- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz
hackeeeee #30209 üzenetére
nem
de innen letöltheted:
arm Android 6.0+
arm64 Android 6.0+ -
-
-
-Skylake-
addikt
válasz
hackeeeee #29779 üzenetére
Szerintem csalódni fogsz , ha az S7E-hez akarod hasonlítani. Akárki akármit mond , akármennyire is szeretem/szeretjük a notesz4et , az S7E egy majdnem minden tekintetben jobb készülék és nem is csak a note4nél , hanem gyakorlatilag minden készüléknél. Android vonal szerintem ellenfél nélkül van jelenleg a samu S szériája.
-
-Skylake-
addikt
válasz
hackeeeee #29777 üzenetére
Nekem is DBT 601 van , szerintem nemrossz. Bár többet vártam , de "hozza a kötelezőt". Bár egyből ment a root , kiirtottam majdnem minden gyári cuccot ( s-healt , s-note , s-plannar beleértve ) , úgy érzem kicsit mintha fluidabb lenne mint mondjuk az 511.
(#29774) apaszka : mindenképp jelezni fogok , de sok esélyt nem látok rá , hogy találnék megoldást :/
-
Risard
aktív tag
válasz
hackeeeee #28715 üzenetére
Hát szerettem én is a Note 4 üzemidejét! Meg az egész telefont csak a frissítések zavartak! Lett egy Nexus 6 de az üzemidő érezhetően kevesebb a nexuson!
Októberben vehetek telót szolgáltatónál addigra elfogadható áron lesz majd az s7 edge!Aminek üzemideje legjobbak között van! S a note 6 nem lesz szolgáltatóná addigra szerintem -
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #28693 üzenetére
Ismerős szitu!
Asszonynál a Nóta3 am,a kisebbik fiamnál a régi S3 am...Ha valamit kinézek,akkor a családba keresek neki helyet,hogy jöhessen az új!
Most mint nézegetem a lehetőségeket,a Nóta 4 em az S3 at fogja váltani szerintem,mert már igen vacakul néz ki nála .
Én meg nézegetem a Nóta 6 ot -
dobobazsy
őstag
-
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #27739 üzenetére
A karhoz rögzíthető tartót jobbnak tartom. Vagyis a telefonnak jobbnak. Ilyen merev tartóban sokkal több rázkódást kap közvetlen, így tuti nem jó neki.
A pna-k ezt jobban viselik mert erre van direkt tervezve. Navigálásra ilyen spec esetben jobbak szerintem.
A hátizsákban mint mondod jobban van védve is.
Belátástól, és közvetlen ütődéstől is.Persze ez csak az én véleményem és nem biztos, hogy is van 100%~ban.
De én tudom , az eső nem tesz jót ennek a típusnak. Volt alaplap cserém. -
Yeeeti
tag
válasz
hackeeeee #27724 üzenetére
Igen, ki lehet pattintani, bár nem könnyen.
Vázra rögzítős megoldást én úgy találtam, hogy táska is egyúttal. Abból pedig kb ez illetve ez a fajta van. Az elsőből rendeltem egyet, de nekem nem vált be tökéletesen mert hozzá tud érni a térdem ha kiállok és úgy tekerek, ami elég zavaró. Másodikról nincs tapasztalatom, de az nekem túl instabilnak tűnik. -
Grawens
senior tag
válasz
hackeeeee #24835 üzenetére
Elképesztő, hogy beindult a szarlavina.
Már azt is tudják Link1 és Link2, hogy a magyar telenoros (PAN) készüléktulajok örülhetnek a frissítésnek, hiszen "Ardai Áron" Független (valószínű azért utalt a független szóra, mert független régiós) Note 4 (SM-N910F) készüléke nemrég frissült, valószínűleg OTA-n. Aham... Már azt is írják, hogy a frissítés elérhető: Kies/SmartSwitch/Odin valamelyikén.
Ez egy oltári jó reklám a szóban forgó site-nak, hiszen forrásnak mindenki ezt jelöli.U.i.: Kies/SmartSwitch nálam COJ3 (5.1.1)-et ír legfrissebbnek.
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #24434 üzenetére
A fiam is azt használja ! Nagyon bejön az a kamera cucc!
Feltelepítettem,de nem indul el! Az előző verzió felment,de mindenféle anomáliák voltak miatta! Navim hangja is elment tőle,és újraindulgatott a nóta4 tőle! Szóval felejtős! De próbáld ki! Hátha neked elindul?
-
dancsuri
veterán
-
saril
senior tag
válasz
hackeeeee #24291 üzenetére
nem vagyok abban biztos hogy nincs már rég olyan akkumulátor ami röhögve elvinni ezeket a modern telefonokat több napig is, csak mivel vad kapitalizmus van így ki a fenének érné meg ezt kiadni? akkor ritkábban vennénk új akkut, ritkábban töltenénk a telefont, és ez nem lenne jó mert nem költekeznénk...
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #24226 üzenetére
4% nál kapcsolt ki,de mikor kikapcsolva rádugtam a töltőre,0%ot írt ki!
Újra kb 3 napja volt indítva!
Szóval nem rossz !
A Kijelző időmhöz tartozik,hogy ma túlórázni voltam,és mivel nincs nagyon térerő,csak akkor kapcsoltam be a szinkronizálást,és a mobilnetet,mikor volt térerő is!Egyébként nem szoktam ezzel foglalkozni!
De ezt el kell mondanom az igazsághoz. Ja és a zene lejátszó a kékfogon küldve hangszóróra ment 6 órát ebből!
[link]
Pár képernyő mentés közben!(#24228) Pow
Azt a másfél napot simán tudja!
Igaz én este már mindíg feltöltöm,hiszen nem tudni kibírná a másnapot végig?
Nem kockáztatok,így 50-60% on is ráadom a kakaót!
Legtöbbször a QI töltőn mert kényelmes,és a számláló sem számolja hozzá a töltést!Sokat nem jelent,de olyan szép!
Persze a csatlakozást a laptophoz,és minden egyebet meg számol! -
válasz
hackeeeee #23882 üzenetére
A 9 voltot nem az akku kapja -- azonnal megsülne tőle. Egy Li-cellának kb. 4,2 voltnál kezdődik a túltöltési fázis. (3,92 volt fölött miden 0,1 volt többlet kétszeres igénybevétel, 4,2 volt körül kezd még meredekebben emelkedni a görbe.)
A gyorstöltés amúgy durván megterheli az akkut, 2-4-szeres az elhasználódás, a töltöttségi szinttől függően.
MaC
-
válasz
hackeeeee #23761 üzenetére
bele, de nem a note 4 esetén.
kazanka; nem a hasamra ütöttem és úgy írtam.
a vodás passz, arról nincs infóm, de a t-s esetén az van, amit írtam.
a felkiáltójel nem véletlen, bizonyos csatornán hozzá lehet ott is jutni függetlenhez, de nem normál, bármilyen konstrukciós vásárlás kapcsán.
amúgy meg nézzen/nézessen utána a tulaj imei alapján, úgy hamar kiderül, hogy mi a helyzet. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #23322 üzenetére
Érdekes anomália
az android kezdeti időszakában voltak ilyen újraindulásnál nincs pin kérés hiba...
F_Gergely: a kínaiak már nagyon jó koppintásokat tudnak csinálni...lásd,ott az Galaxy S6, még az eredeti a polcokra sem került ki már a klón S6ot javában árulták...ugyan ez van iphone téren is,kívülről szintebugyan úgy néz ki, csak belül butábbak egyes kiadások,de van hogy erősebb a hardver mint az eredeti iphoneban...
-
handrash
őstag
válasz
hackeeeee #22618 üzenetére
Én ugyanígy jártam a note3-al. Addig nem volt probléma amíg nem akartam venni még egy év garanciát. Azt nem engedte. Felhívtam a Samsungot, és ott azt mondták, töröljem és regisztráljam újra. Megtettem, de így elbuktam a kezdeti promócióban kapott +2 hónapot. Ezután írtam nekik levelet és visszaadták.
Szóval én azt tanácsolom, hogy törlés előtt írj nekik és tisztázd a tényállást. -
szabozeee
aktív tag
válasz
hackeeeee #22590 üzenetére
Köszi megnézem. Mondjuk az egyik havernak is note 4 van és neki is elkezdte dobálni a reklámokat, nem lehet hogy valami vírus? Használtok valami vírusirtót?
Ha becsukom a reklámot akkor felajánlja hogy ha beírom az imei számot akkor nem lesz több reklám, na ezt még nem mertem megcsinálni....
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #22535 üzenetére
Most pakolja vissza a cuccaimat! Nem sok 174 alkalmazás! DE a CSC-m DBT mindenhol!
Valószínű jó lesz minden!Gondolkodom a ROOToláson.
Kipróbálnám a nóta5 portolt ROMot! Garim nincs,így nem tudom mi a fene tart vissza! ----------> talán olyan szép a KNOX 0/0 át nézegetni? ------>>> Mert mikor megvettem 1 en állt!Szóval nem is tudom!
.............................................................................................................
Ma megfogdostam a konkurencia készülékét,és azt kell,hogy mondjam ez a legszebb készülék számomra még mindig! Ennyi idő alatt már leszoktam cserélni a telóimat,de ez nagyon bejön! -
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #22532 üzenetére
Az sem rossz szisztéma!
Bár az OTA sem a régi ,mint mondották nemrég.Én így csinálom!
Svéd ---->HR kintről...> beállít minimum,--->bentről gyári vissza állítás! DBT fel,és kicsi beááltíás-----> Bentről gyári vissza állítás!
Most várok mire feláll a rendszerem! Aztán belak!
Ha most is eldobálja a SIM em egy két nap után,akkor nem szereti a telóm a merkantilnét,és országát!
-
válasz
hackeeeee #22441 üzenetére
gondolom igen, mert ha kilépek belőle, akkor - a korábban írt beállítás mellett - eltűnik az eszközök listájáról, más lehetőséget nem nagyon látok a külön kikapcsolásra, vagy olyasmi, mint a wifi...stb., hogy maga a bekapcsolt állapot még semmit sem jelent, ha semmi sem csatlakozik/csatlakozhat hozzá.
-
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest