-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
Ez egy jó nagy b@romság a samu részéről szerintem!
Inkább adnának egy másik akkumulátort az embereknek vagy kettőt mert olyan jók!De kinyírni egy telefont.......
miért mondják jó az S széria? Abban ugye nincs cerka benne!
Tehát soha nem lesz egyenértékű készülék olyanoknak kik ez miatt vásárolták eddig is a Note szériát! -
Zsolto
őstag
Igen, pontosan ugyanazok a tünetek. Neked még a két év garid élt, vagy már a kiterjesztett, fizetős? Én azt tegnap, az utolsó pillanatban vettem meg, és most látom, hogy ehhez él a prémium Assistance is, hozzák-viszik, cserekészüléket is kapok (gondolom, nem N4-et...).
Vajon én is számíthatok a csereutalványra? -
b.bela1
őstag
Méély levegőőő. Szív, szuszog
Egy-kettő...
Szép lassan...lélegezz mélyeket... Figyelek. Értem is. És.
Ha te megeszed azt a szöveget, hogy tömegesen viszik vissza a lejáró garis notesz 4-eket mert gyári hibásak(?), az egy dolog. Nincs vele gond, hidd el. De hogy ezt le is írod...
Szóval figyelek. Értem is. Tied bedöglött. Ennyi történt. De ez messze van a tömegestől. Informátor(?) szerintem inkább jópofa akart lenni. Te álltál volna ott (nem más, khm..), biztos nem játsza el a titoktudó, titkos, titkosügynököt, miközben felváltva ugráltatja a mellizmait a céges ingben.
Na! Ne szívd fel magad. Nincs balhé.
Peace! -
tuzpenge
őstag
Szerintem meg a T-mobilba ülők 70% hót hülye. Szóval én arra amit ott mondanak nem sokat adnék / adok. Minden gyártó minden márkájánál vannak hibás darabok, mivel tömeggyártás van (én meg minőségirányításban dolgozok már 20 éve, többek közt a samunál is). Ahol pedig a mennyiség számít, meg hogy a piacon legyen a cucc minél előbb ott mindenhol vannak / lesznek gyártósori hibák, ami jó esetben csak egy szériára terjed ki, és nem a tervezés a rossz, mint a Note 7 esetén. De nyilván ezeket nem verik nagydobra. Szépen megy a support csapat és a vevő nagyraktárában javítgat/ frissítget, stb..., a maradékot meg jó esetben garanciában cseréli. Ha meg lejárt a garid, vagy nem hivatalos helyen vetted, akkor szemét módon nem ad rá garanciát (pedig azt is ők csinálták, csak nem abba a régióba szánták, és így nem él a gari, amit én nem is értek), és mehetsz vehetsz újat.
-
lacka20
csendes tag
-
apaszka
veterán
Én Note 8 ra várnék! Mivel 7 nincs. Cerka nem igan van másban! Note 5 meg nincs az EUban.
Én eladnám az utalványt az üzletben ki akar telót venni mindegy mivel fizet! 10 % kedvezményt mindenkinek megér!
Aztán vennék olcsón Note 4 et,a maradék pénzt félre raknám míg kijön az új Note!
A négyet ha olcsón veszed annyiért majdnem eltudod adni!Aztán jól jönnél ki belőle!
Én az LG utalványt eladtam a boltba fél óra alatt! -
Miért erőlteted ennyire ezt a 100% +-os töltést?
Samsung telefonoknál ez sajnos eleve kb. 110%-ot jelent, a Samsung (és egyre több más gyártó) a jobb katalógusadatok érdekében kb. 0,1 volttal magasabb csúcs töltőfeszültséget alkalmaz, kvázi túltölti az akkut -- ami a meleg mellett a lítium akkumulátorok másik nagy ellensége, kb 2×-es amortizációval jár.
MaCS.
-
MrCsiT
addikt
Néztem épp tegnap én is egy S7 Edge telót, és valóban érzékelhetően kisebb volt a látható/használható kijelző felület.
Note 7 .. olvastam a párszáz hozzászólást a megjelenési hírnél. Elég sokan sírdogálnak, hogy drága. Még azt sem mondom, hogy egyáltalán nincs igazuk, azonban elfelejtik, hogy a termék még épp csak kapható lesz szeptember elejétől, tehát az újdonság ára is rajta van, valamint, hogy vannak plusz dolgok benne.
Mondják, hogy mivel is lenne több, mint egy S7, Note 4-ről meg minek váltani? Erre azt tudom mondani, hogy van a feleségemnek egy S6 Edge+ telója. Nem egyszer a kezembe kerül az az eszköz is. Nem mondom, hogy a Note 4 lassú lenne, de az a sebesség, amit az S6 Edge+ mutat, túlmutat egy Note 4-en: minden "azonnal" történik, tényleg nem várok semmire, iszonyat gyors.
Számomra láthatóan, egyértelműen megveri sebességben a Note 4-et. (nem mellesleg, a 6-os droiddal én csak vártam volna Note 4-re is a fehér színű értesítési sávot, ami nem jött.)Ezek után, az S7, vagy a mostani Note 7, szintén ezt, vagy még jobb sebességélményt adhat.Tehát, aki
- a legújabb eszközre vágyik;
- a leggyorsabb hardvert akarja;
- a legújabb szolgáltatásokat, fw-t, vízállóságot, egyéb kényelmi dolgokat szeretneaz szerintem ne sírjon, fizesse meg. A forint/usd/eur árfolyamot tudjuk, az nem a Samu sara.
Aki meg nem hajlandó megfizetni, az maradjon a gyengébb kis platformján, de az, hogy "hú de szar mer' drága" az nevetséges, bárki írja le.blu79: majd írd meg kérlek, hogy mi az élő tapasztalatod. Ez a hsz nem teljesen neked szól, csak sok ponton kapcsolódik a véleményedhez, azért írtam válaszként.
-
Szpisti
addikt
Én OTA-n frissítettem, de előtte es utána is csináltam gyári visszát...
Meg vagyok elégedve, tovább bírja az aksi, pár dolog zavar csak, de meg lehet szokni... A legjobban az, hogy rövidebb időre vették a billentyűzet rezgését, először alig éreztem meg, azt hittem nem is rezeg... -
WiZARD
addikt
~7 éve minden okostelefonomon romot cseréltem (winmo) vagy rootoltam+romot cseréltem (android). Sose volt gondom vele, mindig jobbnak éreztem mint a gyári rendszer.
Note4 az első Samsungom, ami a knoxxal a gyárira kényszerít.
Ha lenne normális alternativa, akkor már rég lecseréltem volna, de sajnos még ezzel a korlátozással együtt se találtam olyat, ami egyértelműen meggyőzött volna arról, hogy jobb lenne, vagy csak legalább ilyen. -
Nekünk akiknek note 4 van, nyilván elfogultabbak vagyunk, de én most egy s6 edge+-ról jöttem note 4-re (40ezret buktam) nekem nem jött be, de lehet másnak igen, volt iphone 6 plus nálam, 4 napig, mert úgy volt hogy elcserélem az s6-ra, de az aztán végképp nem jött be, nem tudom mit esznek az iphone-on??? Csak ajánlani tudom a note 4-et, bár őszintén szólva, lehet hogy a note 5-öt kellett volna megvennem most... nem tudni..
-
F_Gergely
őstag
Én október-november körül vettem már gyári 5.1-el de én is így vagyok vele nem kéne más. Van pár "hibája" pl a hátlapi hangszóró, de ettől még szeretem, messze a legjobb a piacon. Kamerához csak annyit, hogy nekem exynos van, de amit mondasz hogy kamerában van különbség az a kezdeti készülékeknél volt, ott valóban a sanpisok a sony kameráját kapták az exynosos készülékek pedig a samu sajátját. Nekem exynos van de nekem is már a sony kamerája van benne
-
F_Gergely
őstag
én is 2 évente veszek telefont (ahogy a garancia lejár én cserélek), viszont mikor eladod max 10-15 ezer forint különbség van. De legyen inkább 20 ezer forint az árkülönbség. 2 évre levetítve egy szerintem nem összeg.
Ne értsd félre nem kötekedni próbálok csak kifejtem én hogy látom. Mivel használati eszköz karc és kopás benne van főleg egy két éves telefonnál. De 20 ezernél nagyobb difi biztos hogy nincsen használt telefon esetében. -
nem különbözőkben kell, legalábbis nem a módosítottakban, mert úgy még az sem mindegy, hogy milyen képet jelenít meg, hiszen ahhoz igazítja a színeket, így eltérő képnél a színek is eltérnek, hanem alapvető módban és azonos képpel, fényerővel...stb., ha úgy is eltérés van, az nem jó, de az nem jellemző. (kivéve, ha fóliázták a készüléket, de az más téma...)
-
-
sikerült ez a megoldás?!
nekem is ez a problémám, kicsit több mint 1 éves telo, 2 akksival használom és mind a kettő rakoncátlankodik: az egyik hasonlóan kikapcsol 20-30%-nál, a másik pedig 15-20% ról lemerül kb 3 perc alatt..
(nem tudom esetleg telefon hiba e) próbáltam batterytester programot, de az azt írja rendben van.. tudtok esetleg ajánlani egy jó test progit, ami releváns infot dob akksiról vagy egyéb más debug megoldást?(#24154) hanti válasza Bélaaaa (#24153) üzenetére
nekem is tökéletesen működik -
Csekusz
tag
Szia !
Köszönöm. Phone info telepítve van(lett), megnéztem most, e szerint...: "Úgy néz ki, a telefont felújították. A telefon gyártási dátuma, nem egyezik a sorozatszámával. Töltő csatlakoztatás: 8, fejhallg. csatl.: 0."
Háááát ja. Mindegy, ez most jó. Szinte mindent visszaraktam (lehet, hogy a szinte is számít...), de ez nem akad, nem röccen, sokkal kevésbé, úgy mond normálisan melegszik. Átnéztem, külsőleg hibátlan, gari ujraindult.
Ami zavar, hogy nem tudtam telepíteni ezt, a 84 MB-os frissítő csomagot tegnap éjjel. -
Szpisti
addikt
Én úgy vettem észre, hogyha kikapcsolom, és kiveszem az aksit egy kis időre, akkor esik visszább a töltöttségi százalék...
Amúgy teljesen feltöltött aksinál a *#0228# kóddal ellenőrizheted, hogy minden cella feltöltődött-e.
Amúgy ha ilyet csinál a teló, hogy 20-30%-nál már kikapcsol, akkor szinte biztos, hogy az aksi megadta magát... -
S e t h
nagyúr
Ahogyan olvastam ez a Lollipop bevezetése óta fennáll, azóta hol egyik, hol másik verziónál jött ez jobban ki, szerintem max a Marshmallow esetében számíthatunk ennek az elmaradására.
Nekem pl az előző rendszernél ez nem jelentkezett, de sima 5.0-nál meg sok Note 3 panaszt olvastam, a Note 4-nél meg inkább most láttam ezzel kapcsolatban hozzászólásokat.kazanka:
Pont ez a probléma, hogy alapesetben az újraindítás nem is gyógyír ugyanis én is csinálok restartot töltést követően, de ez még nem garancia arra, hogy nem ragad be vmi, ezért is kell utána ellenőrizni a statisztikát, hogy miként áll az android system és ha magasan kiemelkedik a többiek közül a fentebb már leírt százalékok szerint(felhasználói szokások függvényében), akkor ismét újra kell indítani, esetleg, aksit is kivenni kis időre.
Én a csekkolást a GSAM app-al végzem, az nekem kapásból jelzi ha pörög a rendszer.Amit korábban kifelejtettem, nálam ha kiugróan magas volt az android system statisztika, akkor melegedett a hátlap, de még tokon keresztül is érezhető volt akár sima böngészés esetében is.
Amivel még nem kalkuláltam az aksi öregedése, de az meg nem tudom milyen tüneteket produkál, bár bizar lenne ha ez pörgetné az android rendszert.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
akkor azzal sincs gond.
a gyárit használom, de használnak itt néhányan mást, snap és társairól írtak már véleményt.HorviGabi; az akksit részint tudod ellenőrizni magad is, teljesen feltöltöd és a *#0228# kóddal ránézel, hogy minden blokkot feltöltött, vagy sem.
a letiltott folyamatokra is érdemes ránézni, mert olyat is lehet tiltani, ami ilyet vagy más gondot okoz.
az akkumulátoros statisztikát nézted? mert ha szoftveres oka van, akkor az látható, csak leszűkíteni nem mindig egyszerű egy konkrét folyamatra. -
éjjel 2% teljesen normális.
a statisztikában egyedül a camera folyamata kérdéses, használtad annyit előtte direktben?
ennél a telefonnál még senkinél sem láttam kapcsolódó problémát, de korábban a nexus telefonokat, illetve az s5-öt nyírta rendesen a beragadó kamera folyamat.
van telepítve olyan külsős alkalmazás, aminek hozzáférése van a kamerához? -
normális is lehet, meg nem is, attól függ, hogy mit csinált a rendszer, mert ha olyan alkalmazásokat telepítettél, frissítettél vagy futtattál, amikhez adott folyamatra is szükség van, akkor nincs gond.
tjokai; szia, teljesítmény esetén ezt szoktam alapul venni; link, a használat során tapasztaltak más kérdés, de ott is hasonló a helyzet, valamiben az egyik jobb, másban meg a másik, persze csak minimális eltérésekkel.
-
törölt tag
De akkor nem jönnek értesítések. Nálam mindig be van kapcsolva a szinkron, egész nap megy a WiFi, mobilnet.
Arra gondoltam, hogy ha a háttér adatkapcsolat ki van lőve akkor azért szinkronizálni fog e vajon csak ritkábban vagy egyáltalán nem lesz szinkron.
Persze ez a korlátozás a háttérben csak a mobilnetre vonatkozik mert a WiFi-t nem érinti. -
S e t h
nagyúr
5.1.1 alatt nekem is ez tűnt fel. Mindig is a képernyő vezetett korábban, azóta meg az android rendszer magasan ver mindent.
Tegnap ráengedtem a telefonra 5 alkalmazást a szűz rendszerre, eddig nagyon pozitív, még nem lett meg mi rágta az aksit, de az első öt alkalmazás amit tegnap felraktam az nem.
Ami tény, a gyári böngésző nagyon éhes, ezért azt az elsők között cseréltem le és még kedvezőbb lett a fogyasztás.Ami még eszembe jutott.
Van nem egy alkalmazás, amit már régóta nem frissítenek, sőt el is távolították a google playből, de aki korábban megvásárolta annak elérhető.
Felmerül a kérdés, hogy ezek vajon nem okozhatnak-e gondot, hiszen régóta nem optimalizálják őket az újabbnál újabb rendszerekhez.szerk:
Most nézem, hogy nálad az android op rendszer vezet, nekem pont az android rendszer volt inkább magas. -
apaszka
veterán
Erre gondolt szerintem.
(#22010) Littlecar
Akkor a tartalék telóm,mit csak céges elérhetőségnek tartok,akkor az is elég lenne.
Dual SIM ,és 10 napot bír az aksija! Kamera van benne,de videót nem rögzít,ja és nem létezik rá még opera mini sem! A gyári meg felejtős. Tehát csak sms,és beszélgetésre jó! -
Dr.FantastiK
őstag
'' Nekem egy kicsit az a furcsa hogy az akkustatban a Google play-szolgáltatások majdnem több százalékot eszik mint a kijelző. Ez miért van? Mit lehet ez ellen csinálni? ''
Allando adatkapcsolatot KI ,mert az a 'hibas'.
maskepp megy az adathalaszat 1000-el.oszt facsarja az Akksi-t.
-
a samsung fiókba bejelentkeztem a belakáskor és azóta is úgy van, a galaxy apps szintén, ezek nem okoznak problémát adott tekintetben.
a fényképezős kiegészítők passz, azokat nem próbáltam.
a play áruházból nem tudsz kijelentkezni, kapcsold ki az automatikus frissítéseket és értesítéseket, akkor nem csesztet, csak ha manuálisan megnyitod.
a google fiókból direktben szintén nem, legalábbis nem teljesen, de google+, hangouts, youtube...stb. fiókokból igen, illetve a keresőnél. -
S e t h
nagyúr
Én szombaton telepítettem újra és tegnapig jól ment, azóta viszont tragédia.
Amibe még belepiszkáltam az az új funkció, nem jut eszembe, az az intelligens kezelő amivel a memóriát is lehet tisztítani.
Abban állítottam be, hogy 10 perc múlva állítson le alkalmazásokat.
Nos azóta ezt inaktiváltam, mégis olyan mintha nem nagyon találna magára az aksi. Lehet délutánra érik megint egy factory reset, egy héten belül a negyedik. Az előző verzióval nekem semmi gondom nem volt, itt már kicsit kezd sok lenni. Két százalékot esett mire ezt leírtam. -
törölt tag
Tudtam én hogy anno nem volt rossz választás a Note4
Magamögé utasította a Top10 Phabletek között az Iphone6+-t és Mate7-et
de még a Nexus6-ot is
Természetesen ez a felmerés még jóval a Note5 és az S6E+ megjelenése elötti... de attól még megérdemli a Note4 a dobogó legfelső fokát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged