Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Official ICS-t tudok majd odinnel downgrade-elni?
-
kazmerr
aktív tag
Gyári T-mobilosra most szedem az új FW-t!
Ahogy van infó jelentkezem. -
tombike
aktív tag
xeh kodhoz kint van kiesen valoban es otan
-
hito
nagyúr
válasz
lefkosia #6477 üzenetére
Ilyen nincs. Ahogy ezt leírtam és ránéztem a készülékre, ott figyelt a frissítési értesítő. Érdemes felfrissíteni ICS-re? Értem ez alatt azt, hogy minden megy rajta gond nélkül (root, downgrade ah éppen olyanom van, CWM)? Nem akarok mindenáron ICS-t, főleg ha valami hátrányom származik belőle. Akkor inkább marad a GB.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Megint a Note-nál kötöttem ki
Tud valaki ajánlani egy tényleg jófajta tokot, ami letéve az asztalra hátul kitámasztható és állítható a dőlésszöge?
Egyébként nekem még mindig nem jelzi az ICS-t OTA-n keresztül, pedig ahogy olvasom május 11-én megérkezett a official ICS.
-
Everman
addikt
"ettől függetlenül a végeredmény ugyan az lesz.."
Azzal a különbséggel, hogy fagyi esetén előbb ki kell olvasztanod az adott alkalmazást, itt meg csak nem indul el, de te bármikor elindíthatod.
"csak tb-al el is mentem a régi appjaimat, illetve dropbox-al szinkronizálom"
Én is, de fagyizni már nem megyek vele
-
winhelper
tag
Üdv Mindenkinek.
1,5 év WP után visszatértem ma délelőtt Androidra.
Egy Note lett a kiválasztott... Nem mondom, hogy nem sokkolt mikor a T-Mobil-nál a kezembe vettem, de pár óra s a négy colos WP-k játéktelefonnak tűntek.
Nem bántam meg a váltást, bár szakmai oka volt.
Elképesztő a cucc -
bence007
tag
Sziasztok!
Szuksegem lenne egy settings.apk-ra!lq3-ra!aki tudna egyet kuldeni irjon mar ram privatba!koszonom! -
sagit
veterán
válasz
djapor96 #6466 üzenetére
nem ezt írtam?
everman: ezek közül nem mindet engedi a gyári (ha arra gondolsz) , csak azért nem törlöm őket hátha kell, akkor meg kiolvasztom
nameg ha már megvettem használjam is a TB-otCatcan: mondtam hogy jön az, dobj pár képet
(nekem holnap van az uccsó vizsgám)
PeachMan: aki akar sörözni, és egyszerre nyomkodni HOX+S3+S2+Note+i4S-t
-
Everman
addikt
"amiket fagyasztani szoktam mert NEKEM nem kell:"
Nem kell fagyasztani, ami soha nem kell azt én törlöm, a többinek meg elég az Autorun Managerben megmondani, hogy szíveskedjen megmaradni a fenekén és ne induljon el, ha nem kérik erre
Ennek az az előnye, hogy ugyanúgy nem fogyasztanak többé ramot, mintha fagyiznának, csak éppen bármikor elindíthatóak, ha mégis kellenek. -
nggabi
félisten
válasz
szabosasito #6463 üzenetére
van. az más kérdés h sokat nem ér...
-
szabosasito
aktív tag
Note kijelzőjén van Gorilla Glass védelem?
-
sagit
veterán
Szombaton nem jöttök westendbe telót nyomkorászni? Utána meg Andersen-be méter söröket iszogatni?
-
Everman
addikt
válasz
Kapanyél #6435 üzenetére
"Egyébként már arra is gondoltam, hogy fölveszek egy programozót teljes munkaidőben, vagy megbízom egy JKay-féle program megírásával és szarrá keresem magam vele a Play!-en, mint a TSF-es csávók. Szerintem 200e-ért simán megcsinálná egy progmatos..."
Nem fogja megcsinálni neked
Egyrészt mert nem programról van szó (pontosabban nem csak arról, mert a program csak a beállítások változtatásához kell), hanem az UI-t változtatja meg.
Másrészt meg éppen ezért a Samsung által használt UI-t kell ismernie töviről, hegyire, ami nem biztos, hogy menne egy programozónak előzetes mobil hackerkedés nélkül.
-
Amalgam
aktív tag
válasz
szabosasito #6454 üzenetére
Köszönöm. Egy nagy álmom vált valóra.
-
-
törölt tag
SpeedMod kernel
LQ2 Stock ROM
Tegrak Overclock Ultimatenggabi: miért vigyázzak a SpeedMod-al? van valami rossz tapasztalatod vele? nálam furán viselkedik, de csak abban, h antutu alacsony pontszámot ad, viszont smooth a rendszer.
sagit: cf-root-ot használsz?
-
törölt tag
El sem hiszem. Végre smooth a rendszer. Olyan, mint SGS2-n volt. Most először érzem, h jó telefon van a kezemben. Persze van kis trükk a dologban.
- LQ3 Stock ROM
- SpeedMod 3-3 kernel
- Tegrak Overclock (lock GPU 267MHz, CPU max. 1556MHz-1.3V)
- Gyári TW
- dalvik cache wipe
- GPU 2D gyorsítás
- átmenetek 1xÍgy már kellemes. Nem tudom érdekes-e valaki számára, de gondoltam megosztom. Ja, és live wallpaper használat.
-
Amalgam
aktív tag
Végre én is megvettem a Note-ot, nagyon szuper. Amikor kézben tartja az ember, már nem is tűnik olyan nagynak. Egy kézzel is elég jól elboldogulok vele, bár néha tényleg be kell segiteni a másik kezemmel is. Azonnal vettem rá védőfóliát, meg egy gyönyörű tokot, ami nem is vastagitja meg nagyon a készüléket, és még jól is mutat.
-
djapor96
senior tag
Mi az oc?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
most kerult hozzam egy t-s note. Hogy legegyszerubb felrakni a legujabb rom-t+rootolni? Mindenkeppen kell a fullrom downgrade #1-bol?
-
Kapanyél
őstag
Rosszul fogalmaztam.
Szerethető akár ICS-vel is, de bosszantó, hogy az S2-re minden szar van.
Egyébként már arra is gondoltam, hogy fölveszek egy programozót teljes munkaidőben, vagy megbízom egy JKay-féle program megírásával és szarrá keresem magam vele a Play!-en, mint a TSF-es csávók. Szerintem 200e-ért simán megcsinálná egy progmatos... -
Kapanyél
őstag
JKay is elmehet a picsába, inkább SGS3-ra fejleszt most. Note le van szarva.
Pedig Note-osok is elég sokan vannak, akik megvennék a Deluxe app-ot.
Sosem lesz ICS-m...Egyébként mi van a kernelekkel? Sehol egy új, se OC, se BLN, se lófasz. Jó ez a telefon, de a megszokott kis apróságok nélkül nem túl szeretnivaló.
-
KTTech
veterán
válasz
Kapanyél #6429 üzenetére
Ne viccelj... üresjáratban jóval 1W alatt eszik. Töltés közben sem vehet fel 34W-nál többet, de ennél valóságban jóval kevesebbel is beéri (ekkora biztosíték van benne, ami nem egyenlő azzal, hogy mennyit vesz fel). Mérésem alapján töltés közben 7-8W körül fogyaszt. Üresben meg nem mérhető, mert a műszer nem tud 1W alatt mérni.
-
kchris78
veterán
érdekes nálam ilyen nem volt. az r6-ban az fsync-et engedélyezte franco úgyhogy az alapvetően a benchmarkok értékét csökkentheti az IO csökkenés miatt de smoothabb a kernel. csodálkozott is hogy engedélyezte és jobb a sebességérzet mint tiltva...
mindenesetre én csak érdekességképpen tettem fel egy mérőt a telefonomra, nem érdekel a pontszám, a lényeg az hogy reagáljon és jól scrollozzon (ez utóbbi még jobban idegesít mintha egy-egy érintés után várni kell egy-két mp-et). mindenesetre stabilabb a működés fsync engedélyezett módban mert nem jöhet elő olyan hogy befagy a telefon de a fájlrendszer inkonzisztens állapotban marad.feszt szeretnék csökkenteni ezt melyik progival lehet megtenni? elvileg a setcpu-val lehetett ilyet csinálni de nem jön elő ez a fül... ezekszerint a franco kernel nem támogatja a fesz módosítást?
-
-
KTTech
veterán
Aki a Franco r5-öt használ és instabil neki, annak kijött az r6, javította a hibákat... (LPY-re épül, ahogy az r5 is)
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ilyenkor wipe-al teszitek fel az új romot??...pl.LQ2 ->LQ3
mobil odinnal tenném fel,de csak úgymond frissítenék...gyári kernel van az enyémen -
törölt tag
Feltettem a tegrak overclock appot. Megemeltem az orajelet 1.6GHz-re, a feszt. pedig visszavettem 1250mV-ra. A tegrak tesztje szepen lefut, viszont nem tudom letezik-e valami hardcore teszt a stabilitas ellenorzesere. Van valami otlet? Antutu-ra es Linpack-ra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Windows 10
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest