- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hando
tag
válasz
Tybike81 #31239 üzenetére
Ha jól tudom ha betallózod a pit fájlt kipipálja magának![Hasznos leírások!]
-
Hando
tag
válasz
Tybike81 #31222 üzenetére
Nem a legfrissebb, de frissítés majd jön rá!
N910FXXU1DPE1 -
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #29835 üzenetére
tehát ha független akkor arra a vodás szoftvert sehogysem tudod rávarázsolni mivel eltérő a processzor, feltéve ha F-es függetlenített telód van, a gyári független itthon az C-s, az F-es Snapdreagonos, a C-s Exynos SoC-cal szerelt....
sajnos panel átok a gyenge térerő, 2-3nál többet sehogysem fogsz tudni varázsolni, kivéve ha veszel egy mobilerősítőt ami a kültéri jelet továbbítja beltérbe, sajnos a panel az egy faraday-kalitka ahol a rés az ablak, ahol be tud jutni a rádióhullám...
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #29832 üzenetére
alapesetben nem kell PIT, csak a belső memória átszabásához... a térerő függ attól is hogy melyik szolgáltatónál vagy illetve milyen messze vagy a legközelebbi szolgáltatós antennához, meg van-e akadály a telefon és az antenna között ... az hogy cserélgeted a rendszert az nem garancia hogy javul a térerőd, gyenge térerőt okozhat akár hardver hiba is
-
törölt tag
-
apaszka
veterán
válasz
Tybike81 #29588 üzenetére
Nem tudom mennyire van tele. Gyári a sammobile-ről szedtem. Csak azért, ha valaki kíváncsi, hamar le tudja tölteni. " ilyent nem rakok fel. Garanciám nincs, számláló ugrasztva......
Dolgozom, nem tudnám felrakni amúgy sem. Csak custom ROM ot szoktam itt flashelni. mobil internetem van korlátlan, így belakás nem gond.
-
apaszka
veterán
-
entoni1989
tag
válasz
Tybike81 #28796 üzenetére
Én most az F-es telómon ezt a verziót telepítettem tegnap előtt ami aznap jött ki, annyi változás volt pozitívként hogy szerencsére az az idegesítő Telekomos bootképernyő eltűnt és gyári Samsung lett. Viszont tegnap jött ki megint egy újabb frissítés CPD1 szóval ez néz ki a legújabbnak, igaz hogy luxemburg, de azzal nem kell törődni, a magyar nyelv ugyan úgy megvan, beállítható, szóval ez a legfrissebb.
-
törölt tag
válasz
Tybike81 #27268 üzenetére
Kompaktabb, ha az kell, ill a kamera talán. A többi nagy minusz.
#gyuri81: igen recoveryből.
Más: belakás után az első teljes napja. Sok net/wifi G5 event és ahogy nézem még bele fog férni az s7 dzenbori is. Fényerő 50%auto kalgonzáltam package disable proval a számomra felesleges baromságokat ahogy szoktam. A G5 láttán és az s7-ről kiszivárgott információk képek után nrm bánom, hogy újra ezt vettem meg.
-
apaszka
veterán
-
tanzara
csendes tag
válasz
Tybike81 #26939 üzenetére
Üdv Tybike81. Úgy tudom te LG G4-ről váltottál Note 4-re. Én is e kettő között vacillálok és lassan választanom kéne. Leírnád a benyomásaidat a kettőt összehasonlítva. Miért cseréltél, jobb a Note? Különösen a kamera képességekre lennék kiváncsi, melyik készít szerinted jobb képeket? Köszi.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Tybike81 #23824 üzenetére
Nekem 910C verzióm van, de az S5-tel nem igen lehetne összehasonlítani a kamerát...
Kollégámnak van S5-je és buliban néztük múltkor, hogy az övé totál szar homályos képeket csinált, míg az én Note 4-em szép éleseket a körülményekhez képest. Fókusz ideje is sokkal lassabb az S5-nek.Én ha vennék Note 4-et tuti Exynos procisat, sose volt bajom vele, melegedni se melegszik.
-
válasz
Tybike81 #23818 üzenetére
mind a két típusban sony imx240 a jellemzőbb, de elvétve akad c-s és f-es is isocell modullal, viszont azok is pont úgy ois képesek - nincs olyan note 4, ami ezt nem tudja -, és minőségben is minimális eltérések vannak, egyik módban és viszonyok között az egyik jobb, máskor meg fordítva, így emiatt sem aggódnék, bár annak kicsi az esélye, hogy isocell modulosat kapjon valaki.
az általad linkelt cikk írása óza már kiderült, hogy az úhy nem igaz.
az s5 kamerája nem ois képes, így azt hiába hasonlítod a note 4-ben lévőhöz.
összességében is mindegynek mondható, hogy c vagy f, valamiben az egyik jobb kicsivel, másban meg a másik, de nem komoly eltérésekkel, hacsak nem kell valakinek specifikusan valamelyik jobb tulajdonság. -
-
F_Gergely
őstag
válasz
Tybike81 #23415 üzenetére
Attol fugg mire akarod hasznalni. Ha csak egy nagykijelzos telefont akarsz venni vedd a G4et. Note4 egy speci egy szuk retegnek. Annak erdemes ilyet venni aki ki is hasznalja.
G4 nalam ott elbukott hogy a hatlapjan van a bekapcsolo gomb - autostartoban kapcsold ki-be a telefont - netto baromsag volt oda rakni a gonbot. -
BeastMode
őstag
válasz
Tybike81 #23415 üzenetére
Ha egyszerre 10-15 program között akarsz újratöltés nélkül ugrándozni, akkor G4.
Ha nem számít ez és beéred pár programmal, akkor mindenképp Note 4.
De persze sok minden függ attól, ki hogy szereti használni a telefonját. Javaslom, hogy próbáld meg mindkettőt kézbe venni és megnyomogatni, majd utána dönts -
S e t h
nagyúr
válasz
Tybike81 #16645 üzenetére
A készítője szerint Snapseed alkalmazást használ.
Ehhez egy-két gondolat.Én már régóta használom ugyanazt, mert nagyon jónak találom, most kapott egy akkora frissítést, hogy abszolút elsővé vált szinte a piacon és meg is lepett, hogy az itteni szerkesztett fotós témában is nagyon sokan használják.
Azt viszont nem tudom, hogy a google mikor vásárolta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged