- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
#67656192 #208 üzenetére
Én azt értem hogy téged kicsit sem érdekel, csak nem csak te vagy a világon, talán már feltűnt... Ha neked jó, légy boldog vele. Ezért is írtam hogy egyéni preferencia, tehát ha lefordítod, ugyanazt írtam mint te... Engem sem izgat hogy neked hogy a jó, de az még tény marad, hogy a többségnek kényelmetlen.
A jó tok meg nem segít abban, hogy kényelmetlen elérni, és fogást kell állandóan váltani.
-
forgonati
őstag
válasz
#67656192 #201 üzenetére
Ez megintcsak egyéni preferencia, hogy kinek hol jó a reader. Nekem pl. az S8+ olvasója bőven szar helyen van. Nekem úgy kényelmes megfogni a telefont, hogy a kisujjammal támasztom alá, tehát még csak esélye sem legyen kicsúszni a kezemből lefelé. Gondolom a mostani okostelefonokat sokan fogják így. Na ebből a pozícióból még egy 5,9" Mate 9 olvasója is jó helyen van, mert még pont elérem a mutatóujjammal, anélkül hogy fogást kellene váltanom. Ennél már nekem vagy 2cm-re odébb esik az olvasó, ezért mindig ügyeskednem kellett, fogást váltani, és egyszer majdnem el is ejtettem emiatt. Persze, értem én, ne legyek béna, meg vegyek rá tokot ami védi ha leesik, stb. De hát akkor is. Szerintem többen mondják azt hogy szar helyen van, mint amennyien nem. Igen, ki lehet váltani az esetek többségénél az írisz szkennerrel, de miért kényszerítenek kompromisszumra? 300 ezerért tehették volna lejjebb, hisz ők a fejlesztések, innovációk egyik élenjárói, nem hinném hogy akkora gond lett volna lejjebb tervezni az olvasót, ahogy sok más mobilon is van. Sosem fogom megérteni.
-
forgonati
őstag
válasz
Massmurderer #183 üzenetére
Most majd lehet hogy valaki leugat mert Samu fanboy vagyok, de a OP5-öt tényleg ne vegyük már a Note 8-hoz. Az OP5 csalódás kamerában. És igen, tudom hogy nem fair összevetni őket mert a Note 8 jóóóval drágább. De az OP5 akkor is gyengusz lett, szinte alig hoz valamit képminőségben a OP3-hoz képest. De legalább ismét csak drágábban indított mint az elődje.
-
forgonati
őstag
Szerintem igencsak félreértelmezted... A sima nagylátószögű szenzor az S5K2L2 és Dual Pixel fókusszal, ahogyan Az S8-ban meg az S8+-ban is... A tele kamera az amit te mondasz, az nem Dual Pixel, hanem PDAF.
A képekről meg tényleg inkább ne vitázzunk. Ízlés dolga. Egyébként én is az új HTC-re gondoltam mikor azt mondtam hogy a legjobb 2-ben benne van. Vagy ha a legjobb háromról beszélünk, akkor még a Pixel is ott van.
-
forgonati
őstag
És mégis , konkrétan milyen elvárásaid lettek volna? Hogy hozzon egy full frame kamera szintet? Gondolom Samsungék megoróbálták kihozni ezekből a szenzorokból azt, ami lehetséges. És simán a top 3-ban van a kamera, ha nem a top 2-ben. És dupla OIS-t ők adnak először. Minden évben egy kicsit lépnek előre. Még ha esetleg tudnának is kissé jobbat, nem hülyék, hogy minden puskaporukat ellőjék egy telefonra. Jövőre akkor mit vennél meg? Így is vinni fogják mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Autós topik
- Suzuki topik
- Lords of the Fallen
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amatőr csillagászat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest