- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
SzlobiG #23265 üzenetére
Én ma nyomkodtam meg az S6,S6 edge, S6 edge + variánsokat és bizony a Samsung bűne, hogy nem éreztem azt a bizonyos kell érzést, sajnos új iphone nem volt kirakva, de a tavalyi alapján annak szintén nem én vagyok a piaca.
Még az LG4 hiányzott, de az meg nem volt az üzletben.Csak hogy hozzászóljak az új rendszer vonatkozásában, nekem egyértelműen negatív a véleményem.A korábbi rendszerrel nem volt semmi problémám és a mostani hiába gyors, de engem zavar, hogy egyik nap van 7 óra kijelző idő, a másik nap meg 2,5. Utóbbi esetben forró még a Spigen tok is annyira süt, és az android rendszer magasan vezet a statisztikában. Most néztem vissza, hogy korábban kb. háromszoros szorzó volt a kijelző javára a statisztikában, tehát mondjuk 30% kijelző, 10 android, na ezt most megfordult, isten tudja miért, de hét factory reset után már nem is érdekel, itt kérem vmi probléma van, ennél kiegyensúlyozottabb működést várnék el.
A legszebb az egészben, hogy egyik nap fasza, másik nap meg az android rendszer és a google szolgáltatások megsütik telefont. -
válasz
SzlobiG #23268 üzenetére
kipróbáltam egyszerre az s6 edge és s6 edge+ típusokat - nem kiállított demós, hanem rendes példányokat hoztak, a tesz előtt pedig mindegyiken gyári visszaállítás volt nyomva, hogy az sem legyen befolyásoló tényező, ha valaki elnyomkodta előtte -, sebességben/gördülékenységben és bizonyos funkcióknál is külön kijött a + 1 GB.
akinek meg kell a note 4 után az azonosan nagy kijelző, annak pláne a + jó. -
törölt tag
válasz
SzlobiG #21818 üzenetére
Ilyen nálam is volt,újjlenyomatolvasó nem válaszok bezarja? K***a a***dat,azt...na meg a másik idegesítő dolog, van hogy eljatsza azt hogy feloldom újjlenyomattal a kijelzőt,és csak a hátteret mutatja jó hosszú ideig...majd megint kéri a feloldást...ez a jelenség kb.100ból 1-2alkalmomszor jön elő... szerintem nagyon kapkodtak ezzel az 5.1.1el...lesz majd még mit javítani rajta,ha javítják...majd kíváncsi leszek hogy a 6.0ban mennyi hiba lesz
-
apaszka
veterán
válasz
SzlobiG #21722 üzenetére
Én innen töltöttem le mindent. Én a Svédet használom, és a boot logón kívül nincs benne olyan app amit nem lehetett volna törölni azonnal. 2-3 program volt benne mi nem kellett, és nem nekem készült.
Nálam semmi bug nincs. Mivel újra lett particionálva és gyalulva a teló, és újraindulás után azért kapott hr-t , így teljesen jó.
Az ujjlenyomatos képernyő feloldást is használom.....
Nálam jó minden tényleg!
-
apaszka
veterán
válasz
SzlobiG #21708 üzenetére
Nekem a Svéd ROM van fenn szinte a megjelenése óta, de nem tapasztaltam ilyen gondot. Nagyon jól bírja az aksi.
Egy műszak alatt nem merül le még a felére sem. Tegnap linkeltem , hogy egész éjjel szólt a zene meg minden, de nagyon jól bírja.Kicsit fagyasztva van pár app, de senki extra.
F-es teló . Nem ota frissítés. -
válasz
SzlobiG #17940 üzenetére
gsam battery monitor vagy hasonló alkalmazást nem próbáltál?
némelyik elég jól kimutatja, hogy mi ébresztgeti a rendszert, sokszor még az is kideríthető, hogy melyik külsős alkalmazás akaszkodik bele a rendszer keretébe.
ez nem ár függvénye, elég egy problémás külsős, utólag telepített alkalmazás és a legdrágább készülék rendszerének sincs könyörület, ez ellen adott alkalmazás fejlesztője tehetne, vagy a felhasználó azzal, hogy nélkülözi adott alkalmazást.
hiába gondolkodsz ios rendszerben, ott is pont úgy adott a hibalehetőség, az iphone témákban is találni ilyen gondokat, ahogy wp esetén is, a probléma minden platform alatt adott, a legdrágább készülékeknél is.
olyan opció nem is lehet, hogy csak lte, mivel 4g/lte hálón egyik szolgáltatónál sem működik a hívás, sms...stb., hanem csak az adatforgalom, így kényszerített lte esetén csak netezni lehetne, illetve kapcsolódó adatforgalmakat bonyolítani, de telefonálni, üzenetet küldeni és fogadni, illetve azonos alapokon működő funkciókat használni nem.
ideális esetben lte hálón lóg a készülék, ha az elérhető, de hívás, sms...stb. idejére muszáj átkapcsolnia 3g, illetve ha az nem elérhető, akkor 2g módba.Spityu27; elég sokszor megéltem már a gyakorlatban, hogy hamarabb kaptam a telekom függő és rendszerű készülékemre frissítést, mint jött ki a függetlenre, szóval arra sem lehet alapozni, hogy a szolgáltatók lemaradnak, a note 4 esetén is csak egy szolgáltató csúszott igazán legutóbb is - szerencsére nem az enyém.
-
Parallaxis
addikt
válasz
SzlobiG #17940 üzenetére
Lte-t még mindég nem lehet erőltetni, hogy ne váltson át?
Örülj neki, nálam nem vált át, így nagyjából fél napokat úgy tölt a készülék, hogy nincs is kapcsolat, mert az LTE háló harmatgyenge, a 3G-re, ahol meg lenne térerő elfelejt átváltani. Így inkább kikapcsoltam a fenébe az LTE-t, mobilnetre a 3G is bőven elég és legalább stabilan elérhető vagyok.
-
WiZARD
addikt
válasz
SzlobiG #17940 üzenetére
Nekem is rendszeresen beakad vmi fos. Ugyan nem 80%, de azt jelzi, hogy végig ébren volt a rendszer.
Root nélkül meg esélytelen ezeket megoldani, nem tudom meddig bírom visszafogni magam, hogy ne rootoljam, de hogy soha többé nem veszek olyan telefont, aminél szopás a root, az biztos. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SzlobiG #17940 üzenetére
Régebben LG G2-vel volt ilyen gondom, és szinte senki másnak. A support már jelezte adjam le szervizre.
Meguntam és eladtam a ...csába. Konkrétan 2 óra alatt 100%-ról lemerült és forró volt a telefon. Semmilyen HARD RESET új frissítés nem oldotta meg a dolgot, de amire rájöttem, hogy hiába írta, hogy az android rendszer van 80%-on. Összeakadt a BT és a wifi. Holott a BT be sem volt kapcsolva, de ment...Nagy valószínűséggel valami hardveres szarsága lehetett, de ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez lenne, de nem lehetetlen. Már untam a két napi Teljes visszaállítást, aztán kb 1 nap és már el is kezdte. Meghirdettem ár alatt és elnyomtam...
-
Parallaxis
addikt
válasz
SzlobiG #15069 üzenetére
Azt mondta tudnak róla, de nem az ő saruk, hanem a samsung szúrt el valamit az 5.0-val valami új fejlesztést hoztak és ez az átka...
Ezt némileg cáfolja, hogy jó pár másik készülék (pl. Alpha) 4.4.4-en ugyanúgy eldobálja a hálót a T-s LTE-n és az ottani fórumban volt hivatalos levél is belinkelve, ahol elismerték, hogy hálózati probléma áll a dolog mögött.
-
válasz
SzlobiG #15069 üzenetére
ez részint magyarázat lehetne arra, amiről korábban is szó volt, hogy nem csak telekom előfizetőknél jelentkezik a probléma, viszont továbbra is érdekes, hogy egyik szolgáltatónál sem mindenkinél, akár még azonos feltételek mellett sem.
igaz, ilyenkor inkább gondolok a szokásos egymásra mutogatásra - a szolgáltató a gyártóra, a gyártó pedig a szolgáltó(k)ra -, ahogy szokott ez lenni például az új szolgáltatós firmware verziók kiadását megelőző várakozáskor is, aztán néha tudja a fene, hogy kinek van igaza...
bonyolítja a dolgot, hogy valakinek már 4.4.4 alatt is megmutatkozott a dolog, másnak meg terület függvényében változik - utóbbi inkább szolgáltatós probléma.
arról nem is beszélve, hogy más gyártójú telefonoknál is van ilyen.
a google-ra nem fogta még senki?ja, miskolc - budapest ic vonalon volt 2% lefedettség nélküli időm - nincs teljes lefedettség -, de a hálózati módok közötti ugrálással nem volt gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SzlobiG #14194 üzenetére
Többen említették, hogy hátha ez után, lesz, vagy lenne egy fizetős változat, mint az iOS-nél. De elméletben erre nem sok esély van.
Én azt mondom, hogy amire ezt adták, arra tökéletes, főként ingyen, a többire pedig, a mai mobilnetes világban vannak alternatívák.
Amúgy, azoknak, akiknél szaggat.. Nem rég raktam fel egy pocket neo-ra, azon is szépen tette a dolgát, minimális szaggatással.
-
válasz
SzlobiG #13756 üzenetére
nem véletlenül kerülöm minden rendszeren - mondanám, hogy elfér, ha nem is használom, de a fenét, sumákol a háttérben is -, bár itt csak tiltani lehet a facebook, messenger és pages manager alkalmazásokat; alkalmazások -> opciók (jobb felül a három pötty) -> alkalmazások eltávolítása/letiltása -> megkeresed az ikonjukat és a jobb felső sarokban pötty az eltávolítási hivatkozásra
-
-
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #11920 üzenetére
Dehogy. Ha gáz van, visszarakod a t-s verziót. Amugy a szerviz promt nem érdekli milyen szoftver van rajta. Egyedül a knox nézik meg, de azt se mindig. Nyugodtan felrakhatod a holland lollit, teljesen jó. Ugyanaz mint ami ma kezdett jönni Vodafonera, csak ez nem brandelt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SzlobiG #11837 üzenetére
Vettem én ott már több mindent, többek közt, Korg Kronos 88 szintetizátort is vadi újonnan az eredeti ár 70%-ért, ami nem éppen két fillér, és minden rendben volt eddig, szóval nem kell emiatt bűnöző tanyának kikiáltani valamit, amikor sajnos a vevő felületes.
Tudom, ez már nem sokat segít, de aki használtan vásárol valamit, mert mint írtam én is szoktam néha, ha olyanba botlok bele. Akkor blöffölök és 100%-ban kiugrik azonnal, hogy ki a megbízható.
Tegyük fel, ebben az esetben egy Note 4.
Az eladónak ezt mondom.
-Engem nem érdekel az adásvételi, mert nem jelent semmit, ellenben, van egy ismerősöm, aki rövid idő alatt bevizsgálja a telefont, hogy a későbbiekben ne legyen gond vele. Mind állapot és mind letiltás ellen.---------
(De persze egy ilyen telefonnál meg is kellene tenni ezt a lépést, nem csak blöffölni. )Ha ezek után az eladó belemegy, akkor ott nincs gond, aki meg kamuzik, és a telefonnal lehet bármilyen gebasz, átvágás etc...azt te többet meg sem fogod találni, és/vagy el sem jön el a találkozóra.
Vagy olyan helyen kell vásárolni, ahol értékelve vannak az eladók, pl itt. Ahol komolyan veszik az adás- vételeket. -
leslien
nagyúr
válasz
SzlobiG #10843 üzenetére
ezt próbáld meg
egyébként meg ne várd inkább tedd fel ha nem változik... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SzlobiG #10838 üzenetére
Nekem hasonlót még az LG G2 csinált, konkrétan összeakadt a wifivel a BT de már olyan szinten, hogy hetente kétszer FR-t nyomtam neki, már az LG-nek is írtam. A telefon forró volt és 3-4 óra alatt le is merült, ha nem vettem észre, pedig abban nagyon combos akksi volt.
Azt mondták a frissítés megoldja, hát nem oldotta meg, mert Bt helyett már ezt írta ki, amit nálad. Okos választ nem tudtak adni rá, vigyem szervizbe etc...végül meguntam és eladtam a csába telefont 3 hónap után...
Ezt kideríteni, hogy mi okozza, nagyon nehéz. Android xarság lehet ez inkább.
-
DeathAdder
veterán
válasz
SzlobiG #8358 üzenetére
G2 már-már nexus 5 szint, számomra velük teljes mértékben (azon a bizonyos téren) összehasonlíthatatlan
(#8360) hanti - félreértés ne essék gyorsnak gyors ez valóban, önmagával a sebességgel az ég világon semmi gond nincs
Kapott azóta már repartos romot és ugyanaz maradt, különben meg én is újan vettem és jó pár napig teljesen szűzen használtam
(#8359) Risard - nexus4 valóban nem lagmentes, de közel van hozzá. N5-öt lollival is élmény használni mert úgy nyúlik mint a takony, de valóban mintha csökkent volna a sebesség KK óta, ezt én is tapasztaltam, de lehet csak placebo a material design féle úsztatások miatt (XP->W7 szindróma)
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
SzlobiG #8180 üzenetére
Én a Naked browsert használom régóta, a neve is utal rá, hogy fapados de gyorsabbat még nem találtam. Sajnos KitKat óta kell némi kompromisszum hozzá a text reflow miatt, de én már nagyon megszoktam.
Sajnos egy idióta miatt nekünk magyaroknak kicsit drága a pro verzió, nekem még sérült akciósan megvenni a drágítás előtt.
Az Opera is nagyon jó, de amióta elveszítette a könyvjelzőimet azóta hanyagolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- C++ programozás
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest