- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabank
csendes tag
válasz
nggabi #16086 üzenetére
????
vajon elolvastad amit írtam?
2 giga van alapból azappoknak. nem elég?
direkt megkértem a reménybeli válaszolót, hogy az ilyen jellegű tanácsokat mellőzzük.
ld
Úgyhogy kérem senki se válaszolja azt hogy „minek tennék ki bármit is sd-re-nincs elég saját memória?”2 giga van alapból azappoknak. nem elég?
NEM, NEM ELÉG.
Addig amíg 100 mb alatti szabad mem van és laggol az egész addig nem.
és hogy miért van csak ennyi szabad hely? sok app van fenn? NEM. kismillió terjedelmes játék van fenn? NEM.
akkor miért? hát nem tudom. és nem is érdekel. nekem egy 100.000-es mobilnál hadd ne kelljen már ilyesmivel vesződni. ha ez egy low end 20.000es okostelefon lenne akkor ok.
de így nagyon nem ok. -
gigabank
csendes tag
Üdv!
A kérdésem annyi lenne: miért nem működik semmilyen app2sd jellegű alkalmazás a note-on? A samsung ugye leírja hogy a samsung az internal memory egy részét átnevezte sd card-nak. Ok.
De akkor miért nem tud egy app2sd se oda áttenni semmit? Not enough space on sd card és hasonló üzenetek-miközben 10 gb szabad. Nonszensz.
Mit tehetek ha app-ot akarok sd-re tenni? Még a nagy etalon titanium backup se tudja kitenni.
Mert az se tartható hogy 100 mb alatti memória van szabadon (de miért is? bőven nincs annyi app fenn hogy ez indokolt legyen).
Úgyhogy kérem senki se válaszolja azt hogy „minek tennék ki bármit is sd-re-nincs elég saját memória?” Mint a mellékelt ábra mutatja NINCS.Köszönöm
-
-
gigabank
csendes tag
üdv!
a kérdésem annyi lenne, és ez a kérdés nem csak note-ot érint, hanem az összes androidos eszközt: mitől függ hogy egy androidos eszköz CPU-ja húzható-e?
ugyanis új custom rom-ot raktam fel (slimbean) csak azért mert ugyan az előző rom is jó volt, de a slimbean leírása szerint cpu tweak, voltage selection stb. is rendelkezésre áll. még egy youtube-os videoban be is mutatják, hogy 1,7-re húzták a cpu-t akármelyik cpu overclock-kal (setcpu vagy akármelyik).
na ennek örömére feltettem a custom rom-ot, és csalódás: a húzás nem lehetséges. a max órajel 1,4 ghz.
de miért nem megy nálam?köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Mi a kockázata annak, ha a custom rom amit használok nem safe kerneles?
Egy csomó custom rom telepítőjében olvasható, hogy csak safe kernellel ajánlott nekilátni a telepítésnek, különben brick lehet az eredmény.
Ehhez képest furcsa hogy az a custom rom ami safe kernelt kér a telepítéshez, maga nem rendelkezik safe kernellel.
Szóval, summa summarum, mi az a safe kernel (persze fordítani én is tudok), és miben hátrány egy nem safe kernel?Köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Hogyan állapíthatom meg a custom rom-om safe kernelt használ-e vagy sem?
Az új rom leírása szerint ha nem safe kernel-el próbálom meg feltenni "hard brick" lesz az eredmény.
De a mostani kernel safe vagy sem? Honnan tudhatom?Köszönöm
-
gigabank
csendes tag
válasz
Pietro 22 #15299 üzenetére
de nem értem!
a custom rom-ok nem épp erre valók? olyan nem hivatalos optimalizált rom-ok amelyekből minden gyári hulladék kigyomlálásra kerül.
na most nekem custom rom van fenn, ráadásul ahogy nézem az egyik legnépszerűbb. Ultimate N7000 XXLSA
és ezt produkálja = 90% a memóriának foglalt. -
gigabank
csendes tag
Üdv!
Annak mi oka lehet, hogy a Note-on a szabad memória 100 MB alatti (és olyan lassú mint a dög), miközben APP2SD-vel az összes app-ot amit lehetett, kitettem sd-re?
1 GB ram van a gépen, és 90%-ban betelt a memória?
Egy másik telefonon kevesebb memória van (Desire HD), és mégis 60% szabad, miközben kb. ugyanazok az appok vannak fenn.
Mi lehet erre a magyarázat?Köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
A Galaxy Note mobilomon custom rom van, mely custom rom feltett egy saját recovery mode-ot (PhilZ recovery).
Új custom rom-ot tennék fel, és a telepítési instrukcióknál a rom CW recovery-t ír.
Ezt ugye ROM manager app-ból lehet feltenni-de vajon mi fog történni, ha a PhilZ recovery mellé (fölé)? CW recoveryt rakok?
Nem fogják ütni egymást? Vagy csak egy lehet egyszerre, a másik törlődik?Köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Egy olyan Galaxy Note-nál (16 vagy 32 GB saját memória) , melyen (custom) 4.1.2 fut, van bármi értelme még külön micro sd-t tenni, és app2sd-vel az app-okat sd-re kitenni?
vagy az android magától a 16 GB saját memóriára rakja az app-okat, ami ugye sose telik be (legalábbis az app-októl biztos nem)?egyáltalán, a 16 gb saját memóriát hogyan látja a rendszer? mint egy 16 gb sd card-ot? mert ha sd card van benn, akkor azt a rendszer external sd-nek látja, míg van egy "sima sd" is, ami ugye fizikailag nem létezik.
köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Custom rom: a leírásban nincs nyoma-vajon ez a rom engedi a CPU húzását? mert cpu overclock app telepíthető, de semmire se jó ha a rom nem engedi a húzást.
JELLYBAM - v1.1.0 [01/12] [N7000] [PA.AOKP.CM10] [ATOMIC] [AROMA]
Köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Van olyan custom rom note-ra, amit éppúgy lehet update-elni, ahogy a gyári rom-ot?
vagyis, menüből wifin keresztül update check - van update - install és kész
kb ugyanúgy ahogy a market app-ok is update-elhetőek.köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv Fórum!
Galaxy Note-hoz keresek friss custom rom-ot. Ki mit ajánl?
Olyan rom kéne, ami:
- lehetőleg a legfrissebb droidon alapul
- minden 100%-ban működik (gps, wifi hotspot, note pen tevékenységek, cam stb)
- húzható a CPU
- stabil
- várhatóan tovább fejlesztik és nem lesz abandonwareKöszönöm a tippeket
-
gigabank
csendes tag
üdv!
note várárlását tervezem. nem a 2, csak a sima.
a note-on belül vannak variánsok? pl. különféle országoknak készített eltérő hardverrel rendelkező variánsok stb?
mire kell odafigyelni vásárláskor?
pl. anno a zte blade-nek volt amoled és sima lcd-s variánsa.
pl. a motorola defy-nek volt eltérő optikával szerelt fényképezős variánsa. és erre a termékleírásban semmi se utalt, megvettem aztán kiderült hogy vagy ez vagy az.
ilyesmik.a note-nál is van ilyen?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest