- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az említett jelenséget csak akkor látni jól, ha teljesen sötét helyiségben egy teljesen fehér hátteret állít be az ember. Ha megemelitek a fényerőt, akkor erősebb lehet látni. Szerintem soknál ilyen és én azt gondolom ez nem hiba. A kijelző üvege megvan görbítve a szálán és arról verődik vissza a fény. Nincs két egyforma kijelző sajnos. Nincs hézag, nincs rés. Egyszerűen csak tükröződik a fény a széléről az üvegnek!
-
laci0530
senior tag
Szervizt (prémium assistance - futárral) én sem szívesen venném igénybe többet, az S7 edge-emmel kb. másfél-két hónapig tartott nekik a többszöri javítási folyamat, és nem is lett megfelelő, igaz, a végén visszafizettettem a vételárat.
Főleg a zsírúj, (a fényszivárgástól nagyvonalúan eltekintve) teljesen makulátlan külsejű Note-ot nem adnám ki szívesen a kezemből most.
-
laci0530
senior tag
Szia! Egyelőre nálam van a készülék, az enyém is kb. ilyen "fényszökést" produkál oldalt.
Nekem még van több mint egy hetem az elállásra (másnap bevittem a Telenorhoz, ahogy kiszállították a postára, de ott nem vették át belső adminisztratív problémákra hivatkozva (várnak, hogy a készülék átvételéről és a kifizetéséről a posta igazolását megkapják, mert anélkül nem látják a rendszerükben és nem tudják az elállási eljárás (általuk kb. háromnegyed órásra becsült) lefolytatását véghezvinni.
Jeleztem nekik és a 1220-on az ügyfélszolgálatuknak is, hogy a fogyasztó elállási jogosultságát a szolgáltató belső ügymeneti sajátosságai nem akadályozhatják, ilyen esetben alakítsanak ki olyan ügyintézési folyamatot, ami az általuk észlelt akadályokat kiküszöböli és az ügyfelek számára a jogalkotó által biztosított igényérvényesítési módok gyakorlását a rendelkezéseknek megfelelően lehetővé teszi.Ígéretet tettek, hogy azonnal értesítenek telefonon, ha a belső ügymeneti adminisztráció lezajlott, és az biztosan meg fog történni 14 napon belül (eddig nem jeleztek).
Írtam azért a Samsung Központi Irodának is egy gyors e-mailt, csatolva a hibajelenség dokumentációját, tegnap válaszoltak is, hogy sajnálják, valamint felvázolták az elállási, új, hibátlan termékre történő kicserélési lehetőségeket az online rendeléshez kapcsolódóan, amivel - jogász lévén - tisztában voltam eddig is.
).
Emellett lehet, hogy nem foglalkozom most ezzel (kevés időm van napközben) és használom így, aztán majd később garanciában cseréltetem a kijelzőt. Tokban annyira nem lesz vészes (bár ezt csak akkor lépem meg, ha tényleg nem lesz időm ezzel foglalkozni a napokban).
-
Kasya
nagyúr
Felejtsd el. Javitas eseten csak rosszabbul jarhatsz.
Ez a jelenseg mar S6 ota jelen van. Nekem pl. pont szerviz utan jott ki S6 eseten, de volt S7E-m is hasonlo.
Ez nem minosul hibanak, hasznalatot nem gatol es a vizhatlansagba se kever beleEz nem hezag, amin bemegy a viz. Amugy mikor meg volt meg home gomb, na ott lathato volt hezag...megsem azott be senkinek sem.
Probalj meg csereltetni, de szervizbe en szemely szerint abszolut nem ajanlom, hogy bevidd. TMX-hez csak halott keszuleket....
-
-
-
Gabes13
tag
Szevasztok! Meg jo hogy beszeltek errol a fenyszivargasos sztorirol. Mondom megnezem mar az enyemet, tegnap vettem, hat itt nem fenyszivargas fenyömlés van mindkét oldalon tetejetol.az aljaig, kozepen enyhebb. Akkor en is visszatekerek vele a boltba.
Koszonom hogy beszeltek rola, mert kulonben megsem nezem.
-
Ramod
csendes tag
Fent van ott is: link
"Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. A kijavítást vagy kicserélést – a termék tulajdonságaira és az Ügyfél által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, az Ügyfél érdekeit kímélve kell elvégezni."
Köszi még egyszer.
-
Dealer95
őstag
válasz
#45553408 #879 üzenetére
SES weboldaláról idézve:
[link]Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
-
-
Ramod
csendes tag
Amúgy pont ma jött meg a tok hozzá, ilyet rendeltem:
TokAz ezüst rész kemény műanyag, a fekete puha hajlékony, vastagít a telefonon, de mivel előtte Note 4-em volt, nem zavar. A vezeték nélküli töltés is működik.
Egyelőre jónak tűnik, de idővel kiderül jó vétel volt-e.
-
-
Ateszpapa
addikt
Nem a te hibád.
Melyik SES-ben voltál?
Anno nekem még az S4 időszakban az Alleban nagyon rendesek voltak, hátha ha ott próbálkozol többre jutsz.
Illetve még mondhatod, hogy amikor megrendelted még nem lehetett kézbe venni, nem volt kapható, így mivel csak elő rendelted élnél az elállással.
Határozottan egy próbát megér.Illetve itt lehet, hogy tudnak segíteni.
-
-
Ramod
csendes tag
válasz
laci0530 #520 üzenetére
Nem, tudom, sikerült-e intézned valamit, nálam is előfordul a helyzet sajnos:
[link]Pénteken vettem át a készüléket, ma visszamentem a SES-be ahol közölték, hogy átveszik javítani, mivel csere csak az első 72 órában van. Cserekészülék nincs. Nem hagytam ott egyelőre...
Mókás hogy egy 4 napos több százezres készüléket ott kéne hagynom széttrancsírozni, mert eredetileg sem tudták összerakni...
Akinek bármi javaslata van, szívesen veszem.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Erről, mint tokról mi a véleményetek?
Spigen Neo HybridSajnos már vannak kis karcon a note-om hátulján, valamit mindenképpen akarok, ami mondjuk leejtés esetén is óvná. Minden javaslat érdekelne persze.
Köszönöm!
-
-
Kasya
nagyúr
Ahh...nem tudok donteni, hogy megvegyem vagy se. Szuper az S7E, de viszket a tenyerem, plusz szuper ajanlatot is kaptam. Erre inni/aludni kell, ugy erzem
-
ForRedGlory
félisten
Nem... ha olyan lenne, nem csak reszlegesen pirosodna, hanem a teljes kijelzo valtozna. Plusz csak horizontalisan dontesnel veheto eszre es sokkal kevesbe, mint S8P-nel...
Egyebkent a kijelzo erezhetoen feherebb, mint S8P-nel. Alapvetoen jol sikerult a kalibralas. Elegedett vagyok vele.
Ez konkretan csak az ertesitesi sav legtetejen pirosodik, ha dontogeti az ember...
-
Luser2000
addikt
Aki hazai szolgáltatós készülék függetlenítésében gondolkozik: --> egy kapcsolódó bejegyzés
-
válasz
ForRedGlory #846 üzenetére
Annyit még, hogy én a tokos verziót kértem, mert ugye nekem fent az Alcantara tok.
A tok nem nyomja fel nekem a fóliát. Már kétszer levettem és megnéztem.
Tetszett a fullbody is, de ugye az leejtés ellen nem véd, csak a karcoktól.(#847) ollie: Nem az amoled ilyen, hanem csak ez az új fajta reddot amoled!
-
válasz
ForRedGlory #843 üzenetére
Az amoled ilyen, oldalról nézve pirosodik.
-
válasz
ForRedGlory #843 üzenetére
A fólia tegnap került rá és este pont ez a kérdés merült fel bennem is! Kipróbáltam és én nem vettem észre semmi változást az spen esetében. Teljesen jól működik, mintha rajta sem lenne. Faszán csúszik rajta a cerka.
Szerintem javítottak a fólia minőségén, mert nekem az S8+-on tavasszal nagyon gány volt tapintásra és kinézetre is. -
ForRedGlory
félisten
-
válasz
james008bond #826 üzenetére
Westendben nem a Starbucks-al szemben van, hanem a nyugati pályaudvarhoz közel eső bejáratnál. A VANS boltal átellenben. Nekem 6000 volt a kijelző fóliázása. Tokos verziót kértem, de teljesen rásimul. Ha nem használsz tokot, akkor fullbody-t kért. Az az oldalától kezdve az egész készüléket lefedi, az pedig 11k.
A strapabírása jó, de ez használatfüggő! Van aki 3 havonta cseréli, van akinek kibír fél egy évet is. A csere az már csak 3000 valahány száz forint, de csak akkor ha ott a helyszínen szedik le a fóliát amit ők raktak fel. -
nbukta77
addikt
Gyors kerdes. Bixbyt hogy tudom vissza kapcsolni? Kikapcsoltam. Most a gomb nem csinal semmit. Elore is kosz
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #826 üzenetére
Sturbucks-szal szemben, a bejaratnal.
Vizesen teszik ra, majd szaritjak, de nem annyira, hogy seruljon a vizallosag. Hozzateszem, nyaron is feltud melegedni meg jobban is a keszulek. A Note8 raadasul erosebb ragasztassal bir a tesztek alapjan, mint az elodok.Az arlista valahol itt a forumon, de kb. 6000 ft elol, 9000 ha hatlapra is, 12000 ha full body. Van clear, es matt verzio is.
-
james008bond
őstag
válasz
Szellem. #777 üzenetére
Szia!
Pontosan merre is kerssem ezt a fóliázó pultot? Már nem emlekszem rá. És mennyiért készítették el? Az élekre is rásimul és ott is marad? Mennyi időbe tellt, amíg megcsinálták? És közben melegítették a telefont, vagy hidegen vitték fel rá? Garanciát vállaltak rá?
Köszönöm. -
dawezz
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem hátha más is tapasztalta, a note 8 hoz adott gyorstöltő adapter ha töltöm vele a telefont halkan sípol, ami a dex dokkolóhoz járt az is ugyanezt produkálja, lehet ebből probléma ?
-
hpbax
újonc
Hi! Dex-et tesztelte már vki? Nekem se kép, se hang! Konnektorból tölt, de ha adatkábellel kötöm a laptophoz, akkor semmi reakció.
Ezen kívül a teló nagyon jó! -
Kasya
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
mchawerrel mi lett? Átvette elsőként az országban telefont?
-
nbukta77
addikt
Valtott valaki iphone 7- rol?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest