Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fojtviki
üzenetére
Most sem javasolt a rèszemről a flippes tok hasznàlata!Alà megy a por ès kikezdi a kijelzőt!Ha fóliàt teszel a kijelzőre akkor hasznàlható biztonsàggal a flippes tok!
A sima ClearCovert sem javaslom azaz a sima átlátszó műanyag tokot. Az alá is bemegy a kosz ès ad a telefon keretènek meg a hàtànak! -
No mi is kicsereltettuk a feketet arany szinure. Feketere meg varni kellett volna 2 hetet
De erdekes, hogy nektek otthon a dex-el egyutt jon. Itt ugy megy, hogy miutan kiszallitottak a telefont, utana samsung oldalon kell igenyelni a dex-et
Valami infotok van esetleg a flip tokokkal kapcsolatban? Regen valami olyasmi volt, hogy a gyari tok leszedett valami reteget a kijelzorol. Hidrofob reteg vagy mifene
Szeretnem megelozni a bajt, mert parocskam pl az s8+-t 2 het utan betorte
Pedig azon meg tok is volt. -
-
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
Szomorú? Már teljesen kihaltak a dual aktívos mobilok a piacról. Az utolsó csúcskategóriás a Huawei Mate 8 volt, ami már 2 éves. És gondolj bele, ha beletesznek még egy antennát, akkor még kisebb lenne az akku, és nem csak az antennán múlik, egy teljes GSM/3G/4G modul is kell bele, ami még extra helyet igényel.
-
-
válasz
thebear007
üzenetére
Nem, nem aktív.
-
válasz
thebear007
üzenetére
Szerintem nem aktív simes a telefon!Ezt onnan gondolom, hogy tegnap amikor átvettem a telefont valaki pont ezt póbálta ki a boltban!
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
A szolgáltatósak mind 1 simesek. Hiéba függetleníted, attól még a szolgáltató romja marad rajta, a szolgáltatós régiókóddal (CSC) együtt, így nem kapja meg a független frissítéseket. Persze fel lehet rá tenni Odinnal független romot is, akkor a független frissítéseket kapja meg.
-
Hauptmann
veterán
Akkor ezek szerint a szolgáltatós telefonok mind single sim-esek?
Meg eszembe jutott egy kérdés a szolgáltatós telefonokról. Ha megveszem valahol listaáron, és egyből függetlenítem ott helyben, akkor van ugye egy független Note 8-am. De a régiókód marad szolgáltatós (TMH, PAN, VDH)? Mert ha igen, akkor nem fogja megkapni a független XEH frissítéseket, lehet várni a szolgáltatósra. Vagy már nincsenek ilyen régiókódok, mint régebben?
-
-
Lejárt a szerkesztési időm:
A Telekomtól 2 napja jött üzenet, hogy bekapcsolták a 4G telefonálás lehetőségét. Akkor egy másik telefon volt, mert úgy írták az üzenetben, hogy a készülékem alkalmas a 4G telefonálásra. tegnap beüzemeltem a Note 8-at és amikor telefonáltam, maradt a 4G-n a telefon, plusz kiírja a Note 8 hívás közben, hogy HD hívás!
Ez baromi jó! Azt meg nem is említem, hogy ahogy rányomok a hívás gombra azonnal csörög a telefon. -
-
haris
őstag
Most hozták ki az Auchanból előrendelt Note 8-at.
Dual Simes. Meglepődtem.
Feleségemnek vettem, de most én nyomkodom.
-
válasz
üzenetére
Senkit nem akarok megbántani de sosem jutna eszembe gsm boltban venni egy ilyen áru vagy bármilyen másik készüléket!Csak hivatalos forgalmazotól éri meg megvenni!Hiába olcsóbb a humihumi boltban a telefon, ott mindig van buktató!Az S8 topicban van pár ilyen esetre példa!
Lehet, hogy olcsóbb meg igérnek fűt-fát de amikor gond lesz akkor az igéretek sehol sem lesznek!Ami viszont igen a bosszúság!
-
szerzol
senior tag
Tipusa válogatja, Note4-ből (N910F) Qualcomm volt, S6, S6E, S7, S7E,S8, S8+ Exynos.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Van valami jó, de vékony tök a Note-hoz már? Valamelyik Spigen esetleg? Szeretnék rá vigyázni, de nem szeretném féltégla vastagságóra változtatni a telefont.
-
válasz
Szellem.
üzenetére
Az amerikai piacon csak Qualcomm processzorral szerelve tudja forgalmazni a Samsung a csúcsmobiljait, mert azt írja elő ott a piac, mivel a Qualcomm amerikai cég. Mindenhol máshol meg amúgy is a saját SoC-ját, az Exynost használja a Samsung, mai több szempontból jobb (kevesebbet fogyaszt, jobb a hozzá adott DAC, stb). Amúgy nem mindegy? Hozzánk úgyis mindig az Exynosos jön.
-
Hátha egyszer a Qualcom processzorban 30 fps a korlát 4K videó esetén, akkor hogy oldod meg, hogy a processzor feldolgozza a 60fps-t??? Szoftveresen? Elképzelhető, de ez számomra kérdőjel!
Az Exynos esetén egyértelmű, mert tudja.
Mellesleg megjegyezve a Qualcom sok esetben olyan, mintha szándékosan maradna le bizonyos dolgokban. Ők az a cég, aki megcsinálja a pl. a 835-ös procit, aztán egy év múlva jön az upgrdae 836-ra, ami meg már tud mondjuk 4K-t 60 fps-ben felvenni.(#553) ollie: Nekem mindegy, illetve nem! Az Exynosnak jobban örülök, mint a snapdragonos verziónak! Viszont, itt nem az volt a kérdés, hogy melyik a jobb, hanem az, hogy az exynos tud 4K videófelvételt készíteni 120fps-el, a Qualcom megoldása meg csak 30fps- tud.Mivel bejelentette a Samsung, hogy a Note 8 is fog tudni 60 fps-el 4K videót rögzíteni így kérdéses lehet, hogy a Qualcomos processzorral ezt hogyan oldják meg!
-
Risard
aktív tag
válasz
thebear007
üzenetére
Ott meg csak s8 tokokat találtam
-
Európában nem a Snapdragonos processzor, hanem az Exynos a preferált. Mivel a cikk azt írja, hogy az Exynos akár 120fps-el is tud 4K videót rögzíteni, gondolom ezeken a kiadásokon meg fog jelenni. Ez meg azt jelentheti, hogy a jövőben a Samsung a saját processzorát fogja preferálni. Ami egyébként nem baj.
-
Kasya
nagyúr
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Beiskolazasi ajandek

-
nagy@gmx.com
tag
A Speed-nél tegnap ha jól emlékszem, majdnem 50 darabot adtak el.
Nem egy volt, aki kettesével vitte. -
hito
nagyúr
Ez vót már? Érdekes és hasznos feature lenne. Bár ha a chipset specifikációja szerint nem képes rá, akkor nem tudom hogy akarják megoldani.
-
thebear007
aktív tag
Egy biztos,az akkukezelés jobb lett,mint az S8+ban.
-
gilfoyle
őstag
Azt hol tudom beállítani, hogy lefele húzásra ne az alkalmazáslista hanem az értesítési sáv nyíljon le?
Illetve az alkalmazáslistaát nem lehet fel-le gördülőre beállítani?
Mintha az S8-on lehetett volna ezeket állítani... De lehet rosszul emlékszem.
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Van 1kis anomalia a teloval. Be van állítva az ujjlenyomat olvasó + pin kód, a képernyő feloldashoz. Viszont ha megnyomom a be kapcsoló gombot elhuzom a kijelzot 1bol felold. Miért lehet ez? 1szoval nem működik semmiféle biztonsági feloldas
-
laci0530
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
[link] Feltettem gyorsan egy videót róla, azon jobban látható (kb. a 20. másodpercnél a legegyértelműbb).
Nem veszi, egyébként nagyon ott van a telefon, egész délután használtam, belaktam, stb. Mostanra merült 50 %-ra, számottevően jobban bírja, mint az S8, első használattal kb. 7-8 óra kijelzőidőt hozhat.
Ezt a példányt mindenesetre valószínűleg visszaviszem, ha nincs cseredarab, akkor elállok a 14 napon belül, csak akkor a Dex is megy vele együtt.. fene egye meg.

-
-
Risard
aktív tag
Patchworks tokot tud valaki honnét lehetne rendelni hozzá? A honlapjuk mindig visszadob a főoldalra amazonról meg azt írják nem szállítanak magyarba
-
laci0530
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Köszi a válaszokat, srácok.. nem, ez a keret és a kijelző széle között van, ott gyakorlatilag már nem tart a kijelző, szerintem eláll a panel néhány tized millimétert. Utánaolvastam most, az S8 és S7 edge szériákban is volt néhány ilyen darab. Hát, ennyi.
Az S8-on is megnéztem most, ott nincs ilyen. -
-
laci0530
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Megnéznétek sötétben a tiétek oldalát? Nekem a bal oldalon így néz ki:
Ez szerintem nem megfelelő, olyan, mintha a bal oldalon a kijelző nem lenne megfelelően lezárva, elég jelentős a fényszivárgás. A jobb oldalon is látszik, de valamennyire kisebb mértékben.
Ha nálatok nem ilyen, gyanítom, ez a vízállóságot is befolyásolhatja.. akkor megy szépen vissza.
-
Hauptmann
veterán
Amiket ma vettetek át, azok dual sim-esek?
-
-
kbadam83
senior tag
válasz
üzenetére
3 eves gyerek + jatszoter + homok szemcsek ;-) Az ordog nem alszik, igy fontos a kijelzo vedelme. Fel eve pont igy karcolodott meg az S8 kijelzoje folia a nelkul :-( A zsebembe volt a telefon es sajnos egy kis homok is ahogy fujt a szel :-(
Mas: en egyaltalan nem a note mivolta miatt valtottam erre a keszulekre ( egy kicsit feltem is, h tulsagosan a ceruzara epul majd az SW )
Kamera, kijelzo meret, es a szogletesebb forma vezerelt!
Maximalisan megvagyok elegedve vele, ugy h a toll reszet nem is hasznalom ;-)
Alcantara tokkal egyszeruen imadat hasznalni ( S8+-t valtotta ) -
kbadam83
senior tag
Meg nem lesz normalis folia, en addig hagyom rajta amivel a dobozba volt ;-) Levagtam a sarkat igy tokeletes szamomra
-
7Heads Drago
veterán
válasz
laci0530
üzenetére
Ma megnéztem a Notet a t-home-nál. Kecskeméten 2db is ki volt állítva a Malomban.
Baromi nagy. Viszont volt ott egy note 3 tulaj is. Külső méretre szinte hasonló a két telo.
Ekkora nekem véletlenül se jöhet szóba. Max a S8, de már az is csak ha HŰHAA érzés megvan. De egyenlőre nem érzem. -
dawez
tag
Sziasztok rendelte valaki a vodafonetol a készüléket és ha igen meg is kapta?
-
laci0530
senior tag
Egy dolog - szigorúan szubjektív - szempontból: az ujjlenyomat olvasó nekem az S8-on teljesen megfelelő helyen volt, minden kényelmetlenség nélkül elértem. Azt gondoltam, hogy ez most változni fog, révén, hogy az új készüléken feljebb került. Nos, jelentem, hogy az én nem túl nagy, lapátnak nem mondható kezemmel - a telefont alul az S8-hoz hasonlóan kisujjammal alátámasztva - az ujjlenyomatszenzor lapkája erőlködés nélkül elérhető, legalábbis a tok nélküli, csupasz Note 8-on.
-
Pot$imanu$
tag
Micsoda lavina indult be...

-
törölt tag
Nem, de munkahely, család, lakáshitel stb. mellett egy mondjuk 35 feletti ember kevésbé hajlamos a kütyüit piszkálni nullahuszonnégyben. (Nem, nincs lakáshitelem, a többi megvan, és én se szeretek a telefonommal bajlódni, lehetőség szerint működjön minden flottul out of the box és kész).
-
kovacs65
őstag
válasz
Pot$imanu$
üzenetére
Attól függ, hogy a piros vagy a kék drótot vágod el.
-
válasz
Pot$imanu$
üzenetére
Igen, sajnos rendszeres a fobbanàsok szàma. De ha időben leàllìtjàk a beépített időzítőt akkor a gyujtószerkezet leállítható!Aki szereti az izgalmakat az nem àllitja le!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Pot$imanu$
üzenetére
Igen, én be akartam ma menni a mm-be, de a tűzoltók lezárták.
-
g4besz
tag
válasz
Pot$imanu$
üzenetére
Én azért beröhögtem

Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De erdekes, hogy nektek otthon a dex-el egyutt jon. Itt ugy megy, hogy miutan kiszallitottak a telefont, utana samsung oldalon kell igenyelni a dex-et
Szeretnem megelozni a bajt, mert parocskam pl az s8+-t 2 het utan betorte

Nálam sem ilyen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)