-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
entoni1989
tag
Sziasztok.
Egy kis infora lenne szükségem: a Samsung Gear S2 Classik okosóra és a Samsung Gear IconX okosheadset, ez mind kettő 100%-ban, minden funkciójával kompatibilisek ugye a Note 4-el és semmi korlátozó tényező nincs? -
entoni1989
tag
Melyik a legfrissebb kyubi rom?
-
entoni1989
tag
Segítséget szeretnék kérni, be tudnátok nekem linkelni a legújabb és a legjobb romot ami most van F-esre?
-
entoni1989
tag
válasz IamSociopath #29539 üzenetére
Akkor nincs más mint várakozás, köszönöm azért az infót igaz már igazán a Note 6-ra vagyok rákészülve, azt már jobban várom mint a frissítést
-
entoni1989
tag
Ubuntu-n mászkáltam a telo rendszerében és meg is találtam a knox mappákat és úgy vélem valahol itt lehet az az adat, hivatkozás vagy akármi ami számlál és amit tárolja, egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ezt valahogy linux alatt nem lehet átírni, módosítani (nullázni) vagy akármi?
-
entoni1989
tag
Van valami csel arra hogy megtalálja az OTA-t és leszedje a frissítést akinek nem találja még? Lehet hülye feltételezés, de ha felteszem annak az elődjét ahol kijött vagyis a német gyári romot akkor úgy frissülhet?
-
entoni1989
tag
Signed_KuramaRom1 olyat problémát véltem felfedezni, hogy az sms-t nem küldi el, megírom, rámegyek a küldésre és semmi változás, még a párbeszédpanelben sem jelenik meg, csak úgy eltűnik mint ha nem is lett volna és természetesen nem küldi el az üzenetet Valaki tapasztalt már ilyen hibát?
-
entoni1989
tag
válasz dancsuri #29458 üzenetére
Én is ugyan úgy tettem fel mint te, recovery-ből simán, igaz még előtte Odinnal a bootloadert, viszont most ahogy nézem nekem sincs adatforgalom kapcsoló ikon, igaz nem hiányzik mert nem kapcsolgatom, csak kíváncsiságból megnéztem és látom nekem sincs és a lehetőségek között sincs hogy be lehetne állítani.
-
entoni1989
tag
válasz entoni1989 #29215 üzenetére
Melyik a leges legújabb Kyubi rom? Rászántam magam hogy most már kipróbáljam ha ennyire dicséritek
-
entoni1989
tag
válasz csucsu69 #29213 üzenetére
Rengetek féle (csúcs) telóm volt már igíz, mert sűrűn cserélgetem, de a Note 4 volt ami most van újra másodjára, annyira megfogott, hogy miután eladtam hiányoltam, így egy LG g4-ről inkább vissza váltottam Note 4-re szóval a lényeg, hogy ahogy te is látod már, jól döntöttél
[ Szerkesztve ]
-
entoni1989
tag
Tudtok olyan főzött 6.0.1-es romot ami F-re mondhatni stabil és jó?
-
entoni1989
tag
Abban tudtok nekem segíteni, hogy a KNOX 0x1 (4) -et hogyan, milyen trükkel lehet visszabillenteni 0x0-ra? Voltam olyan hülye és türelmetlen, hogy nem bírtam várni a hivatalos 6.0.1 kijöveteléig és elkezdtem minden féle módosított romokat feltenni, ízelítőt igaz kaptam belőle, de használhatatlanok így megy vissza az eredeti gyári viszont a KNOX-om elmászott
-
-
entoni1989
tag
válasz Tybike81 #28796 üzenetére
Én most az F-es telómon ezt a verziót telepítettem tegnap előtt ami aznap jött ki, annyi változás volt pozitívként hogy szerencsére az az idegesítő Telekomos bootképernyő eltűnt és gyári Samsung lett. Viszont tegnap jött ki megint egy újabb frissítés CPD1 szóval ez néz ki a legújabbnak, igaz hogy luxemburg, de azzal nem kell törődni, a magyar nyelv ugyan úgy megvan, beállítható, szóval ez a legfrissebb.
-
entoni1989
tag
Sammobilom van most egy mai újjítás 5.1.1-es verzióbol az F-esekre, arról mit tudtok, milyen változást, javítást tartalmazhat?
-
entoni1989
tag
Szerintetek az F-esekknél mikor várható sammobil forrásból megjelenés 6.0-ra?
[ Szerkesztve ]
-
entoni1989
tag
válasz nggabi #28670 üzenetére
Az odin rögtön nyugalomra parancsolt, nem engedett hülyeséget csinálni Azt hittem ez esetben is menni fog mint ezelőtt, de mivel (amire nem is gondoltam) itt most nagy hardverkülömbségek vannak pedig ahol nem volt már abból a szempontból is jobb volt hogy a szolgáltató gagyi boot-képernyőjét leszedte és maradt a gyári samsung. Szóval akkor marad a várakozás Esetleg van infó arról, hogy mikorra várható elérhetővé?
[ Szerkesztve ]
-
entoni1989
tag
Segítsetek kérlek, eddig számtalanszór telepítettem már Odinnal, sose volt semmi baj, tegnap vettem egy note 4-et, hiába próbálkoztam többször, a képen látható hibával valamiért mindig visszadobta a telepítését a 6.0.1-nek Természetesen észlelte a telot, csak itt a képet amikor készítettem már lehúztam róla.
Szerintetek mi lehet a gond és rá a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
- Iphone 14 Pro Max 128 GB Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest