- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatlakozom!
Nálam is tökéletesen működika C.
Volt ugye a problémám az ujjlenyomatos feloldás elfelejtésével, amiből FR-tel tudtam kijönni, de már előtte is érezhetően gyorsabb lett 5.1-gyel a készülék, az akkuidő pedig szintén komolyan javult.Fagyásnak, belassulásnak hírét sem láttam, az a kevés és számomra nem zavaró akadás is eltűnt, amire 5.0-nál sokan panaszkodtak.
MaCS
-
S e t h
nagyúr
Hát hogyne.[link]
Szerintem ne folytasd.kali, milyen fotó alkalmazás frissítéséről van szó?
Még vmi az általad írtakhoz.
Szerinted miért van az, hogy a Samsung is le akarja"csupaszítani" a TW-t?Elért volna hozzájuk az emberek hangja?
Megnéznék egy statisztikát, amiben Samsung tulajdonosok válaszolnak, hogy TW-t vagy helyette mást használnak.
Azzal viszont egyetértek, hogy az átlag felhasználó bár okostelefonnal rendelkezik, de gőze sincs az alkalmazások jelentős részéről, azok alternatíváiról.A fiatalok egy részét a Facebook, szelfi, cset alkalmazások trimvirátus érdekli, még csak nem is hallottak más launcherről. -
S e t h
nagyúr
Sajnálom, hogy a szívedre vetted a válaszomat, szerintem örültél, hogy ugorhattál rá, mert inkább személyes indíttatást vélek felfedezni motivációként, mert én nem ócsárolom folyamatosan a készüléket.
Hát lelked rajta, főleg ha ilyen gyerekes módon és jelzőkkel kísérten teszed ezt, de annyira ne lovald bele magad, nem ér annyit, kapcsold ki a monitort és menj le a strandra.Ja még annyi, elfogult írásra való hivatkozás is alátámasztja, hogy mi bántja a kicsi lelkedet.
Nézz utána, hogy mit írtam a készülékről novemberben, akkor is akadtak vele problémák , bár az is igaz , hogy nem használtam olyan érett jelzőket, hogy fos, cseszett és hasonló.Ha meg ennyire érzékeny vagy a mások által leírtakra és arra használod a témát, hogy hisztériás kitöréseket produkálj, akkor legalább tedd offba, vagy csináld privátban, szerinted érdekel ez itt valakit, tartozik ez másra?
-
privacy99
senior tag
Azért ennyire nem frankó a helyzet, a Samsung Mobile-nál lassú, de folyamatos csökkenés megy egy ideje, amit pár napja említettek is itt a fórumban. Tehát nem sokáig tudja hülyének nézni az embereket.
Azok pedig, akiket említettél, egyszer csak kézbe kapják a barátnőjük, haverjuk pl. iPhone-ját, és meglepődnek majd, mennyire gyors és sima, aztán legközelebb azt vesznek. Tonnaszámra tudom sorolni az ilyen embereket körülöttem. Mindenkinek addig gyors a telefonja, meg szép a tv képe, amíg nem lát mást.
-
törölt tag
be is b@**na ha az 1millás tv is többet lenne szervizben mint használatban.... lassan klez olyan érzésem lenni hogy a samu is azt csinálja a telóival mint a navon,hardveresen tuti jók de szoftveresen egy hulladék...de miért jó ez a samunak hogy ennyi kritikát kap, annak mi értelme van hogy milliós darabszámot ad el, de majdnem ugyanennyi negatív kritikát is kap...ha nem lenne az a sz*jbav*rt knox már rég cseréltem volna a rendszert...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt még szerettem volna írni:
Páromnak S6 edge van. Nyomok rajta egy antutu-t, kidobb 70900 feletti pontszámot.
Köztük, pl lenyíló ablak meg néha, mint egy szaggatott film. Mi ez, ha nem kész röhej?
Pedig ő aztán alig telepít valamit a telójára, tehát még erre sem lehetne fogni. -
-
Szakiii
addikt
Nem tudom mi bajotok ezzel a telóval, főleg a kijelzőjével.. 2k felbontáson nincs jelentősége hogy pentline vagy sem viszont annak hogy amoled igen, bárki aki eddig kezébe vette azzal kezdte hogy hihetetlen szép a kijelzője. Sebességre nincs problémám vele pedig ios-ről váltottam. Nekem 5ös android se bugos, tökéletesen meg vagyok elégedve
, talán kicsit nagy nekem de ennyi.
-
SzlobiG
félisten
Van hogy egy hétig semmi baja, de most két nap alatt is beragadt valami. Itt nem forró tehát nem terheli annyira meg egy napot is talán elmenne fullra töltettel ha nem nyúlok hozzá...
Wizard: Már azt hittem csak én szívok ezzel, de ezt a szuper androidnak köszönhető, mert régebbi androidos telefonjaimon is előbb utóbb előjött.
Most már tényleg ki kéne próbálnom egy iost.
-
Bagoly81
aktív tag
Én is pont ugyan annyiért vettem mint te, csak nem az edigiben hanem a média markban
Az enyém is ugy néz ki mint a hányinger ez van az apple cuccok is igy néznek ki , használjuk a telefont nem a vitrinben tartjuk fogadd el sosem lesz jó.
De értelek hogy ezért a pénzért mit lehet elvárni.
Csak várnánk XD ennyit akarnak tudni azért árulják a kiegészitőket hogy az megvédje. Le kell nyelni a békátMás pl ruha a nagyon drága márkás sem tud többet mint az olcsobb. Igy lett kitalálva fogyasztoi társadalomban élünk
-
Aki kicsit is ért a telefonokhoz és közelebbről szemügyre veszi a Samsung telefonokat, az láthatja hogy kb csak az S6 anyagminősége nőtt fel a feladathoz. A többi beleértve a Note négyet, egy átgondolatlan rossz technológiával megoldott valami ami ebből kifolyólag nem is lehet prémium minőségű. Szerintem a minőségi telefonok ott kezdődnek hogy unibody. Szerény véleményemet hallották 😊
-
pepetech
őstag
Félre ne érts nem neked szántam az user errort csak egyszerűen beszélgetünk. De nagyon nehéz olyan embert találni aki a 2. Komment után nem vesz mindent magára és kezd el cimborázni
. De nem vagyunk egyformák. Egyébként fél éve csináltam egy tesztet. Vásároltam egy régi LG Optimus black P970-es telefont. Régen imádtam, jó volt a kezembe venni ennyi év után
. Na de a lényeg. Akkor megtanultam mi az a laggod telefon
. Szóval lehet ezért sem veszem észre ezeket az 1-2 másodpercekes laggokat amit inkább nevezek mikro laggnak. Bár ha 10 másodpercre lehal a facebook mert az az app egy sz@r minden telefonon az sem tud felidegesíteni. Tudom, hogy az alkalmazás hibája nem pedig a készüléké.
Na de most jó éjszakát kívánok altatom a kisfiamat.
-
pepetech
őstag
Az már más tészta, hogy mennyire optimalizálnak. Viszont ez a frissitési rendszer valamilyen szinten valós. Például az ASUS próbál úgy tenni mint az APPLE. A régi telefonokat próbálják ellehetetleníteni a frissitésekkel. Az első padfon a 4.1-el kezdett betegeskedni de nem javították. A padfone 2 a kitkattel lett halálos beteg. Most az infinity szériát fogják kiütni a lollipoppal az hétszentség. Bár én pont lesz@rom, hogy milyen rendszer fut rajta, ha használható. És egyenlőre használhatónak tünik a note 4 lollipoppal nincs kitkates tapasztalatom rögtön ez volt rajta mikor megvettem. Mondjuk amíg padfone 2 tulaj voltam észre vettrm, hogy rengeteg hiba user error. Sokan megveszik de nem tudják használni. Itt is érzek pár kommentben olyat, hogy hibátlan a cucc csak mégis szét akarják faragni így egy laggos sz@r lesz a telefonból. Egyet megtanultam az évek során. Frissités előtt és után érdemes a factory reset elvégzése. Bár sokan úgy telepakolják a telefont videókkal, zenékkel hogy jópár óra a visszaállítása.
-
blu79
addikt
- a munkahelyen elég sokat netezek , meg itthon is, még a pulzusmérőt is használtam ez idő alatt, meg sok mindent hisz minden hová magammal viszem, biztos hogy nem kihasználatlan, mert nem játszok rajta? Mert arra ott a gép. De azért a telón se lógok egész nap. Ha használom a fényképezőt akkor nem tart három napig az akku. De akkor sem kell pár óra alatt töltenem.
-
-
norbi93
senior tag
Az autofocusnak van most baja
kb az esetek harmadában nem tudok rendes képet csinálni, mert elkezd remegni az autofocus; zümmög mint egy szúnyog és rázza az egész optikát. Videón semmit sem hallani a zümmögésen kívül, ha pedig képet csinálok így, az egész elmosódott lesz. Egy jó ideje csinálja már, de most kezdett nagyon zavarni, mióta több képet csinálok így nyáron. Egy órája hívott a Telemaxos figura, hogy holnap délelőtt jönnek.
-
Bagoly81
aktív tag
Sajnos android hibája végett a memorát megteliti a futo programokkal amiket általában le tud álitani ha elkezd mikro laggolni annyi a dolgod hogy a task gombot
Lenyomva elő ugrik a task választó a jobb alsó össze program bezáro gombot megnyomod és viasza gyorsul a telefon. Gondolom te is tudod ezt az alap dolgot, de sajna nekünk tulajdonosok ak ezt kézzel is meg kell tenni nem müködik automatikussan mindig. Még ha a legjobb telefon van a kezünkben akkor us söt iosen is ajmlatos ezt ugyan ugy megtenni, az is lel lassul a sok program van a meomoriában -
-
pepetech
őstag
Teljes mértékig együtt érzek veled cimbora
. A bogyó és babóca összrs részét tudom fejből 2 év alatt azt a 2 órányi mesét mérhetetlen sokszor kellet megnézni
. De ez van ha gyerek van a háznál
.
A többi témához meg nem szólok hozzá mert nem tudok
. Anno vettrm egy kickers füllhallgatót 8000-ért és mindenki lehülyézet, hogy minek költök ennyit egy agybadugós fülesért
. Szebb mint a gyári jobban is szól de mással nem foglalkozok
-
zack
nagyúr
Akkor az SE535-nek nincs létjogosultsága nálad.
Ennek csak BKV-n van értelme, bár ez paradoxon, mert aki 80k+ fülest megengedhet, az autózik, motorozik, motorcsónakozik.
Bár lehet beinvesztálok egy FiiO X3 V2-be...Még meglátom. Sokat fogok járni balcsira, M7-es autópályán nem gáz, ha szól a fülemben a zene, bár nem is gondoltam volna, hogy motoron kevésbé fog zavarni, mint autóban.Én vettem egy komoly hangkártyát (Sound Blaster Zx), mert külön HiFi-nek nem lenne sok értelme itthon (kisfiam miatt). TV, DVD Sony 5.1-es erősítőre van kötve, + van egy 100W mélyláda is hozzá.
Nálad más, mert neked a melód.
-
zack
nagyúr
Ez oké, de melyik asztali rendszeredet csapod a hónod alá?
Vagy ilyen vasazós kocsit, meg aksikat cipelsz, hogy mindenhol az asztali minőséget halld?
BKV-re meg amikor felszállsz megvárod a "Marantz" alacsony padlós járatot, hogy fel tudd húzni a kocsit?Miért keverjük a fejeseket/füleseket, és a hordozható lejátszást az otthoni HiFi-vel?
-
Hát igen, ez a hiszti megvolt a note 3 fórumban is a részéről. Én már nem is nagyon szeretem olvasni a fórumokat, ahol feltűnik, mert mindig megy részéről a fikázás. Egyértelműen jelezve van a gyártó részéről, hogy root garanciavesztéssel jár. A samsung az egyetlen, aki csinált egy hw eszközt, ami kisül és így végérvényesen jelzi, ha rootolva volt a telefon. Egészségükre! Akinek fontos a root, mint Apaszka-nak, az vegyen más flagship-et, vagy vállalja a garanciavesztés következményeit! De az, hogy itt kardoskodik, hogy a használt készüléket rootolva vette, 4x-en áll, de lesz@rja, mert majd zöldbéka megcsinálja, aztán ha beüt a gebasz, akkor itt ócsárolja a márkát, az picit sok.
-
zack
nagyúr
"Fényképezni és zenét hallgatni nem ezzel a "szarral" kell, Itt nem lehet beszélni minőségről, csak mobilos szinten van és lehet különböztetni, de az meg nem minőség, ez egy mobil a legjobbak között, és ennyi.Semmi máshoz, minőségi hifi, vagy tükörreflexes fényképezőgép, de még egy sima kompakt géphez sincs köze. Arra jó, hogy hirtelen "lekapj" vele valamit és a többi mobil között valóban jobb képeket készít, de semmi több."
Ezzel azért vitáznék. A kompaktok minőségét nagy vonalakban azért hozza. Az mindenki számára egyértelmű, hogy a led-es villanó, de még a mobil xenon sem tud olyat, mint a kompaktokban levő vaku, tehát beltéren fizikai korlátok miatt nem lehet olyan jó, mint egy kompakt céleszköz.
A zenei részt szintén nem lehet minősíteni egy mondatban. Eddig Sennheiser IE8-cat hajtottam Note4-ről, most Vsonic GR07-et. Ez utóbbinak 3x nagyobb az impedanciája (50 Ohm), de a Note4 gond nélkül meghajtja, erősítésben semmi különbséget nem veszek észre a 16 Ohm-os IE8-hoz képest. Tehát a C verzióba épített erősítőt nem olcsózták el, az biztos. Persze van céleszköz ami jobban szólhat, talán a FiiO X3 v2-től felfelé, az az 60-70k+. A Sansa Clip+, Fuze+, és úgy globálisan a márka céleszközeitől viszont jobban szól.
Tehát ha valahogy összegszerűen le kellene írnom, akkor valahol 20-30k és 70k között áll meg a hangja a céleszközökhöz hasonlítva. FiiO X3 v2-öt nem hallottam (még), de ott is könnyen lehet, hogy jobb, jobb, de nem lesz annyival jobb, hogy értelme legyen 70k-t beruházni.
Úgy gondolom, ez a szint amit a Note4 tud, több mint elég és remekül megoldották a 3in1 (telefon, fényképező, zenelejátszó) kombót.(#16627) Maxentius
Nincs infóm róla, talán a gugli segít. Még nem tettem fel, várok egy kicsit a magyar lokalizációra. Ha nem jön, felteszem a lengyelt.
-
törölt tag
letöltöm én, ráérek azt felteszem gyorsabb tárhelyre.... amúgy nem küldtek el, csak humánusan a mai napig nem jött válasz, de nem is érdekel...már az eddigi 4fájlosokat mind leszedtem data-ról és feltettem megára, de amúgy nagyon siralmas hogy a szupergyors internet világában(mikor már nem kbit/s hanem Mbit/s meg Gbit/s sebességgel lehet netezni), kapcsoltvonali sebességgel enged a data letölteni, az ADSL korszak már lejárt mint írtam, így ez a sebesség amit szolgáltat az ingyenes letöltéshez nevetséges.... ehhez képest a sammobile.com oldalról 200-500kb/s sebességgel lehet letölteni aki regisztrál az oldalon... amúgy minek fizessek a data.hu-n prémium szolgáltatásért mikor más felhő szolgáltatók ingyen adják ugyan azt... sőt van ahol 100GB felhőtárat adnak ingyen,ez a SurDoc,ezt a 100GB-ot vagy prémiummal lehet bővíteni vagy egyébb más ingyenes lehetőségekkel! így a mai világban a data.hu megrekedt nagyon és már elavult felhőtár szolgáltatónak számít!
-
coupegsi
csendes tag
Megvan még a note2m is,azon simán fut... a note4 meg pont olyan mint nálad....
Sygic jó, megvettem Én is.Meg kell szokni,a színek ott se túl szépek.Kicsit kockás az út.Gyorsabb mint az Igo,de mindennapi használatban az igo sokkal jobb.
Ha esetleg valaki rajön a sygic nál,hogy a köztes pontok sorrendjét hol lehet szerkeszteni, és gps koordináta alapján keresni,az ne tartsa magába -
World-Soft
senior tag
Köszi.
Én is így voltam vala, de csak lefelé kihajtható tok van, és hiába a mágnes, mikor bevágom a táskába csak bármi oda mehet.
És 1500-2000-et kibírok a megnyugtatásomért, mert csak minden bele szoktam a hátizsákba vágni.
Én alapban monitortisztítót próbáltam volna meg. Az is jó lehet? Nem tudom van -e valami benne ami érzékenyebb... -
én vagyok értetlen, aha...
így írtad; Visszatérve a RAW-ra. Ez is úgy elterjedt itt pár hete, mert Kali kolléga és "szakértő" hatszhuszonhétezernyolszáckilencvenhétszer leírta és belemosta már az identitásával (ez a latin szó nagyon tetszik neki) együtt mindenki agyába...
- a fentiek alapján, elsődlegesen a raw az általad említett téma, de megmagyarázod, hogy mégsem (nem lepődöm meg, hiszen egy korábbi alkalommal is írtál valamit, aztán később azt is úgy reagáltad le, hogy az, de mégsem...)
- a telefon identitása fontos dolog, mert a gyanútlan tulaj felhúz egy eltérő régiós firmware verziót - igen, számtalanszor írják és kérdezik itt, tehát nem én találom ki -, ami hiába gyári, ha nem megfelelő értékekkel bír, akkor akaratlanul is megváltoztatja a product code értékét a telefonján, ami akár a jótállás szempontjából is befolyásoló tényező lehet. a c-s telefonoknál ráadásul nem lehet csak úgy visszaállítani a megfelelő firmware visszahúzásával, hanem root kell a módosításhoz használt alkalmazás alá, márpedig a root okán ugrik a knox számláló, ami szintén visszavonhatatlan negatív módosulás a jótállás szempontjából, vagy a másik mód, hogy mókolja a firmware megfelelő állományait - csak a visszaállítandó csc...stb. maradhat benne, de ezzel szintén óvatosan kell bánni és nem is mindenki ért hozzá a szükséges szintenezen a módon utoljára kérlek, felejts el engem ebben a topikban, pláne az ilyen valótlan alapokra épülő, kiforgatott vádaskodásokkal!
ezt a gif dolgot sem először dobod be, viszont most pláne eltúloztad, az ilyen nagy méretű (4.7 MB) képek beillesztését az illetékesek sem feltétlenül szeretik. -
szállj le rólam!
bármennyire is engem próbálsz támadni, legközelebb győződj meg valamiről, mielőtt valótlanul vádolsz, mert pont te ferdítesz, hiszen hónapokon át volt már szó a raw témáról ebben a topikban úgy, hogy én még le sem írtam itt azt a szót!
segítek használni a keresőt; link
2014. 11. 25-től van feszegetve a raw téma, én pedig 2015. 04. 08-án említettem először, de akkor még csak annyit, hogy keressen rá - mert kitárgyalták már elégszer és elegen -, aztán szintén ezen hónap 15-én másodszor és eddig utoljára - a korábbi hozzászólásodig -, tehát mindösszesen kétszer a 44 kapcsolódó hozzászólásból, így nem életszerű, hogy én mostam bele bárki agyába is, tehát erősen túlzol! -
Parallaxis
addikt
Nekem ennyi idő alatt lemerült a fent említett folyamatos használat és folyamatos beszélgetés alatt.
Nem is azt mondtam, hogy nem írtál igazat.
Nekem 4,5 óra alatt talán folyamatos Asphalt 8-azással merülne le, ami a teljes készüléket csúcson pörgeti végig. Azzal a felhasználással, amit te leírtál (nagyjából én is így használom) viszont nem.
De mint írtam, előzőleg is azért nem válaszoltam, mert ezen felesleges vitáznunk.
-
Parallaxis
addikt
És miért ne olvasnám a topikot, pont, hogy így látom át, hogy sok a ferdítés.
Nem tudom, én csak egy fórumtárstól olvastam erről komolyabban (silmatauki) és ő eléggé profi a témában, az ő írásaiban nem találsz semmi ferdítést.
Ez csak azért írtam, mert arra nem jött válasz, csak hirtelen megmondom a frankót és gyorsan elintézted a dolgot, as always...
Két okból nem válaszoltam, egyrészt mert mások is megírták, hogy ott valami gubanc lesz nálad, az aksi ennél jóval többet bír, másrészt erről felesleges vitázni, mert a te készülékedet te használod, nem tudhatom, milyen telepített alkalmazás merítheti le, ahány készülék és telepített alkalmazáskészlet, annyi fogyasztási eredmény.
de még egyszer hangsúlyozom. Folyamatos net és Bt kapcsolat, böngésző és pár dokumentum program mindig csesztetve volt a 4.5 félóra alatt, amikor is a telefon 2%-on volt és kicseszettül forró
Ezzel én talán, ha 50-60%-ig tudnám meríteni. A net nálam is állandóan megy, a BT is a Gear Fit miatt, böngészés, doksik kezelése (Google Drive-os "scannelés", rendezgetés, olvasgatás), hírolvasás, Facebook, Twitter stb. nálam is megvan, mégse merül le 4,5 óra alatt a készülékem. Ott nálad másnak is kell lenni.
-
silmatauki
őstag
"A note4 is amatőröknek való, nem profik használják, a végén még kiderül egy kiváló phonearena tesztből, hogy még ennél is jobb a note4, mert egy 250 ezres canon-t, ő szerintük már a porba alázott!
Mobilok közt jó, de ennyi, arra jó, hogy hirtelen lefotózz valamit aránylag jó (mobil)minőségben.
"
A PhoneArena szánalmas Canon DSLR-verő alapcikke és még szánalmasabb* másodcikke szerencsére nem jellemző a netre: normális, hozzáértő emberek mindig, minden esetben elismerik, hogy a Note4 közelébe sem jön egy nagyszenzoros, hozzáértő(!) által kezelt gépnek.
*: ahelyett, hogy a bolgárok bocsánatot kértek volna a kifejezetten félrevezető és a DSLR-t negatív fényben feltüntető kivágásaikért, egyenesen megideologizálták, miért is jobb soxor a mobil, mint a DSLR.
-
Parallaxis
addikt
egy átlagos Panasonic T10-es kompakt gép úgy kenterbe veri mindenféle beállítás nélkül a note 4 képminőségét, hogy az már nevetséges
Esetleg pár képet felrakhatnál összehasonlításképpen, mielőtt sommás véleményt írsz.
Vetettük össze a Note 4 képminőségét Pana és Canon kisgépekkel és jó pár esetben verte őket a kis mobilfotós. Ezeknél az olcsóbb kisgépeknél az optikai zoom az egyetlen komoly fegyvertény, a képminőség már eléggé nagy szórást tud produkálni.
Hangsúlyozom, ahogy te is írtad, amatőr felhasználó kezében.legfőképpen az, hogy amit leír, amögött nincs semmi olyan fizikai teszt, amit saját kezűleg próbált volna ki,
Az, hogy nem olvasod a topicot, az legyen a te problémád, elég sok saját fotót mutatott, ahol bizony látványos a különbség és a saját tapasztalataim is ezek.
de ne hasonlítsuk már olyan gépekhez, ami több százezres, esetleg milliós veszteségmentes képeket lő és amivel egy profi fotós hetekig dolgozik még, mire elkészül a kép
Szerintem senki nem ezekhez a gépekhez hasonlítja, de egy középkategóriás Pana, Canon, vagy akár Samsung fényképezőt be tud hozni képminőségben, vagyis egy Note 4 mellé teljesen felesleges egy ilyen vásárlása családi, amatőr használatra.
-
ezt azoknak magyarázd el, akiket akár több embernek és/vagy hozzászóláson keresztül kellett bátorítani, hogy merjék kellően benyomni a jack dugót az aljzatba, amikor pedig megtették, akkor megoldódott problémájuk!
nem hülyék voltak, hanem inkább óvatosak, mert nem gondolták, hogy annyira erősen és bátran kell benyomni. -
megkérdeztem, mert ezen a fórumon elég sok témából lehetne hozzászólásokat linkelni, ahol utólag kiderült, hogy konkrétan az volt a hiba, mivel tényleg nem mindenki meri kellő erősséggel benyomni a jack csatit, hogy ütközésig bemenjen és rendesen érintkezzen.
új készüléknél pláne hibalehetőség, mert nem kizárt, hogy erősebben kell nyomni, mint a korábban használtnál.
amennyiben rendesen bedugta, úgy majd leírja, de legalább próbáltam segíteni, és nem pedig a hangulatot keltem esetleges feltételezgetésekkel/kitalációkkal...
nem vagyok elfogult egyik típussal kapcsolatban sem, de leírom a véleményemet akkor is, ha a c-set egyértelműen/mindenben jobbnak akarják kikiáltani.
azt iseírtam már nem egyszer, hogy a c-s miben jobb, mint az f-es.Luser2000; hibára/hibákra hivatkozva kicserélteted díjmentesen a sim kártyát, ha a többi próbált darabbal jobb a helyzet, veszteni valód nincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest