- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Hauptmann #298 üzenetére
Mindkét topicban teljesen felesleges az árak miatt siránkozni, mindkettő iszonyatosan drága. De addig amíg van kereslet rájuk és ennyiért megveszik, addig hülye lenne mind a Samsung, mind az Apple olcsóbban adni. És igazuk van. Ha én lennék valamelyikük helyében sem tenném másképp, de szerintem Te sem lennél Robin Hood.
-
Hauptmann
veterán
Na, akik az ára miatt sírnak, az iphone X 380-436 ezer Ft-ba kerül. Vagy az rendben van? Gondolom, a sok Apple fanboy-nak igen...
-
SX Wave
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #294 üzenetére
Miért is??? A Note 4 képest minimális a különbség, sőt még a fogása is jobb. Amúgy tényleg undorító, hogy több infó fér ki a kijelzőre
-
válasz
Miért is? Nagyon kényelmes a használata az S8+-nak, és sokkal jobb is a nagyobb kijelző miatt.
-
babosmiki
addikt
válasz
Az a baj, ez már annál is nagyobb...
-
Dr.FantastiK
őstag
Undorito ez a 2:1 arany ! !
-
PeteePeti
őstag
Hát ha ez drága, akkor az iPhone X ára mi?
64 gigás 380, a 256 gigás 437 ezer magyar pénz!
-
BeastMode
őstag
válasz
clubmonaco #281 üzenetére
Ha S8+ készüléked van, akkor kapcsold be az autocorrect funkciót a billentyűzeten, hidd el sokat segít.
-
laci0530
senior tag
válasz
Rendelni lehet az S8+ mellé egy Note 8-at, ha nem jön be, 14 nap van az elállásra.
Ha bejön, akkor meg az S8+ sorsáról kell dönteni, van-e helye esetleg másodtelefonnak, vagy a családban, vagy el is lehet adni (igaz, akkor valószínűleg fájóbb a zsebnek benyelni azonnal egy soktízezres értékvesztést, csupán néhány hónap használat után - és persze ha mindkettő megmarad, az sem éppen olcsó mulatság, de azt mindenki el tudja dönteni, hogy belefér-e neki anyagilag, illetve szüksége van-e rá(juk) valójában.)
No és persze nem is kell feltétlenül a megjelenéskor megvenni, ha valaki várni tud vele, valószínűleg olcsóbban kapja meg és egy S8+ -> Note 8 upgrade esetén a kettő közötti árkülönbözet is csökkenhet valamelyest.
Igazából a mostani(elő)rendeléseknél a DEX station is ösztönző, az S8-nál nem volt promóciós ajándék (korábban, amikor az S7 edge-et előrendeltem, akkor az aktuális Gear VR járt ajándékba ahhoz).
-
beteg
őstag
Ha most tényleg sokan megveszik ennyiért, a következő még drágább lesz.
Mi fog itt menni az 500 ezres új Samsung megjelenésekor? -
thebear007
aktív tag
válasz
bandhajon@ #275 üzenetére
És azt hogy teszed be a farzsebbe?
-
thebear007
aktív tag
válasz
Magadat győzködöd?
-
törölt tag
válasz
Lehet keresni kéne egy magyar nyelv tankönyvet a Play Storeban!
-
PeteePeti
őstag
válasz
És egy újabb hsz, hogy az S8+-t miért nem érdemes Note 8-ra cserélni!
Unalmas már nagyon!
-
clubmonaco
tag
Sziasztok!
Jó teszt lett.Nekem S8+ van.Szerintem akinek is ez lenné,tök felesleges váltani note8-ra.Őszínten,minek?Nem lesz hatalmas különbség a kamerával kapcsolatban.Kijelző?Ott sincs nagy különbség.Akksi?S8+ jobb.S pen toll?Hát ha te kihasználód,akkir válts
.Pici eltérés van a két teló között,de nem olyan hogy na múszály váltani.Szerintem.Szép szep stb,de az s8+ is dög ám..
-
Risard
aktív tag
Ezért lett volna jobb az s8+ aksija bele de valószinű ugyanazzal a droiddal a plussz jobban birja majd.De ez sem rossz amúgy 3500 ös aksi lenne nem gondolkodnék (bár írják 1 napot bőven kibír)mert a dual camera meg a 6 giga ram azért csak mellette szól.Amit már az s8 akba is vártam
S nem értem én sose néztem független árat mert szolgáltatonál veszem mert kényelmesebb s most már lényegtelen is mert letelik a hűségidő függetlenítik ők tehát ez sem lehet gond. -
boksz
senior tag
Azért nem olyan rossz az üzemidő.....
-
PeteePeti
őstag
Nem értem, hogy miért kell itt ennyire ki akadni az ára miatt! Senkinek sem muszáj meg vennie! Ennyibe kerül és pont! Az egész topik ezzel van tele, hogy így drága, meg úgy drága! Inkább nem cserélem le az S8+-t, inkább mást veszek ennyi pénzért! Csak a sírás-rívás megy gyerekek! Akinek van pénze meg veszi, akinek meg nincs, vagy nem akar ennyit költeni rá az meg nem! De, azért kár klaviatúrát ragadni, hogy 90%-ban erről szóljon a fórum!
-
bandhajon@
aktív tag
330 ezer?
Azért már veszek egy Nikon d800 at,és marad a note 4 em... -
galaxys80
veterán
-
Csak most látom hogy kint a teszt, ez valami brutális lett!
-
dz1989
senior tag
Egy kérdés.. A 8Gb ramos verziónak milyen az Antutu-ja?
-
joey04
titán
i7 plus is 205k a 300 helyett, s8+ meg 189k a 300 helyett. note 8 karácsony környékén (de szerintem előbb) bemegy 220 környékére, az iPhone x meg 250-260 körül lesz kb februárra remélem. mondjuk az is a 220-as határom felett van, de a terv szerint max a következő évben vennék ilyen iPhone-t, addigra a "sima" verzió is ilyen lesz szerintem.
-
->Raizen<-
veterán
Legszebb keszulek ever! Az ara vicc. A szifon x nel is szebb.
-
Halkow.
senior tag
válasz
Jhonny06 #233 üzenetére
Tavaly megjelenéskor az i7+ 256GB 340k volt, akkor a Samsung miért adná a jelenlegi csúcsmodeljét ennél jóval olcsóbban(200-250k), mikor úgy is megveszik még 335k-ért is? Iphone meglehet 360k lesz...
Szerintem jó telefon lett, képeken nagyon fura ez a nyúlánkság kiváncsi leszek élőbe milyen. Az árakkal nem lehet mit csinálni "csöves kétkezi átlag magyar" fizukhoz képest minden jó dolog drága.
(#239) Hauptmann : 1 év és talán 150-ért viheted sufniból
-
.Szaki.
addikt
válasz
thebear007 #245 üzenetére
Milyen verseny?
-
janeszgol
félisten
Ez tízenek hívta, szóval jövőre gondolom 11-től mennek a számozások. Addigra még jobban kiforr a Face ID és társai, szóval elképzelhető, hogy igazad lesz. Bár ez függ attől, hogy a vevők melyiket fogják jobban szeretni.
ollie, lassabbat? Mindkettőben A11 Bionic van, nem? Vagy nem figyeltem?
-
válasz
thebear007 #232 üzenetére
De ennek az árát leginkább az S7 edge-hez kell hasonlítani, mert lassabb SoC-ot tettek bele, mint az X-be.
-
zozzo72
aktív tag
válasz
A 64 gigás csak 699$ ...
-
janeszgol
félisten
válasz
Ez az iPhone X megosztó lehet a rajongók között. Meg én rétegterméknek gondolom. Egy az, hogy nehéz gyártani hozzá a kijelzőt (késnek is állítólag), a másik a javítás...bele se gondolok. Szerintem drága lesz az X ezek miatt, de mindjárt kiderül.
Viszont izgalmasnak tűnik és nekem tetszik. De Galaxy Note forever! -
BeastMode
őstag
válasz
Miért menne?
És az iPhone X mennyi? -
Jhonny06
veterán
A kijelző miatt venném meg egyedül, amúgy semmi extra. A hátlap pl. borzasztó azzal a sűrített kamerarengeteggel. Az ára pedig röhejes.
-
thebear007
aktív tag
Hmm. Iphone 8 plus 800 Usd... lehet, hogy a Samu is lejjebb megy vele?
Jaa, hogy még van az x is. -
Yokayee
tag
Ennél is meglepőbb, hogy a telés lencsére egyszerűen nem lehet profi módban váltani - Nem, viszont én amikor megnéztem, úgy láttam, hogy ha telés lencsére váltunk, utána engedi a profi módot. Akinek van már ilyen telója, meg tudná nézni, hogy ilyenkor valóban a zoom lencsét használja a rendszer?
-
-
-
BeastMode
őstag
Ugyanaz megy itt is, mint ami a megjelenéskor kikerülő cikknél is.
Jaj az ár, szar helyen van az ujjlenyomat olvasó, kicsi az akksi.
Kib@szott unalmas már...
Személy szerint alig várom, hogy egy hét múlva kézhez kapjam. -
Drakmusz
addikt
válasz
janeszgol #216 üzenetére
Mondjuk egy ilyen beltérinél sok mindent nem fogunk tudni megállapítani.Én egyébként úgy látom,hogy a kamerák feljődése az utóbbi időben csak stagnál.Egyik mai csúccsal sem lehet LÉNYEGESEN jobbakat lőni mint mondjuk a 2016-os év kameratesztjének versenyzőivel.Brutális cucc ez a Note 8,de ha mondjuk valaki S8+-ról váltana a kamera képességei miatt az nagy különbséget nem fog észrevenni.
A 6P egyébként a pazar vonalélesség miatt tud még mindig az élmezőnyben maradni.Amíg ilyeneket tudok vele alkotni,addig nem aggódom.
Ez a Samsung nekem inkább már egy műtárgy kategória,nem nagyon tetszik ez a kávamentesítési őrület.Régebben valahogyan férfiasabbak voltak a mobilok..
A Note7-es fiaskó után a gyártó nem engedhetett meg magának még egy ilyen hibát,látszik hogy mindent beleadtak.Vinni is fogják mint a cukrot,még azok is akik az életükben nem használtak még S Pen-t. -
noro79
tag
Néha megdöccen... És ezért vannak oda? 300 ezerért talán ne laggoljon!!!
-
-
-
tipuka
addikt
ajj, fenének ilyen drága
fél év múlva majd megveszem, ha nem lesz V30 vagy más alternatíva, a note 2 -t imádtam annó.
-
janeszgol
félisten
Az nem baj, ha leszóják,.csak az a baj, hogy itt a leszólok nagyobb része mehet a kukába. Mármint a hozzászólásaik, a tieddel együtt. Tudod ez a baj. Nem erre vagyok/vagyunk(?) kíváncsiak.
Szóval nagyon szépet írtál, okosnak is tűnhetsz, de itt és most nem. Talán egy NLC topicban. -
törölt tag
válasz
forgonati #210 üzenetére
Mondom, lesz*rom a többséget, te reagáltál a hozzászólásomra, csak tudnám, hogy miért.
Van véleményed rendben, én elfogadom és nem szúrok hozzá semmit. Te se akard nekem megmagyarázni, hogy a többség miatt nekem se legyen jó helyen az ujjlenyomat olvasó. Van egyáltalán s8p-d vagy valamilyen Samsungod?
De egy jó tok segit.
Mindegy is, túlbeszéltük. -
törölt tag
-
forgonati
őstag
válasz
#67656192 #208 üzenetére
Én azt értem hogy téged kicsit sem érdekel, csak nem csak te vagy a világon, talán már feltűnt... Ha neked jó, légy boldog vele. Ezért is írtam hogy egyéni preferencia, tehát ha lefordítod, ugyanazt írtam mint te... Engem sem izgat hogy neked hogy a jó, de az még tény marad, hogy a többségnek kényelmetlen.
A jó tok meg nem segít abban, hogy kényelmetlen elérni, és fogást kell állandóan váltani.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
RozogA87 #194 üzenetére
Régóta az alapfelszereltség része az a Samsung csúcsmobilokban.
Az enyémben is van, kipróbáltam, működik, de ennyi. Nekem speciel nincs szükségem arra hogy rendszeresen használjam.
De nem hiszem hogy azért rakták volna bele hogy többen vegyék. Ki döntene egy 335 ezres telefon mellett amiatt? -
törölt tag
válasz
forgonati #205 üzenetére
Engem egy kicsit sem érdekel, hogy mit mondanak többen vagy kevesebben, nekem az a fontos, hogy én mit gondolok a dologról.
Nekem jó, persze én is szoktam egy ideig, de most már semmi bajom vele. Nem kapcsolom be szemmel, arccal, ánusszal vagy akármi mással. Jó ez úgy ahogy van.
Egy jó tok sokat segít az ujjlenyomat érzékelő kitapogatásában. -
Ez a folyamatos sírás a telefon árán, meg hogy miért lett "ajánlott" ennyiért kész vicc! Bone írta is, hogy akinek nem nélkülözhetetlen, az képzeljen mellé egy tetszett plecsnit! Aki itt sír, hogy horror az ára, lépjen tovább, nem neki találták ki ezt a telefont. Majd 1-2 évesen jobbfogásról!
Akinek meg szüksége van rá, vagy anyagilag megengedheti, az megveszi ennyiért! Aki meg anyagilag nem engedheti meg, és megveszi, három havi bére árán, az hülye! De könyörgöm! Ne tépjétek már a szátokat, hogy hű de drága! 1996-ban egy nokia 2110 128.000 forint volt. Egy átlag magyar bér kb 5x-e! -
törölt tag
válasz
bulikavagyok #203 üzenetére
Hosszú történet.
S8p után a kisebb aztán megint a nagyobb. Most jó /valameddig / -
forgonati
őstag
válasz
#67656192 #201 üzenetére
Ez megintcsak egyéni preferencia, hogy kinek hol jó a reader. Nekem pl. az S8+ olvasója bőven szar helyen van. Nekem úgy kényelmes megfogni a telefont, hogy a kisujjammal támasztom alá, tehát még csak esélye sem legyen kicsúszni a kezemből lefelé. Gondolom a mostani okostelefonokat sokan fogják így. Na ebből a pozícióból még egy 5,9" Mate 9 olvasója is jó helyen van, mert még pont elérem a mutatóujjammal, anélkül hogy fogást kellene váltanom. Ennél már nekem vagy 2cm-re odébb esik az olvasó, ezért mindig ügyeskednem kellett, fogást váltani, és egyszer majdnem el is ejtettem emiatt. Persze, értem én, ne legyek béna, meg vegyek rá tokot ami védi ha leesik, stb. De hát akkor is. Szerintem többen mondják azt hogy szar helyen van, mint amennyien nem. Igen, ki lehet váltani az esetek többségénél az írisz szkennerrel, de miért kényszerítenek kompromisszumra? 300 ezerért tehették volna lejjebb, hisz ők a fejlesztések, innovációk egyik élenjárói, nem hinném hogy akkora gond lett volna lejjebb tervezni az olvasót, ahogy sok más mobilon is van. Sosem fogom megérteni.
-
-
törölt tag
Nincs rossz helyen az ujjlenyomat olvasó, szokás kérdése.
Azt viszont megnézném, hogy hogyan kapcsolod be az irisz+arcfelismerőt, ugyanis csak külön mennek.Hogy a telefonhoz is hozzászóljak:
Szerintem ez egy s8plusplus.
Pont annyival több az s8 plusnál amennyire már nincs szükségem, a kamera sem győzött meg, nem rossz, de többet vártam .
Számomra egyelőre nagyon megfelel a plus.
Ettől függetlenül ahogy a teszt is irja, akinek szüksége van az s-penre nincs is más választási lehetősége, de kompromisszumot sem kell kötnie mert ez az eszköz jelenleg minden igényt kielégít, a Samsung tudásának és úgy amúgy is a mobilvilág csúcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- PlayStation 5
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robot fűnyírók
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Java programozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest