- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklospinter
csendes tag
válasz
miklospinter #14281 üzenetére
Haliho ujra mindenkinek,
Csak gondoltam bejelentkezem, koszonok minden segitseget, hasit a 4.1.2 mar ujra.
Sok hideg soroket meg egyebb jokat mindenkinek!
Udv:
Miklos -
miklospinter
csendes tag
Haliho holgyek/urak,
Nagy keresem lenne, a segitsegetekre lenne szuksegem. Vettem egy N7000 note-ot hasznaltan, 2.3 volt rajta valami fozott rommal.
Feldobtam ra a 4.1.1-et, egyszeru volt hiszen eleve volt rajta clockwork mod.
Legalabbis ugy tunt.... leteszteltem a sajat accommal vagy egy napig majd akartam az oprendszerbol egy factory resetet csinalni mielott tovabbkerul masnak. (ajandekba akartam adni, ugy lett volna jo ha bekapcsolas utan tiszta a rendszer)
Na itt romlott el minden.
Reset utan nem indult el, valami furcsa eddig ismeretlen "Swap your finger to unlock" kepernyo jelent meg de nem reagalt. Probaltam ujra felrakni a 4.1.1-et de azota nem megy vegig a flash. Tobb kulonbozo verziot is probaltam de egyik sem megy. Clockwork elindul, de nem tudok vele flashelni. Ha barmilyen flashalest probalok, utanna egyszer elindul a serult 4.1.1 de csak addig fut amig egyszer ujra nem inditom vagy nem jon be a lezaro kepernyo. Onnantol ugyanezz ujra.....Valaki esetleg tudna merre hogyan tovabb innen?
Koszi elore is.
Miklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest