- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
#67656192 #201 üzenetére
Ez megintcsak egyéni preferencia, hogy kinek hol jó a reader. Nekem pl. az S8+ olvasója bőven szar helyen van. Nekem úgy kényelmes megfogni a telefont, hogy a kisujjammal támasztom alá, tehát még csak esélye sem legyen kicsúszni a kezemből lefelé. Gondolom a mostani okostelefonokat sokan fogják így. Na ebből a pozícióból még egy 5,9" Mate 9 olvasója is jó helyen van, mert még pont elérem a mutatóujjammal, anélkül hogy fogást kellene váltanom. Ennél már nekem vagy 2cm-re odébb esik az olvasó, ezért mindig ügyeskednem kellett, fogást váltani, és egyszer majdnem el is ejtettem emiatt. Persze, értem én, ne legyek béna, meg vegyek rá tokot ami védi ha leesik, stb. De hát akkor is. Szerintem többen mondják azt hogy szar helyen van, mint amennyien nem. Igen, ki lehet váltani az esetek többségénél az írisz szkennerrel, de miért kényszerítenek kompromisszumra? 300 ezerért tehették volna lejjebb, hisz ők a fejlesztések, innovációk egyik élenjárói, nem hinném hogy akkora gond lett volna lejjebb tervezni az olvasót, ahogy sok más mobilon is van. Sosem fogom megérteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early2013 - i7 I 8GB I 500SSD I 13,3" Retina I OS X Catalina I Cam I Gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest