Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
próbálta már vki az LQ2-re kiadott CF-root kernelt?... -
tybsen
addikt
Na valami van a kijelzommel, eddig a kovetkezok voltak:
1. Par hettel ezelott letoltottem valami launchert, nagyon para szineket produkalt vele a telefon, ujrainditas es az alkalmazas eltavolitasa utan megszunt ez a dolog es nem is jott vissza tobbet. Kb olyan volt, mintha felcserelodtek volna a szinek, nem is tudom. Na mindegy, ezen nem aggodtam, mert leszedtem az alkalmazast es nem is jott elo ujra a problema.
2. A napokban amikor felraktam KIES-sel az ICS-t, es letoltottem az Apex illetve Nova launchereket, furcsa dolog tortent: par ora mulva amikor felelesztettem a kijelzot egyszercsak vibralni kezdett az egesz kijelzo. Ez az Apex-nel volt. Gondoltam, a launcher okozza, le is toroltem. Aztan a Novat-t probaltam, ez egy ido utan pedig azt csinalta egymas utan 3x, hogy a TW launcher-re ratoltotte sajat magat... Feltoltottem ide, talan igy jobban ertheto a dolog... Ezutan gyari allapot visszaallitasat csinaltam, mert gondoltam bezavar, hogy nem csinaltam az ICS utan rögtön.
3. A gyari beallitas visszaallitasa utan leszedtem ujra a Nova-t, ez kb most masodik napja megy. Egeszen pontosan csak rajta van, de a TW aktiv es a TW-t hasznalom. Eddig nem is volt semmi, de ma amikor hozzanyultam a telefonhoz, elkezdett vibralni az egesz kijelzo aztan igy elfeheredett, ilyen furcsa-savosra. A power gomb ketszeri rövid megnyomasa segitett, tehat nem kellett kikapcsolni-bekapcsolni, hanem rendbe jött.
Szerintetek mi a fene ez? A launcherek okozzak? ICS elott egyszer elofordult egy programnal hasonlo, ahogy az 1. pontban irtam, de februar ota semmi ilyesmi nem volt. Most meg ICS utan egyszerre csak tobbszor is? Erdemes lenne bevinni szervizbe?
-
trutyi
aktív tag
Nos eldöntöttem. nekiállok rootolni. az első hsz-ban leírtak még érvényesek ugye? gondolok itt az odinra és a kk5 illetve az ott belinkelt kernelre. És még valami. annak van jelentősége hogy a telefonom nem hazai boltból került ki függetlenül?
-
WaterWave
veterán
frissítjük a telot
-
WaterWave
veterán
CriskeloRom ICS Note V5 LQ2
nah megnlessük, bár nemértem mi ez az LQ2 ha az lpy a legújabb -
djapor96
senior tag
Az aránytalanul kevés deep sleep az kernel vagy rom hiba?
-
djapor96
senior tag

-
nggabi
félisten
válasz
Hofeher
üzenetére
spica után tényleg az
ics van rajta? mert ha nem akkor frissítsd...láttam gyári akksit itt hardveraprón, de sztem nem fog majd kelleni. 1 napot elmegy simán...
az opcionális magyarul azt jelenti h ha fizetsz akkor van benne
amiket itt árulnak noteokat azokban nincs nfc... sokan azt se tudják h mi az...bőrtokot passzolom, van egy fekete felpattintósom eladó ha érdekel...
-
Hofeher
aktív tag
Helló mindenkinek nemrég vettem 1 telenos note-t érdeklődnék hogy valami normális bőrtok és aksit hol érdemes venni hozzá ?
Spica után kész megváltás ez a note .
Ja és az opcionális NFC mit takar ? -
nggabi
félisten
felraktam az lq2-t. megy rajta az lpy silent camera. eddig minden jó, szmúsz ahogy kell

-
Linkin
senior tag
Helló azt szeretném megkérdezni hogy milyen hangchip van a Note-ban és milyen minőségű a zene lejátszás?
-
-
sagit
veterán
válasz
marloksolt
üzenetére
másik launcher-el a widgeteket rendesen ki tudod nyújtani
a zárképernyő hátterét pedig lehet változtatni, milyen kernel van fent? egy fix permission talán segítene rajta
-
marloksolt
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy note-ot és nagyon tetszik!! Galaxy s-t cseréltem erre. Az előző tulaj már a német piacos ICS-el adta, és majdnem minden működik is tökéletesen, viszont lenne pár kérdésem!
1) a widgetek közül, amit s-en használtam (pl calendar pad) sok nem működik. gyanítom a nagyobb felbontás miatt, de hiába rakok ki egy teljes képernyős widgetet, csak a kép közepén jelenik meg kicsiben, hiába húzom szét. Kérdésem, hogy erre van esetleg megoldás, hogy mégis működjön?
2) nem tudom, hogy egyedi hiba e, vagy mindenkinek rossz, de a feloldó képernyő hátterét nem tudom megváltoztatni. most egy ocsmány kép van ott, de szeretnék valami egyszínűt, viszont ha a menüből megpróbálom kicserélni akkor a telefon dob egy FC-t...
első körben ennyi jut eszembe, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
djapor96
senior tag
Melyik progi amivel tudom kapcsolni a mass storage-et?
-
bsanya
aktív tag
Várj csak, most is ICS van fent. Igazából csak egy hard reset szerűséget szeretnék.
Nem szeretnék olyan galibába akadni, hogy utána nem indul el valamelyik progi (mert nem értek annyira hozzá, nem akarok bonyodalmat
)Jelenlegi állapot:
4.0.3
N7000XXLPT
3.0.15-N7000XXLPY-CL474507
IML74K.XXLPY -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy "szűz" rendszert, mert nem tetszik a telefon működése.
Ezt a legegyszerűbben a telefon "gyári adatok visszaállítása"-val tudom elérni?
A cél az lenne, hogy formázza a belső memóriát is és a mostani német ICS legyen a végeredmény.
Vagy olvastam itt valami "vipe" cache -ről az is ezt az eredményt éri el, azt hogy kell csinálni? -
Kapanyél
őstag
válasz
djapor96
üzenetére
Elhiszem, pláne, hogy mindet 2 hétig használod.

MÁS: ismertek olyan bevásárló lista alkalmazást, amit online lehet szinkronizálni és más is hozzáfér a saját telefonjáról?
A kedvencem az OI Shopping List, mert kurvaegyszerű, letisztult, pont arra jó, amire kell. Csakhogy mivel asszonynak is vannak saját gondolatai
hát jó lenne, ha szinkronba lenne a bevásárló listánk.
A Microsoft-nak a SkyDrive-hoz van Android-ra OneNote alkalmazása, de az sokkal összetettebb és nem is igazán értem.
Valami ötelt? -
Kapanyél
őstag
Egy vatta új ROM mindig smoothabb, mint egy belakott...

A 15 toggles működik az angollal? Ugyanaz a framework?
-
djapor96
senior tag
Na... Lq2 12 órás teszt.... Szerintem smoothabb mint az lpy és az lpf... Éjszakai módban (flight mód) 6 óra alatt kevesebb mint 1% volt a fogyasztás... Korábban ugyan ez nálam 3% volt.
-
WaterWave
veterán
miért van az hogy downloadmodban nem látja az odin a telomat? ilyen még nem volt

rárakarom rakni a cirskelo v4 et, de nincs a sárga com6 vagy milyen irás odinban, semmi sincs
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Feltettem az lq2 ICS UK romot Mobil odinnal.Meg most tesztelgetem,szerettem volna az SGS3 weather widgetjet ratenni a note-ra az xda-n javasoltak szereint,de a rootexplorer -mikor be akarom masolni a system/apps-ba a 3 fajlt ami szükseges-at jelzi hogy nincs több hely?!!!!
Meg lehet ezt oldani vagy ki lehet onnan törölni vmit?Üdv!
-
Leinad
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy mitől lehet, hogy a gépem nem ismeri fel download módban a telóm?
Fujitsu Siemens Amilo-m van, alap esetben felismeri! -
Everman
addikt
válasz
djapor96
üzenetére
"indulás után TBP fc, leszedem és nem tudom újra installálni, mert azt dobja ki, hogy kevés a hely.... szabadítsak fel memóriát...... gyári állapot vissza, majd tbp fel"
Nem kellett volna

A TBP uninstall nem mindig működik, a data/app mappában ottmarad az odex file-ja, ami miatt később azt mondja, hogy nem tudja magát telepíteni, mert nincs hely. Ezt kell Root Explorerrel törölni és már megy is a telepítése. -
djapor96
senior tag
ááááááá..... szívok.... annyira nagy az ics és annyi szarral van teli......ááááh...... rátoltam az LPY-re, indulás után TBP fc, leszedem és nem tudom újra installálni, mert azt dobja ki, hogy kevés a hely.... szabadítsak fel memóriát...... gyári állapot vissza, majd tbp fel, majd gyalulás a sok szarból, majd visszaállít
Megőrülök....
-
fordmondeo12
csendes tag
Na végre megjött az ICS
) -
Leinad
csendes tag
Elsőre nem tűnik egyszerűnek nekem az upgrade! :/
Muszáj lesz valakit bevonnom segítségül! :/
-
lefkosia
őstag
-
Leinad
csendes tag
hogy tudok frissíteni ICS-re?
láttam hogy már sokan azt használjátok, de sajna nem tudom hogy kell update-elni?! -
Leinad
csendes tag
hát köszi! sajnálom pedig nagyon király lett volna!
akkor marad a notebook! -
Leinad
csendes tag
sziasztok! azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy hogyan tudom megnézni a ma tv adásait Note-on? nekem mindig azt írja ki hogy silverlight-ot töltsek le, amit meg a teló nem tud kezelni!
-
Motyi
senior tag
Már 7 millió Note lett eladva világszerte: [link]
Remélem ez elég ahhoz, hogy készüljön Note 2 , főleg mivel a szám csak nőni fog az idő múlásával.

-
Catcan
csendes tag
Srácok!
Ma voltam az SGSIII simogatón. Kérdeztem a Samsungos pasast, hogy Note ICS frissítésről lehet-e tudni valamit. Az első megnyilvánulás az volt,hogy már van rá
és egyértelműen a főzött romokra utalt.
Aztán kérdeztem a hivatalos magyarról és mondta,h nem tudja...szerinte 1-2 hónapon belül lesz.Szóval azt hiszem lassan el kéne kezdenem nekem is romolgatni

És találkoztam egy lánnyal aki Note-ot használ és képes hozzászólni olyan témákhoz amikről eddig álmodni se mertem, jah és sört ivott

-
WaterWave
veterán
van valakinek infoja arról hogy ics lpy-ra mikor jönnek kernelek? bln miatt kérdezem
-
nggabi
félisten
igen. én még ezt a zipet is felraktam párszor [link] ez az eredeti lpy frameworköt állítja vissza ha valami nem menne.
próbáltam h mountolom a systemet a zip felrakás előtt de az se segített, aztán sokadikra jó lett... azt h mitől passzolom
most megy...én csak a systemui.odex-eket töröltem mindkét helyről.
-
k5.20
senior tag
Először is: nem kerner, hanem kernel.

Másodszor: az egyetlen kernel, amit javaslok - de még ez is elég friss, nincs ez sem kipróbálva tökéletesen - a legfrissebb CFRoot-kernel. Ezzel talán el lehet most már kerülni a téglásítást.
Ha megszívleled a használati utasítást.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26746720&postcount=1727 -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
...itt hátha gyorsabban kapok választ.
Amennyiben Mobil Odinnal felteszem a Lengyel ICS-t, kipipálom hogy rootolva legyen továbbra is a Note ez ugye gyári recoverit eredményez.Utána szintén M.Odinnal fel kell tennem egy választott kernert,hogy legyen cwm-em ugye?...jól értelmezem?!
Melyik kernert érdemes feltenni?..igazából csak a cwm kell hogy tudjak olyan progikat is feltenni ami onnan telepíthető csak.A gyári ics rom nekem megfelel!!Üdv!
-
WaterWave
veterán
criskelo v4 kint van...
s3 wallpaperrel megspékelve -
nggabi
félisten
és cwmből kell telepíteni

-
nggabi
félisten
aki szeretné variálni a kapcsolókat: zöld 15 toggle lpy
azzal h mit ír ki telepítéskor ne foglalkozzatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LQ2 a legújabb.