- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yager01 #23373 üzenetére
a saturn magyarországon (link) és más roszágokban is a samsung kereskedelmi partnere, így a gyártói garancia adott, külföldi saturn vásárlás esetén magyarországon az egy év kötelező - a másodikat a hazai képviselet adja az általa forgalomba hozz készülékekre, így az nem -, eredeti számla alapján.
-
Misi1980
senior tag
válasz
Yager01 #23367 üzenetére
Én már egyszer kérdeztem erről a samsung ügyfélszolgálatot és azt írták hogy a külföldön(uniós országban) vásárolt 2-év gyári samsung garanciás telefon itthon csak 1-évig javítják gariban.Persze csak akkor ha minden papírja rendben van.Csak ez a rohadt saturnt nem tudom hogy milyen garival árulja a telefonokat.
b.bela1:Igen tökéletes telefon nincs és nem is lesz.Volt sok samsungom régebben azok sem voltak azok.Nem szoktak panaszkodni azok akik Titeket hínak hogy visszhangzik a telefon vagy alig értenek benneteket?Nemrég beazéltem telón a lehendő telefonom tulajával alig értettem mit mond.A tesóm a note3-at azért adta el mert elege lett hogy mindíg azt mondják hogy nem értik vagy hogy visszhanzik.Itt nincs ilyen???
kazanka:Ilyen rossz a samu szervze?Én egy S4-et javítattam háznál ott minden rendben volt.
kali
öszi a segítséget!Akkor a saturn gyári garival adja a Note 4-et?
-
Petyus1
tag
válasz
Yager01 #23243 üzenetére
Nesze, occó kétkártyás vas Note4 helyett.
http://www.banggood.com/CUBOT-X15-2GB-RAM-MTK6735-64Bit-Quad-core-4G-Smartphone-p-990437.html
-
-
válasz
Yager01 #23174 üzenetére
Nekem viszont volt. Egészen kiváló készülék, erőben ugye veri a Note4-et (ezt kézbe véve nyomkodva nyilván nem éreztem), de nagyon minőségi, egyáltalán nem marad el a Samsungtól.
Ha most kellene telefont vennem, egyértelműen verné a Note-ot -- a toll nekem nem fontos, a két SIM annál inkább jól jönne, a TW hiánya pedig szerintem komoly előny.
MaCS
-
apaszka
veterán
válasz
Yager01 #22501 üzenetére
Ja.
UPC,nél van egy saját app mi frankón működik. Mindent vezérel,és távirányítja is jó!
A régi app nincs már sehol. Tegnapig ezt használtam ,de a DBT vel nem haver vagy mi,mert a cégnél a tévét már nem vezérli
-
-
törölt tag
-
V.T.
aktív tag
válasz
Yager01 #21299 üzenetére
Letoltottem a progit a telefonra aztan elinditottam mutatta hogy bluetoothon csatlakoztassam de osszeerintettem az orat a telefon hatuljaval es kapcsolodtak is.
Nekem ha a ket keszulek eltavolpdik egymastol szetkapcsol. De ahogy megvan a tavolsag egybol magatol csatlakoznak. -
V.T.
aktív tag
válasz
Yager01 #21295 üzenetére
Nekem is gyari fuggetlen C-s. 5.0.1 el tokeletes volt. Ma frissitettem 5.1.1-re es nem vettem eszre semmi gondot az ora csatlakozasaval kapcsolatban. Nem csinaltam gyari visszaallitast sem.
Annyi hogy en NFC-vel parositottam anno mikor ossze lettek kapcsolva. Nem tudom szamit e. -
-
silentkiller
senior tag
válasz
Yager01 #13855 üzenetére
Memóriakártyán lévő adat (sok-sok fotó vagy PDF könyv) de volt, hogy SD kártyára mentett navigációs program fájljai (térképek, poi-k, stb.) Mentsd le őket, formázd meg az SD-t a készülékben majd töltsd vissza az adatokat kábelen keresztül (PC-ről) a szűz SD-re. Nekem eddig ez, mindig megoldotta ezt a problémát...
Más:
Jövő héten szeretnék venni fekete színű F vagy C-t, gyári kártyafüggetlen, Samsung garist. Szeretném kérdezni, hogy az utolsó batch-eknél már orvosolták az - itt a fórumon is sokszor emlegetett - esetleges porosodást a kijelző szélénél, esetleg a gyárban elmozdult/nem teljesen precízen beragasztott kijelző/előlap dolgot? Néhányan a hátlap nyikorgásra panaszkodtatok, ami mondjuk (nekem annyira) nem issue mert ilyen az SGS4 és most, az SGS5-ömnél is volt/van ilyen. -
válasz
Yager01 #13856 üzenetére
láthatóan a média akaszkodott bele.
telepítettél külsős (zene)lejátszót?
van memóriakártya a telefonban?
igaz, nem note 4, hanem s4, de volt olyan felhasználó, akinél csak a memóriakártya formázása oldotta meg a problémát.kbadam83; először ellenőrizd, hogy rendesen/pontosan a helyén legyen minden karom - nem mindenki meri kellő erővel rányomni elsőre -, illetve sehol sem legyen sorja, kosz vagy ilyesmi.
visszaolvasva találsz olyan esetet itt a témában, hogy a hátlap megfelelő felhelyezése megoldotta a gondot, illetve egy esetben valakinek a sorja eltávolítása volt szükséges és csak utána feküdt fel rendesen a hátlap. -
válasz
Yager01 #13282 üzenetére
közel sem mindenkinek, az azért erős lenne...
nem igaz, hogy senki sem válaszolt; link
kipróbáltad másik/több memóriakártyával és mindegyikkel jelentkezik a probléma?
mert ha csak azzal az egy memóriakártyával használtad, akkor közel sem próbáltál meg mindent, hiszen az az egy darab lehet hibás/problémás is.World-Soft; a telefon által kijelzett wifi kapcsolati sebesség nőtt a korábbihoz képest?
-
válasz
Yager01 #12655 üzenetére
De, más is tapasztalja, hogy szétesik a Waze grafikája Lollipop alatt, és volt is róla itt szó. (Erre azért elég egyszerű lett volna rákeresni.)
Amúgy meg maga a Waze helpje is ír a problémáról, tudják, hogy Note-Lollipop-páros alatt gond van -- dolgoznak rajta, javítják.
MaCS
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Yager01 #9586 üzenetére
Te mirol beszelsz? A trial verzio hasznalata nem hivatalos? Onnantol hogy a telefon datumanak atallitasa nem sert torvenyt, az sem sert, ha a Sygic miatt allitom vissza... Ugyanolyan legalis mas accountal letolteni playrol es hasznalni ujabb 7 napot. Vagy szerinted az s az?
Tudod mi a nem hivatalos? Ha a fizetos verziot hasznalod ingyen...
-
zack
nagyúr
válasz
Yager01 #9009 üzenetére
Annyi a cél, hogy bizonyos hibákat ki lehet szűrni, főleg így hogy új a főverzió.
A Win8 megjelenésekor a 3dMark progik is megmutatták azt, amit játékok alatt tapasztalni lehetett, hogy a Win7-en jobban futottak a játékok.
Nem az a cél, hogy ki kap többet, hanem hogy mi az oka annak aki keveset kap, és hardveres vagy szoftveres e a gubanc.Geekbench 3 eredmény jó, bár ezt még kevésnek tartom annak megállapítására, hogy az Antutu a szar.
-
válasz
Yager01 #8397 üzenetére
nem biztos, nem tudni, hiszen itt egy harmadik fél hardvere és szoftvere is a láncolat része.
OutsideR; nem szokott mérvadó különbség mutatkozni az eltérő szerverek között, néha eltér kicsi a válaszidő, vagy akár a sebesség is nagyon minimálisan, de ez akár azonos szerveren eszközölt több mérés során is előfordul, a jelentősége elhanyagolható.
-
válasz
Yager01 #8388 üzenetére
lehet, hogy a "hiba" a note 4 fejlettebb (ebben már 4.1 van) bluetooth moduljában keresendő, annak függvényében problémás lehet a rögzítés - azért tettem idézőjelbe a hiba szót, mert a rögzítés alapban jogsértő (lehet), így azon sem csodálkoznék, ha okkal történne a dolog.
igaz, vizsgálni lehetne/kellene a párosított modul bluetooth képességeit is, milyen típusról van szó? -
DeathAdder
veterán
válasz
Yager01 #8185 üzenetére
Ööö nem a böngészőbe kell ujjlenyomattal bejelentkezni, hanem a mentett jelszavak helyett ujjlenyomattal lépek be, ennyi, ennyire használom az egészet
(#8263) ForRedGlory - Kérlek szépen számolj majd be róla itt vagy N6 topikban, vagy akár PM-ben is, esetleg egy külön blogban, nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre
-
DeathAdder
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Yager01 #7767 üzenetére
Én csak egy glassról olvastam, hogy jó, a többivel kapcsolatban inkább sokan csalódottságuknak adtak hangot.
iVisorEgyébként ha fel kellene vmit hoznom nekem is a Note 4 ellen, ami isten tudja a rendszer hibája-e, nos a redőny lehúzás sebessége egy sebesült csigáéhoz hasonlít a note 2-höz viszonyítva.Ott egy kis mozdulatra mint a villám, itt nagyon komótos.
Reggel kipróbáltam Nova után a tw-t, omg, na ott tényleg voltak akadások, de mielőtt agyvérzést kaptam volna váltottam is vissza Nova-ra. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest