-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Mondjuk ez önmagában elég ciki lenne a részemről.
Mármint ha nagyjából megegyező HW lenne az s7 és n7.Meg hogy őszinte legyek a note 4 nekem még mindig annyira pörgős telefonnak bizonyul - az én felhasználási szokásaimhoz mérten- hogy nem érzem jelentőségét váltani note 7-re.
Meglátjuk. Nálam ezekután max az sw része fogja eladni a telefont. Kíváncsi leszek milyen funkcióval akar meggyőzni.
KiTudja aztán lehet váltok xd
Bár ugye a piros színről sosem vitatkozunk, de nekem ez az s7 formanyelv nagyon nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Mondtam, részemről nincs akadálya, ha van rá igény, a magam szempontjai szerint tudom véleményezni, én eddig is mindig azt vallottam, hogy amíg az ember egy összehasonlítást végez a konkurenciával szemben (és ne adj isten pont ezért dönt egy note 4 mellett) addig nem lehet baj, de akkor sincs ok a sírásra, ha az az összehasonlítás épp a másik készülék előnyével végződik. Sok a hasonlóság képességben- árban, életszerű az egyik mellett a másikról is szót ejteni, annyi konkurencia úgysincs a piacon.
Aki a cerkát keresi, annak ez úgyis mindegy, de egyébként se hiszem, hogy egy note 4-gyel bárhol is szégyenkezni kellene.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Tybike81
őstag
Szia
Akármit csinálok nekem marad BTU a css kódom? Nem lehet hogy gyári független és eredetileg BTU-s a készülék, és mivel a linket rom multi-css ezért áll mindig BTU-ra?Amúgy térerő ügyileg mindegy hogy BTU vagy DBT-s rom van a készüléken, esetleg a magyar VDH-s rommal jobb lenne a térerő?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
De hogyan mikor egyből újraindul flash után? Te hogy csináltad az egészet, letudnád nekem írni?
Amúgy csináltam mikor felállt a rendszer, be bootolt, végig mentem a bevezetőn beállításokon, majd reset.
De akkor is csak BTU-nak látja[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
apaszka
veterán
DBT pedig híresen jók szoktak lenni! Én azzal vettem annó,és azzal is használtam sokáig. A Note 3 asszonyén is az fityeg!
De nem tudom mi lehet a különbség
Én úgy is várok valami jó főzöttet belőle!
Addig elvagyok a kyubi-val 5.1.1 alapon!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
IamSociopath
aktív tag
Ez jó érvelés egyébként. Engem csak az dühít, hogy ezt a kékeszöld meg narancssárga dizájnt kell néznem. Nem kellenek új funkciók, az emberek többsége egyébként is külső appokat használ. Felismerték már ezt a problémát, az új készülékeknél és meg is van oldva a téma választóval.
Kb 5 percembe kerülne megcsinálni, viszont akkor a prémium garancia ugrana.
Én viszont kifejezetten azért vettem ezt a terméket.
Nem lenne baj egyébként ha rám kényszerítenék a dizájnt, csak akkor valami ízléses legyen. Nem pedig olyan ami ennyire megosztja a felhasználói tábort.
Szóval ezért morog mindenki.Szerk, rossz helyre nyomtam a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Igaz, az 5.0.1-re frissítés több mint 1 giga volt...
Más:
A tegnapi kis frissítés óta nem frissülnek az app-jaim a Google Play-ben:
Ilyen hibákat ír ki, és letöltés közben fel, le ugrál a folyamatjelző...
Csináltam már Google Play adatok törlését, és Letöltéskezelő-nek is ugyanezt. Nem segített.
Valaki tud valami megoldást, mielőtt csinálok egy HR-t?[ Szerkesztve ]
-
Andrew10
aktív tag
Rá lehet rakni 910f re amin most terenor van a vodásat odinal? Haverom kérdezi. Azért kérdezem mert vett egy telenorosat es vodával akarja használni. Az hogy hogyan oldja meg, nem nagyon érdekel csak kérte, hogy kérdezzem meg. Ő még nincs regiszttrálva itt.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
legenda
-
zack
nagyúr
Nem szeretem hangkeltőből a használtat, hiszen nem tudhatom mit kapott a használat alatt, volt e leejtve, stb.
Én az új árához viszonyítva mondtam a jó árat, természetesen ha használtat veszek, nem adtam volna érte ennyit. Egyébként aki 5k-ért eladja 1 hónaposan az meg is érdemli, persze neked ez jó, hiszen olcsón jutottál hozzá. De újonnan már baromi nehéz beszerezni, és ahol kapható, ott 18-20k.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
blu79
addikt
- engem annyira nem érint ez a frissítés dolog, mostanában, régebb sokkal jobban odavoltam érte, és mindíg megbántam, de ezt a telót nem akarom elrontani, még mindig a gyári KitKat van rajta és az is marad, lehet addíg amíg meg nem válok tőle .Tökéletesen jó, nem fagyogat , nem akadozik, nem dob semmilyen hibát, nagyon jó az akkuidő ( 3 naponta kell csak töltenem). Mindenesetre megvárom a véleményeket az 5.1.1 ről, és azután döntök.
(#17142) Száguldo egyáltalán nem hiányzik a C-s verzió, a 910F-em tökéletesen teszi a dolgát, lehet néha még jobban is mind a C-s, az embertársaimat szoktam szeretni, nem pedig egy márkát, gyártót, tárgyat, ha érted mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Parallaxis
addikt
Igen, a hivatalos T-s BOC3 volt fent.
Korai lenne bármi következtetést írni, mert alig fél órája van fent és csak rátöltöttem az előzőre, teljes factory resetre és újratelepítésre most nincs időm.
Mindenesetre hibát még nem tapasztaltam és a CSC-t meglesve ebben az izraeli rommal ellentétben van magyar nyelv is.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A teszteket nem mélyhűtőbe csináltam hanem szoba hőmérsékleten asztalon és a holland frissítést után nem volt factory reset sem.
Xart se jelent, az antutu, ha fizikálisan létező lenne már rnagyon sokan rég feldugták volna a készítők valagába!
-
MY2K
aktív tag
Kvázi munkaeszközöm a note. No nem egy íróasztalon fekszik egész nap hanem ki van téve sokmindennek.
Egy 6m-es oszlopról ha leesik tok nélkül nem biztos hogy túl éli. Sajnos az első szériás note-ot is lipityára törtem ezért döntöttem eme koporsó mellett. De mindenkinek igaza van.Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Parallaxis
addikt
Én is tudok példát mondani a sonynál: párom Z2 telefonja hónapokkal késöbb kapta meg a 4.4.4 frissítést mint a Z1!!
Majdnem jó példa, majdnem
Ugyanis ekkor már a Z3 volt a flagship és a Z2 frissítését azért tolták ki, mert ezzel az upgrade-el a Z2 megkapta a Z3 összes új szoftveres funkcióját.
Note-os hasonlatban ez úgy lenne hasonló, hogy a Note 4 már eleve 5.0-val jön ki, a Samsung felfrissíti a Note 1-et és Note 2-t is az 5.0-ra, majd a Note 3 hónapokkal később kapja meg a frissítést azért mert megkapja a Note 4 összes szoftveres újdonságát. De itt nem erről van szó, ráadásul a Samsung nem igazán szokta megadni az újabb modell tudását a régebbinek, sőt sokszor a meglévő tudásból is elvesz a frissítéssel.
-
Luser2000
addikt
Kipróbáltam a kedvedért, hogy Ultra takarékos módba kapcsoltam a készüléket, majd utána pedig vissza normál üzemmódba.
Nekem sem a főképernyőn lévő mappámból, sem pedig a menüben létrehozott mappáimból nem tűnt el semmi.
Független, magyar készülék, friss szoftverrel.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest