifi. Mivel mostanság nem megyek olyan helyre, hogy használnám az IGO-t, ezért az is off.
KIs szerencsével, ha holnap is kb ennyit leszek csak b@cogatva, akkor holnap estig kihúzom vele. -
sanyci
senior tag
válasz
Sanctus #3112 üzenetére
Nem minősíteném a használati szokásaidat, ha te sem az enyémet...
Nekem szükségem van ezekre a szolgáltatásokra és kész. Eddig minden más androidos telefonomon ezeket a szoftvereket használtam és fele ennyire sem merítette az akksit. Nehogy már minden új telónál újra kelljen szabnom az életemet!
A szinkronizálsra szükségem van, mert a névjegyzékemet és a naptáramat (pontosabban a céges fiókét) központilag online-frissítik. A hívásaimról, sms-eimről naptárbejegyzést kell készíttetnem a telóval, hogy vissza tudjam keresni percre pontosan, hogy mikor és kivel kommunikáltam.
A GPS nem befolyásolja érdemben az üzemidőt, ha csak on-line, de semmi sem használja napi pár percnél tovább. Az időkép az időjárás figyelmeztetések miatt is kell (pl. hiába látom, hogy nálam süt a nap, ha 100km-re tőlem épp vihar van és én épp arra mennék kocsival, de így pl. kikerülhetem egy alternatív útvonalon)
A wifi se fogyaszt sokat, ha csak on-line van,. ha meg aktív, akkor kisebb a fogyasztása, mint a 3G/HSxPA-nak, vagy az LTE-nek...
A Bt se fogom ki be kapcsolgatni naponta 20x, ha épp hazaérek, kocsiba ülök, bringára szállok stb....és mégegyszer, más telón, pl. Huawei P1-en ugyan ezen használati szokások mellett egy nagyon hasonló hardver, régebbi, tehát kevésbé optimalizált android verzióval jóval kevesebbet fogyasztott!
Sőt, a régi Nokia 700-asom ennél sokkal többet kapott, mégis simán kibírt egy napot a 1.300mAh-ás akkujával...
A mai fogyasztási adatok:
-
Bukoba
tag
Sziasztok! Ti használtok valamilyen vírusirtó megoldást a telefonon? Ha igen, akkor ki és mire esküszik ebben a témában? Más. Áttértem Hangouts-ra az SMS-ezéshez, ugyanakkor itt nem jelenik meg a kis értesítő köröcske, ami jelzi, hogy hány olvasatlan SMS-em van. Be lehet ezt álítani valahol, és csak én vagyok béna, hogy nem találtam meg? Köszi a válaszokat!
-
Sanctus
aktív tag
A net így is megy! 3G pedig a környékünkön sincs!
talán te azért vették ilyen telefont, mert van benne wifi? Vagy neked is a leeresztett redőnynél az a fontos, hogy tudd milyen idő van éppen a fejed fölött?
nekem a net csak az információkért megy (érkezik az értesítés mailről, esetleg fészről). nagy ritkán azt is megnézem rajta -előfordul.
De mit kellene rajta csinálnom? online játékokat játszanom vagy filmeket néznem??? Esetleg torrentezzek rajta? -
duos-osok gyertek at ide legyszi.duos fórum
Lenne pár kérdésem,hogy németek milyen tapasztalatotok van a kamera fagyasrol,illetve ki frissített,miről,mire? -
stifi
senior tag
sziasztok,
Xperia U telefonról költöznék Samsung S4 minire, csináltam biztonsági mentést a PC companionnal de nem találom a névjegyeket..
Van valami tuti módszer az SD kártyán tárolt névjegyek migrálására az új telefonra? -
pippin80
tag
Sziasztok.Vettem egy s4 mini duos kèszülèket.Nagyon szupuer minden,csak egy problèmàm van.A wifit elèg sűrün eldobàlja.Utàna rögtön ujracsatlakozik.Ez a router hibàja lehet vagy a telefonè?
-
kodmen
aktív tag
válasz
Bogyooka #3102 üzenetére
Nekem pont hogy lassabban merült, legalábbis úgy tűnt :-) De lehet, hogy csak a használat változott (telepítgettem, törölgettem is), sajnos nem csináltam képernyőképet róla. 1 nap 20 óra után még 17%-on állt, nekem ez jó, ha nem is kiváló.
Most viszont 19 óra után 55%-on van.Valaki írta itt a dokkolót. Milyet használ? Van olyan, amibe az s-line szilikon tokkal is bele lehet ültetni? Néztem univerzális dokkolókat, van ilyen, nem túl drága, bár olcsónak sem mondanám (5-10.000 HUF).
-
kodmen
aktív tag
válasz
papsoka #3101 üzenetére
Nem tudom, hogy meg lehet-e tudni valahonnan... Fentebb linkeltem egy képet, ha a méret stimmel / hasonló, akkor talán ugyan azt kapod, mint mi. Ha szeretnél még a későbbiekben root-olni / rom-olni, akkor már ne frissíts, mert lecseréli a bootloadert knox-ra, és onnantól minden buherálást számol, és ugrik a garancia. Persze ha ez nem szempont, akkor nem szóltam.
-
bencus3
tag
Sziasztok! Ti az infra portót használjátok valamire? Milyen progival?
-
Sanctus
aktív tag
"...de a Bt, Wifi és GPS, illetve a szinkronizálás mindig on-line..."
Erre jönnek rá a feleslegesen frissülő adataid, és alkalmazásaid!
Kell egy 100MB-os net, arról is frissül az időjárás!
Azt ne mond, hogy annyira szükséges hozzá a wifi. Nem mellesleg jókora baromság ez, hiszen a fejed fölötti időjárásról van szó!
Azt ne mond, hogy már okos telefon nélkül meg sem tudod állapítani, hogy éppen süt a nap vagy esik az eső. nekem ez 3 óránként frissít, de igazából én sem tudom, hogy minek!
Csak 2G-re vagyok állítva. nem netezek rajta, legfeljebb otthon egy picit megy a wifi...
A GPS-em utoljára kb 2 hete volt bekapcsolva (még mindig tudom az utat hazafelé, és az esetek 99%-ában tudom hol vagyok
Alaposan át kellene nézni azt a telefont, hogy mi az amit még hót fölöslegesen használsz rajta. Mert az az akkuidő igen brutál sz@r -
Bogyooka
tag
én 4G hálozatót használok, kb napi 1,5 - 2 órában, ha haza érek utána wifi olyan napi 3-4 órában kb. Automatikusan frissül a beautiful widget időjárása, a szinkronizálásom nem megy folyton csak ha szükségem van rá. Ma ment egy kis GPS is rajta kb 15 percet. Hálózaton belül mivel ingyen beszélek így általában hálózaton belül mindg van napi 1-2 óra kimenőm, hálózaton kívül fél óra-egy óra. Viberen szintén kb egy órát, másfél órát mozgok. Nem használok semmilyen app bezárásra való programot (gyári rom ürítés ennyi). Képeket szoktam még lőni kb napi 5-10 db-ot. Este töltőre teszem reggel le olyan 6 óra fele, este 8-9 óra körül még sosem voltam felénél kevesebben. Én az S3 után teljes mértékben elégedett vagyok az akkuval, az sosem bírt ennyit (a hócipőm ki volt azzal a telefonnal amúgy is).
-
sanyci
senior tag
Mindig álmélkodva nézem az akkuidőket. Nekem este 10-re szinte minden nap 20%-ra megy le az akksi, pedig reggel hétkor veszem ki a dokkolóból...
Az LTE és a többi bohóc-funkció (intelligens képernyőzár és társai, még képernyőzár sincs beállítva) ki van kapcsolva, de a Bt, Wifi és GPS, illetve a szinkronizálás mindig on-line...
S-View tokot használok...
A környezet egy vidéki kisváros...A háttérben fut:
WP Clock élő háttér
Handy Profiles
SMS Backup+
PowerLine
Avast
Talking Caller ID+SVOXAutomatikusan frissülő widgetek:
Időkép
Wifi Signal Strenght
Network Sigmal StrenghtAutomatikusan frissül:
Google+/Gmail/Névjegyek/Naptár
Facebook/Messenger
Apród
Dropbox és Google+ fotófeltöltés -
Bogyooka
tag
válasz
Sanctus #3104 üzenetére
Nekem ebbe a párnapban mielőtt frissítettem volna viber beszélgetés, kb egy óra telefonálás, kis netezés-wifizés mellett este 74%on volt, ma ugyan ez, reggel le a töltöről kb ugyan ennyi ment végbe 51%on van most, azóta nem telepítettem semmit rá. Bár eléggé új a teló (6 napos, mert az előzőt gyári gariban cserélték) esetleg még nem állt be az akksi?
-
Sanctus
aktív tag
-
Bogyooka
tag
Azok közül akik frissítették a telót nem merül gyorsabban? Nekem töltőről lehúzás után 2 percre 95%ra ugrott, tegnap este frissítettem előtte semmi gondom sem volt az akksival...
-
papsoka
aktív tag
Nekem ugyan a Duos verzió van és jött az előbb egy firmware frissítés. Minden fenntartás nélkül lehet telepíteni? Telepítés előtt meg lehet tudni hogy mit tartalmaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest