- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
forgonati #210 üzenetére
Mondom, lesz*rom a többséget, te reagáltál a hozzászólásomra, csak tudnám, hogy miért.
Van véleményed rendben, én elfogadom és nem szúrok hozzá semmit. Te se akard nekem megmagyarázni, hogy a többség miatt nekem se legyen jó helyen az ujjlenyomat olvasó. Van egyáltalán s8p-d vagy valamilyen Samsungod?
De egy jó tok segit.
Mindegy is, túlbeszéltük. -
törölt tag
válasz
forgonati #205 üzenetére
Engem egy kicsit sem érdekel, hogy mit mondanak többen vagy kevesebben, nekem az a fontos, hogy én mit gondolok a dologról.
Nekem jó, persze én is szoktam egy ideig, de most már semmi bajom vele. Nem kapcsolom be szemmel, arccal, ánusszal vagy akármi mással. Jó ez úgy ahogy van.
Egy jó tok sokat segít az ujjlenyomat érzékelő kitapogatásában. -
Massmurderer
őstag
-
Massmurderer
őstag
válasz
forgonati #180 üzenetére
Oneplusz 5 képeket néztem multkor,ha valakinek note 8al löt képek nem tetszenek,néze meg oneplusz 5 képeket.Még meg se közeliti a note 8 képeket.Oneplusz 5 képei szemcsések,és olyan mint egy olajfestmény.pedig azt a telot agyon dicsérték,szépsége miatt is
ami úgye koppintás
-
Anulu79
addikt
válasz
forgonati #79 üzenetére
Számomra ez nagyon nincs a top3-ban. Ha jól értelmeztem az írást (lehet, hogy hülyeségeket írok akkor bocsi) akkor itt már nem a dual pixel-es focus van. Számomra az S8-ak jobb képeket lőnek. Nekem még az S7 edge is szebbnek tűnik. Az új HTC-nek is szebbek a képei. Szóval itt szerintem nagyobb a lángja mint a füstje effektus van. A nappali képek is "zavarosak" nekem úgy, hogy ki sincsenek nagyítva. Még mielőtt le lennék támadva elmondom még egyszer, hogy ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Keresünk dokkolókat
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged